חברים, יש לי זמן קצר להחזיר את הטלויזיה. חושד שקיבלתי דגם מתצוגה בקופסא

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
חביבישראל12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

קנינו טלויזיה של סמסונג LCD סריה 5 שנת יצור 2011 לפי מראה עיניים, ולפי ההמלצות שראינו פה.

רכשנו אותה בחנות טרקלין חשמל. 2450 שקל עם אחריות של סם-ליין.

הטכנאי אמור להגיע יום רביעי הזה.

אבל כבר יומיים שאני אוכל סרטים האם להחזירה לחנות...

הטלויזיה נרכשה מקצבת נכות, ככה שאפילו שזה ניראה לכם קצת כסף, זה המון עבורנו.
2 טלויזיות ישנות "בומבה" נישרפו לנו, וכבר לא היה עוד מאיפה להביא.
אז רכשנו בתשלומים, וכל פעם ירד קצת מהקצבה.
לכן זה חשוב לי כל שקל חשוב לי, ואם זה ניראה לכם חשוד - תגידו לי בבקשה.

למה אני חושד?

כי קודם כל המדבקה שאומרת שאסור לפתוח ללא טכנאי, ניראה כאילו הודבקה מחדש.
אבל הפלסטר של הקופסא לא, אז אני לא יודע. אין שאריות על הקופסא שהפלסטר השקוף הוסר בעבר.

המעמד שעליו הטלויזיה צריכה לעמוד, עגול כזה - הוא לא ארוז. הוא כאילו הוכנס לקופסא לאחר
שנפתחה בעבר (הוא הרי אמור להגיע ארוז, או שאני טועה?)

המדבקה שיש על המסך שמגנה עליו - היא רק לחצי הראשון של המסך ממה שרואים מהחור
הקטן בקופסא. למשל המסך 60ס"מ גובה - אז המדבקת מסך השקופה היא רק 15-10 ס"מ.
זה לא אמור להיות על כל המסך להגן עליו?

גם יש בתחתית המסך דף שניראה כמו תעודת אחריות שניראת זרוקה כאילו נפתחה בעבר.

כל התמונות צולמו דרך צד אחד שלא ניראה ארוז. הצד השני - עם שקית לבנה ארוז.
זה לא חשוד שצד אחד ארוז, וצד שני לא? כל הטלויזיה צריכה להגיע ארוזה. לא?

אני אדם ללא ביטחון עצמי.
הפורום פה והתמונות שצילמתי נותנות לי ביטחון.
אני לא יכול להתעמת מול המוכר לאחר שהטלויזיה תיפתח, ומעדיף גם שלא.

לכן אני מבקש את עזרתכם ואם ניראה לכם חשוד נחזיר את הטלויזיה ונשלם 100 שקל דמי ביטול לצערי.

הינה התמונות - זה המון תמונות, כי צילמתי מתוך פחד שיהיה לי כמה שיותר הוכחות. אני אדם פחדן וחסר ביטחון כאמור.

התמונות:

פה ניראה שיש תעודת אחריות זרוקה בקופסא:
http://srv2.jpg.co.il/3/4fccb4081bcb6.jpg

פה רואים את המעמד העגול שהוא לא ארוז (צילמתי מס תמונות שונות שיראו ממש טוב. זה לא היה קל, כי הכל צולם דרך החור הקטן שיש לנשיאה ביד - אבל הצלחתי)

http://jpg.co.il/view/4fccb408f312b.jpg/
http://jpg.co.il/view/4fccb4096524d.jpg/
http://srv2.jpg.co.il/3/4fccb408203bf.jpg
http://jpg.co.il/view/4fccb40823ee0.jpg/
http://jpg.co.il/view/4fccb408bf6e2.jpg/
http://srv1.jpg.co.il/9/4fccb40931f9f.jpg
http://srv1.jpg.co.il/4/4fccb4099914b.jpg

פה רואים שהמדבקת כיסוי שאמורה להגן על המסך, היא רק 10-15ס"מ מהמסך (גם מרגישים עם האצבע)

http://jpg.co.il/view/4fccb4088bf53.jpg/
http://srv1.jpg.co.il/2/4fccb40ad9624.jpg

