מסך LED 3D 46" של פיליפס דגם 5507 ב7000 משתלם?
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום לכולם
אשמח אם תעזרו לי להחליט עד מחר . אני הולך לקנות מסך והציעו לי ביריד בגני התערוכה את המסך של פיליפס 46" 5507 במחיר של 7000 לעומתו מסך יותר יקר בהרבה של סמסונג דגם 6510 וגם 46" במחיר 9500
שני הדגמים נכנסים לקטגוריה של SMART TV ושניהם 3D אבל אולי תוכלו לעזור לי להחליט האם הפיליפס מספיק טובה ?
מבמחינת מפרט טכני באמת בשני הדגמים יש כל כך הרבה חיבורים ונתונים מדהימים השאלה היא אם במחיר הזה כדאי ללכת על הפיליפס או שהסמסונג שווה את ההפרש במחיר ?
אם יש למישהו המלצה נוספת בטווח מחירים הזה ( 7-9 אלף) אני אשמח להמלצה... גם אם יש דברים יותר זולים...
אשמח אם תעזרו לי להחליט עד מחר . אני הולך לקנות מסך והציעו לי ביריד בגני התערוכה את המסך של פיליפס 46" 5507 במחיר של 7000 לעומתו מסך יותר יקר בהרבה של סמסונג דגם 6510 וגם 46" במחיר 9500
שני הדגמים נכנסים לקטגוריה של SMART TV ושניהם 3D אבל אולי תוכלו לעזור לי להחליט האם הפיליפס מספיק טובה ?
מבמחינת מפרט טכני באמת בשני הדגמים יש כל כך הרבה חיבורים ונתונים מדהימים השאלה היא אם במחיר הזה כדאי ללכת על הפיליפס או שהסמסונג שווה את ההפרש במחיר ?
אם יש למישהו המלצה נוספת בטווח מחירים הזה ( 7-9 אלף) אני אשמח להמלצה... גם אם יש דברים יותר זולים...
Why so serious?
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תודה רבה !
בסוף הלכנו על 5507 של פיליפס...
בסוף הלכנו על 5507 של פיליפס...
Why so serious?
ה-5507 יותר איכותית ובביקורות מתעלה על היריבה מבית סמסונג כמעט בכל פרמטר פרט לסאונד. איכות ה-2D מצוינת וה-3D טובה מאוד (באחד האתרים המקקצועיים אף רשמו שהתמונה שם מושלמת, דבר שטלויזיות בודדות ומעטות מאוד זוכות לקבל).
בשתיהן התלת מימד הוא אקטיבי כך שפה אין הרבה לאן ללכת והאיכות אני מאמין דומה ב-3D.
בקיצור הפיליפס בחירה יותר טובה ללא ספק, ביחוד שהיא יותר זולה. אגב 7000 זה מחיר סביר אפשר אולי להשיג במעט פחות, לא כדי להרגיז אותך, סתם כדי שתדע שלא עשו לך איזה טובה מיוחדת
בשתיהן התלת מימד הוא אקטיבי כך שפה אין הרבה לאן ללכת והאיכות אני מאמין דומה ב-3D.
בקיצור הפיליפס בחירה יותר טובה ללא ספק, ביחוד שהיא יותר זולה. אגב 7000 זה מחיר סביר אפשר אולי להשיג במעט פחות, לא כדי להרגיז אותך, סתם כדי שתדע שלא עשו לך איזה טובה מיוחדת
5507 פיליפס
ראיתי את הדגם הזה במחסני חשמל- בבאר שבע, ואכן יש לו תמונה מצויינת יחסית לטלויזיות האחרות שיש שם בתצוגה. את הדגם הזה בגודל 55 אינטש-ניתן בלי הרבה ויכוח לרכוש מהם ב-9000 ש"ח אולי טיפה יותר. עם אחריות של אלקטרה לשנתיים. (כך נציג המכירות ענה לי -בקשר לאחריות.) והוא הוסיף שלערך עוד חודשיים יגיעו הדגמים הבכירים של פיליפס.
בברכה..
בברכה..