הישמרו מרמאים האתר p1000 והספק 4h המפעיל את האתר camera.co.il

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
ygn9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אל תעיזו להתקרב המדובר ברמאים של ממש !!!!!!
קניתי דרכם מצלמת וידאו סמסונג דגם h104 הקניה נערכה מראש לצורך מתנת יום ההולדת של ביתי. הפרשום שמשך את עיני היה באתר p1000 הם פרסמו שם כי המצלמה נמכרת בהנחה של 60% במחיר 1,190 ש"ח בצירוף משלוח ואף הזמינו את הקונים לבדוק אותם בזאפ.
בדקתי ואכן המצלמה הופיעה במחיר 2,600 ש"ח בזאפ. מיד הזמנתי את המצלמה. לאחר מספר ימים התקשר אלי נציג החברה וביקש לברר עימי האם ברצוני לקנות ציוד עזר נוסף כמו כבל hdmi, מסרתי כי איני מעוניין בתוספות שונות והוא הבטיח כי במהלך הימים הקרובים המצלמה תגיע. חלף שבוע חלפו שבועיים והמצלמה עדין לא הגיעה (מיותר לציין כי יום ההולדת של ביתי חלף עבר לו) . התקשרתי אל חברת 4h מפעילת האתר camera.co.il אשר מוכרת את מרכולתה באתר p1000 והנציג מסר שיבדוק וישוב אלי. לאחר מספר דקות הוא חזר ומסר כי הדגם שהוזמן חסר בארץ וכי הם מציעים לי "דגם טוב יותר: (h200) באותו מחיר. לדבריו זו ממש מציאה. ביקשתי זמן לבדוק את ההצעה ולאחר שבדקתי בזאפ מצאתי כי מדובר בדגם נחות יותר (ללא זיכרון מובנה) שמחירו כ 900 ש"ח בזאפ. לאחר שנציג 4h חזר אלי . מסרתי לו את ממצאי ודרשתי הסבר מדוע הוא מציע לי מצלמה זולה מזו שקניתי כדגם משופר וכעסקה כדאית. לנציג לא היה הסבר והוא הבטיח שמנהל שירות יחזור אלי. במקביל פניתי בתלונה אל האתר p1000 לאחר יום או יומיים חזרה אלי נציגת 4h והציעה לי דגם משופר באותו מחיר דגם h204 שוב ביקשתי זמן לבדוק ולאחר שבדקתי נתתי הסכמתי להצעה. יום למחרת הגיעה מצלמה. כשפתחתי את הקופסא לתדהמתי התברר כי המדובר במצלמה משומשת ובלויה (ברשותי צילומים של המצלמה) עד כדי כך בלויה שיש בה סרטים של אחרים, רצועת האחיזה קרועה, המצלמה מטונפת, הלוגו של היצרן חסר חלקית ומסגרת העדשה עם דפיקות. אין ספק כי המדובר במעשה רמייה . מיד התקשרתי הן ל 4h והן ל p1000 לדבריהם המדובר בתקלה והמצלמה תאסף ממני. ללשאלתי מה עם קבלת מצלמה חדשה הם השיבו כי גם מצלמה מהדגם הזה אזלה בארץ (!!!!) והם שבו והציעו לי "דגם משופר" h300 שמחירו 1,290 ש"ח , מיותר לציין כי איןהמדובר במצלמה משופרת היא ללא זיכרון פנימי והיא נמכרת על ידם באחת מחברות הקופונים ב 999ש"ח... בהברתי כי איני מקבל את ההצעה. נכון להיום, 5.6.2012 חוייבתי על העסקה (הובטח שיזכו ללא חיוב דמי משלוח..) אין ברשותי מצלמה ואפילו פיצוי לא הוצע. הישמרו לכם מרמאים.

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #2 

8O 8O 8O

טוב לדעת
שחר

oferab
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

מידע חשוב

averaraz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #4 

כדאי לפרסם גם באתרים נוספים כדי שאחרים יראו וגם אולי מישהו ישים לב שזה גורם להם יותר נזק ממה שהם חשבו.

מקומות אפשריים נוספים לפרסום: דני שדה בעיתון של יום שישי, פורום צרכנות בתפוז(זה עוזר להרבה אנשים), פורום צרכנות HWZONE, פייסבוק של אתר הקניות + חברת CAMERA.