זה כבר תמונות של הצד השני של האריזה, ששם הכל ניראה ארוז (שלדעתי ככה היה אמור להיות גם שמאל וגם ימין, אם משתי הצדדים הייתי רואה שזה ארוז - לא הייתי חושד כי הכל היה ניראה לי תקין ארוז לא נפתח מעולם)

http://srv1.jpg.co.il/8/4fccb40a3ef4e.jpg
http://srv2.jpg.co.il/5/4fccb40a72da1.jpg

זאת תמונה שניראה כאילו יש בלאגן בקופסא [מה שגורם לי לחשוב שנפתחה בעבר, והכל הוכנס בחזרה]

http://jpg.co.il/view/4fccb40aa62ab.jpg/

ופה המדבקה ניראה כאילו בעבר הוסרה (אבל הפלסטר השקוף לא ניראה שהוסר, כי הרי אז
היה סימנים על הקרטון לא?)

http://srv1.jpg.co.il/8/4fccb40857827.jpg

מי שיתייחס אני מאוד מודה לו.
תרגיעו אותי בבקשה אני כולי לחוץ.
כפי שהבנתם בן אדם ללא ביטחון, פחדן מאוד.
הביטחון הוא שאתם תתנו לי את דעתכם, ושיש מאחורי חוק שנותן לי להחזיר את הטלויזיה כי עוד לא עברו 14 יום.
אם לא היה את זה הייתי סובל ובוכה שהינה סתם בוזבז כסף. כי בידיוק אותה טלויזיה הוצעה לי בחנות אחרת בתצוגה 1500 שקל. ועכשיו אני חושד שזה טלויזיה שהיתה בתצוגה רק הוכנסה בזריזות לקופסא וזהו.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

OK.

אכן חשוד ולכן אני ממליץ לך להחזיר ולרכוש את ה-40EH5000 ששייך לדור הנוכחי (2012). תוכל להשיגה ב-3000 ש"ח עם אחריות ל-3 שנים ע"י סמליין. תצטרך להוסיף קצת אבל זה יתן לך שקט נפשי.

חביבישראל12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אתה לא יודע כמה חששתי שיצחקו עלי פה, שיגידו תיראו איזה מסכן ודברים כאלה.
אבל כן יש גם אנשים חסרי ביטחון, שלא אוהבים להתעמת עם מוכרים, ואין להם את האומץ לבקש מהמוכר שיוכיח להם
שמהכשיר חדש. בנוסף לכל הבעיות האחרות שיש בחיים.

אז ראשית ממש עזרת לי עצם זה שהגבת.

תודה לך אדם יקר.

דרך אגב, מי שלא הבין למה צילמתי כמה מיליון פעם את המעמד העגול:

כי זה ניראה שהוא לא ארוז = ניראה שהוא נפתח בעבר > מה שמוביל אותנו שאולי הוא הורכב בעבר.

כי ראיתי כמה unboxing ביוטיוב של LCD 32 של סמסונג (אומנם דגמים שונים, אבל אותו עיקרון) ואצל כולם הטלויזיה מגיעה
ב - 2 הצדדים ארוזה עם שקית לבנה (אצלי רק בצד אחד, בצד השני כפי שראיתם רואים קצת מהמסך וחצי מהמדבקה שמכסה אותו)

וגם אצלהם המעמד מגיע ארוז, ולא תקוע כמו שראיתם בקופסא שאני קיבלתי.

חבל לי רק שהביטול יגרור 100 שקל דמי ביטול, כל שקל חשוב לנו במשפחה. אבל זה עדיף על לקבל טלויזיה שאולי עבדה בעבר
או היתה בתצוגה ומנסים למכור לך אותה במסווה של חדשה.

שוב תודה לך נילס היקר.

אחכה לעוד תגובות אם מישהו יגיב, ומחר בבוקר אתקשר לסמסונג לבטל את הטכנאי שלא יגיע סתם.
ומחר אחזיר אותה לחנות, אני רוצה לשמוע עוד קצת תגובות אם אפשר. כי אולי מישהו רכש טלויזיה וגם לו זה הגיע ככה כמו שהיה
מסודר (או מבולגן) אצלי בקופסא.

תודה ממש הרגעת אותי שאני לא היחידי שרואה פה משהו חשוד.

חביבישראל12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

יש לי שאלה:

יכול להיות שהכל בסדר, ורק החנות פותחת את המכשירים בכדי לוודא שהם תקינים?
או היבואן פותח בכדי להכניס את התעודת אחריות (שרואים אותה באחת התמונות שצילמתי)

אם זה ככה, אז אולי זה מסביר הכל.

זה שוב אני מנסה לחשוב על כל סיבה אפשרית למה זה ככה אצלי בקופסא לפני שאני ניגש לחנות לבטל את העסקה.
אם כבר אני ארכוש דגם אחר, זה רק מחנות אחרת. לא מאותה חנות.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #5 

חביבישראל12, לא נראה לי שנוכח מה שנכתב מישהו כאן יזלזל או יקטין ראש בבעיה שלך.
דבר שני, מנסיון - קשה לי להגיד בוודאות שהמסך כבר נפתח, לפעמים הניילונים קצת מעפנים וייתכן והמסך עבר בדיקה.
עם זאת (!!!), כאשר הטכנאי מחר מגיע, תהיה איתו, תן לו לפתוח את המסך, תסביר לו את המצב (שיתאזר בסבלנות) ותסתכל. תצלם.
אם נראה לך עדיין שהמסך אינו חדש - תרים דגל ותתקשר למוקד שירות לקוחות, קשה לי להאמין שיתעלמו ממך. אתה גם יכול לנסות לפנות למנהלים כאן על מנת לבקש עזרה בפניה לסמליין.
שיהיה בהצלחה ומקווה שתהנה מאוד מהמסך שלך !
Vocare Ad Regnum

חביבישראל12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה רבה לך על התגובה, אני מאוד מעריך את זה.

אתה חושב שהטכנאי לא יתעצבן אם אני ארצה לצלם אותו? הוא בטח ירגיש שלא בנוח אני לא עשיתי דבר כזה מעולם, מה אתה חושב?

אני אולי אנסה לצלם, ניראה.

תגיד לי ידידי, אם אחרי שהטכנאי פתח את המסך, כבר אין דרך חזרה?
ונניח ואני אפחד ואשתוק ליד הטכנאי והוא ירכיב והוא ילך, האם זהו אין דרך חזרה? אני אצטרך להישאר איתו לתמיד?

אני חושש מה אני אעשה ידידי כזה אני :(

תודה לכם בכל מקרה על ההתיחסות, יש פה אנשים טובים!!!

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #7 

אתה מצלם את המסך. לא את הטכנאי. אם תסביר לו סמה העניין אני בטוח שהוא יבין. באם המסך נראה פגום או לא חדש, זכותך לפנות ליבואן או לחנות. אין באפשרותך לדעת האם המסך היה בשימוש לפני פתיחתו. פתיחתו היא בנוכחות טכנאי, לשם כך הצתנת. אל תדאג. הצדק עיצך
Vocare Ad Regnum

חביבישראל12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

OK

אני מודה לך מכל הלב, תודה רבה.
לך ולנילס שהגיב.

מקווה שהטכנאי יבין את המצב ולא יכעס.

אני אגיד לו שאם לא יפריע לו שאני אצלם את המסך כי בימים שהוא היה בבית, ראיתי דרך החורים בצד, והיה ניראה לי
מוזר שהוא לא ארוז. אז אני רוצה לצלם שתהיה לי הוכחה לחנות אם הוא באמת יתגלה כלא חדש.
מקווה שזה מספיק משכנע ושהוא לא יתרגז.