אם אתה מפרסם בפייסבוק שלהם פשוט תפרסם להם את הלינק מהאתרים שפירסמת בהם והם יראו שכבר יש הרבה צפיות וזה גורם להם נזק תמידתי.
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #5 

תת רמה...

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #6 

הדבר הכי מקומם בכל הסיפור (בעיות בזמני אספקה וכו' תמיד יכולות לקרות, ולרוב הן יהיו נסלחות), הוא ששלחו לך מצלמה משומשת, עם סרטים של אחרים!!!
זה פשוט בזיון בלתי נתפס, וקשה לי להאמין שזו טעות אנוש תמימה. אם זה היה קורה לי, הייתי הופך עולמות בשביל לקבל פיצוי על עוגמת הנפש... :evil:

שלח את הסיפור הזה במייל למועצה לצרכנות, עם העתק לסוחר/ספק/אתר המכירות.

oriberko
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 403
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #7 

אקדים ואומר: אין הצדקה למעשי הגורמים המוזכרים בהודעתך, למיטב זכרוני לפחות
לגבי חלקם מדובר בהיסטוריה של שירות קלוקל.

מאידך

מחיר שנמוך ב- 55% מהמחיר (הפיקטיבי) בזאפ לא הדליק אצלך שום נורה אדומה ?

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #8 

אכן, camera.co.il / 4h ידועים בשירותם הגרוע.
חיפוש קצר לפני הקניה היה מגלה לך את זה.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #9 

דודיפלצת כתב:אכן, camera.co.il / 4h ידועים בשירותם הגרוע.
חיפוש קצר לפני הקניה היה מגלה לך את זה.
...
(Y)

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #10 

לא חשבת לאיים עליהם בתביעה בבית משפט? היית מקרקס אותם

ygn9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

אחת מהתמונות של "המצלמה החדשה" ששלחו לי

ygn9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

בקשר לאפשרות לתבוע אשיב - הסנדלר הולך יחף...אבל עוד אמצא זמן לעשות זאת כי רמאים גורמים לי למוטיבציה.

ביחס למחיר - לא חשבתי שבאתר מפורסם (p1000( השייך לרשת חשמל ידועה יאפשרו לרמאים לפעול. אין חכם כבעל ניסיון

Jackel
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 442
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #13 

Lee כתב:שלח את הסיפור הזה במייל למועצה לצרכנות, עם העתק לסוחר/ספק/אתר המכירות.
...
(Y) (Y) (Y)

נשבר ה**ן מכל הרמאויות/עוקצים/שקרים/נוכלים ושאר מריעין בישין במדינה המגעילה הזו !!!
אין לאף אחד גבולות אדומים ולו במעט.
מה יהיה הסוף, עד לאן נתדרדר פה?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #14 

גועל נפש של שירות! P1000 נמחק מהמועדפים שלי ואני אדיר את רגליי ממנו, 4H כל מילה שלך בסלע, הם ידועים בשרות הקלוקל שלהם, נכוויתי אישית עם מצלמה של קנון עם אחריות 4 שנים (אספר בקצרה) נקנתה בוואלה שופס דגם A570, נציג 4H התקשר ואמר לי שכמה מפליא אזל מהמלאי אך הוא מוכן לשדרג לי ל-A590 בתוספת כמה שקלים, לאחר בדיקה ברשת הסכמתי. בפועל גיליתי לאחר קבלת המוצר שריטה קטנה על הפלאש.. לא ייחסתי לה חשיבות. כעבור שנתיים פיקסל שרוף במרכז המסך. 4H לא מוכנים לתקן כל פניותיי נענו שזה לא באחריות פיקסלים ואני אחוייב בתשלום על תיקון... ריח רע של מוצר מחודש עולה באוויר והפוסט שלך רק מחזק לי את ההרגשה.

עיצה שלי להפיץ את כל הסיפור ברשת, מדיה טובה לזה הינה הפייסבוק, פתח אלבום תמונות פומבי ולשם תעלה את כל מה שבא ליד.
ואם לא תקבל את כספך אתה מגיש תביעה אין מה לחשוב על זה, יותר אל תרדוף אחריהם - P1000 עוגמת נפש זה המוטו שלהם ולא שום דבר אחר!

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”