תודה מקרב לב.

soler
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 519
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #9 

תחזיר אם אתה רוצה שקט נפשי ולא ליהיות לחוץ.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #10 

שמע,
צלם את הטלווזיה ללא פחד, כמו שהיא בתוך הקופסא ואחרי שהיא יוצאת מהקופסא.
לא מבין מה הפחד.
ואם הוא יתרגז תתרגז אתה יותר.
אם אתה מפחד תדאג שיהיה איתך משהו נוסף בבית.

דבר נוסף, לפני שאתה חותםפ לטכנאי שהכל תקין.

אחרי שהוא פותח את הקופסא ומחבר את הטלווזיה לחשמל ומכוון אותה תבדוק שאין שריטות על הטלווזיה והמסגרת,
ואין לך פיקסלים שרופים במסך.

הוא גם בטח יציע לך לקנות מגן ברקים.... אם אתה רוצה תמצא את זה במקום אחר יותר בזול.
לא בטוח בכלל שמה שהוא יציא לך זה מגן ברקים באיכות טובה והמחיר. אל תתפתה לקנות.
תגיד לא תודה.

הרבה בריאות ובהצלחה.

צוללןעמוק
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
קיבל תודות: 0

תעדכן

שליחה #11 

תעדכן מה נסגר

חביבישראל12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

תודה לכל מי שמתייחס, מעריך מאוד. זה מחזק אותי, לא חשבתי שיתייחסו ככה - אתם אנשים נפלאים!

אני רוצה שקט נפשי, אבל אני אתן את הניסיון הזה עם הטכנאי, אולי הטלויזיה בסדר וזה סתם חשדות. למרות שהכל מעיד שמשהו פה לא כשר.

אני אשאל מחרתיים את הטכנאי כפי שאמרתי, אני אומר לו "רצינו להחזיר את הטלויזיה, היא פה כבר כמה ימים ויצא לי לראות דרך החורים שהיא לא ארוזה,
ושיש בלאגן בקופסא, אבל חשבתי שאולי כשתגיע נבדוק את זה יותר טוב כשהיא תהיה פתוחה. רק תגיד לי אם אחרי שתפתח את הטלויזיה תהיה לי
האפשרות להחזיר אותה לחנות אם נמצא משהו?" ואני גם אשאל אם לא אכפת לו שאני אצלם את הקופסא כשהוא פותח אותה שיהיה לי מה להראות לחנות, הוכחות.

אם יגיד שאחרי פתיחת הקופסא אי אפשר להחזירה - אתנצל שגרמתי לו להגיע עד אלי, אקווה שלא יחייב אותי בהוצאות טכנאי שהגיע לשווא, ואחזיר לחנות
את הטלויזיה.

אם יגיד שמותר להחזיר, אז אצלם אותו פותח את הקופסא וניראה ביחד מה מסתתר שם.

אתם רואים איך תיכננתי הכל, זה מטומטם אבל ככה זה אנשים חסרי ביטחון. הם מתכננים הכל לפרטי פרטים מרוב שהם חוששים.
אני לא אוהב להיות במצבים לא נעימים כאלה, ממש לא אוהב. מקווה שהכל יעבור בצורה טובה ונעימה.

מה שגם עוד מחזק אותי בקצת זה שאמרו פה שיש טופס שאני אמור לחתום לטכנאי שהטלויזיה תקינה - ככה שאם היא תיראה לי לא חדשה, אני פשוט יכול
שלא לחתום.

אוף כמה בעיות זה עושה, לחץ, חשש, זה ממש לא בריא לבן אדם.
חבל שאפילו רכישת טלויזיה בישראל נעשתה משימה בלתי אפשרית כמעט. ופה אני בכלל לא אתייחס לקטע שקראתי פה עם רולטת הפאנלים שיש
שאני מתאר לעצמי כמה מבאס להשקיע עשרות/מאות אלפי שקלים על טלויזיה ובסוף לקבל פאנל נחות. קשה לקנות טלויזיה. אתה משלם ממיטב כספך,
מצפה לקבל טלויזיה חדשה ואיכותית.

אני מבטיח לעדכן, אתם עזרתם לי כל כך, אני אעדכן איך נסגר הסיפור.

תודה רבה אנשים מקסימים!

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #13 

קודם כל לנשום עמוק,אתה באמת מלא אמוציות,וללא זילזול ..... בסה"כ טלויזיה,חבל על הבריאות (i)
קודם כל,אכן לפי התמונות,המוצר ניראה "לא כשר" הרגלית הזאת לעולם לא באה בצורה חשופה כזאת.
מנגד בגלל מדיניות פתיחת מוצר של סם-ליין,דווקה אתה במצב טוב.ברגע שתפתחו את המסך תדע סופית שזה היה פתוח/או בשימוש,ואז דרך הטכנאי תעביר תלונה,יהיה תיעוד,ועם זה תבוא לטרקלין בתלונה,לשיקולך לתת במחיר תצוגה או שיפוי מנגד לדגם חדש במחיר של המסך שרכשתה במיטב כספך.בהצלחה (Y)

חביבישראל12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

כן, אתה רואה ידידי.
אני אדם כזה מטבעי. חששן, פחדן, חסר ביטחון.
אם אתה רואה קצת הישרדות (חח פשוט זה יעביר את המסר בצורה הטובה ביותר) אני כמו משה פרסטר.

אני לא עושה רע לאף אחד, אני אוהב לחיות את החיים ולתת לאחרים לחיות את חייהם שלהם.

לכן אני גם פחדן כזה מגיע למצב שהינה אני צריך עכשיו לצלם טכנאי פותח קופסא שתהיה לי הוכחה אחר כך, ושצריך אחר כך אולי להתעמת איתו
לאמר לו שממה שניראה לי הטלויזיה לא חדשה ואני רוצה איך אמרת? לפתוח תלונה. אני מפחד שהוא יתחיל להתעצבן שאני מבזבז לו זמן (אולי כל תלונה
שלקוח פותח, אז טכנאי מקבל נזיפה ודברים כאלה) מבין חבר?

מקווה שהטכנאי שיגיע לא יתעצבן שאני אצלם אותו, ושהכל יעבור בסדר.

תודה לכל מי שהגיב כל תגובה מחזקת אותי.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #15 

זה בסדר שאתה חשדן ופחדן ולא רוצה לעצבן אף אחד......מנגד זאת הסיבה שקניתה ברשת מוכרת וידוע ולא באיזה חנות שכונתית.ממה אתה מפחד ???? זה זכותך לקבל מוצר חדש,על זה שילמתה,לא ? הרי זה בסדר לקנות מוצר מתצוגה,אבל אז המחיר שונה,ואתה העדפתה לשלם יותר כדי לקבל מוצר חדש בניילון ?!!!
הטכנאי שלא ידעיג אותך,הוא פשוט בזכות "פתיחת מוצר" מקבל "פתיחת דלת" שאולי ימכור לך כמה דברים כמו ש-B2K כתב לפני.....אם כבר,הטכנאי הוא נציג של היבואן ולא של טרקלין,שבמידה והחששות שלך יתאמתו,הם צריכים לחטוף :evil:
ושוב פעם.....תרגיע (b)

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #16 

אני חושב שאתה סתם חושש יתר על המידה, מכל מה שציינת שום דבר לא נראה לי חריג.

תעודת אחריות: הרבה פעמים היבואן פשוט דוחף אותה מהצד בדיוק דרך החור שצילמת ממנו, אתה צריך לראות איך נראים קרטונים של ניופאן(טושיבה) אחרי שהם חותכים עם סכין יפני ומדביקים מחדש.

המדבקה: יכול להיות שסתם התקלפה, יכול להיות שהיה לכלוך בפינה ולכן היא לא נדבקה כמו שצריך וגם יכול להיות שבאמת ניסו להוריד אותה אבל זה עדיין לא אומר שפתחו את המסך.

המעמד: כשתפתח אותו שים לב שיש עליו כמו ניילון נצמד שנועד להגן עליו משריטות ולכלוך, יש מעמדים שמגיעים בשקית ויש מעמדים שמגיעים עם הניילון הזה.

המדבקה של המסך: ממה שאני רואה מדובר שוב פעם במעמד ולא בטלויזיה, יש שם את החלק של הרגלית, אין מצב שארזו את הטלויזיה על הצד.

הצד השני: לא רלוונטי, האריזה בנויה בכל צד בצורה אחרת. בצד אחד המסך צמוד עד הסוף ובצד השני יש רווח ומקום למעמד.

bilbog
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 521
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #17 

שלום לך,
ראשית, כמו שאמרו , חבל על העצבים והחרדה- זו רק טלוויזיה והחוק לצידך. מי שיצטרך לתת תשובות זו החנות/יבואן, ולא אתה!
שנית, ''אם יש ספק-אין ספק'' רוצה לומר, אל תזמין טכנאי וחסוך לך את כל הבלגן מראש. לך לחנות ותגיד שהתחרטת ואתה רוצה דגם אחר. שיזכו אותך או אתה לא חייב הסברים לאף אחד!! זו זכותך!
אל תכניס ראש בריא למיטה חולה (מצטער על הקלישאה אבל זה מקרה קלאסי :D ). קנה מוצר חדש אחר ותהיה שקט להרבה זמן.
תהנה (f)
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
רשימת הציוד: B&W 603 S3/Anthem MRX 740/SVS Ultra Center/SVS PB-1000/SVS Ultra Bookshelf/LG OLED 65/Sony UBP-X700

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #18 

TANDBERG כתב:...אתה גם יכול לנסות לפנות למנהלים כאן על מנת לבקש עזרה בפניה לסמליין.
...
לא הייתי בונה על זה....

האם פנית לחנות והצגת בפניהם את טענותך?
במקביל פנה לשרות הלקוחות של היבואן ושלח לו את התמונות שלך במייל, עוד לפני שהטכנאי מגיע.

משם תמשיך בהתאם לצורך.

תעדכן אותנו

חביבישראל12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

עדכון:

הגיע הטכנאי, בזריזות ובמהירות פתח, הרכיב, שם, חיבר את הממיר, הלך. ניראה שהוא מיומן בזה כבר (Y)

כל זה לקח בידיוק 4-5 דקות על השעון.

לא חתמתי על שום דבר. הוא לא נתן על מה חתום לא אמר כלום.
לא היה דיבור בנוגע לתעודת-האחריות / מסמך כלשהוא. כלום.
לשלוח את התעודת אחריות שהיתה לי בקופסא? מאחורה יש ריבוע עם מקום לבול וכתוב "לכבוד שירותי רטפון" השולח:

הטכנאי הגיע הוציא מברג מהכיס, פתח מהר את הקופסא, הרכיב, חיבר את הממיר.
אמר אתה מדליק על הכפתור האדום, בוחר AVI1. הכל עובד.

אני מרוב שהייתי לחוץ וזה היה כ"כ מהר לא עשיתי כלום כמו דביל :lol:

לא שאלתי שאלות, לא צילמתי, לא כלום.
הלכתי להכין לו קפה כבר הכל היה מורכב במהירות :lol: :lol:

אחרי שהלך בדקתי אם יש שריטות על הטלויזיה לא ראיתי. גם פיקסלים בדקתי, לא מצאתי משהו לא טוב.
הטלויזיה בעברית, קוראת MKV עם כתוביות בעברית (אחרי שינוי בהגדרות לשפה: עברית).

בצד ליד המדבקה של הגירסאת טלויזיה כתוב משהו SQ01.

חחח הינה מקרה קלאסי של בן אדם עם ביטחון עצמי בריצפה, חששן, פחדן
שברגע שהגיע הטכנאי כל מה שהוא תיכנן הוא לא עשה חח
רק נתן לטכנאי לעשות את העבודה וסמך עליו שהכל בסדר. טיפש או לא טיפש, לא נורא העיקר הטלויזיה עובדת ולא ניראה סימני שימוש.

אני מודה מודה מודה לכולכם, לכל מי שעזר והגיב וסייע וייעץ לי - תודה לכם חברים!!!!

רק דבר אחרון אם יורשה לי?

איך אני בודק כמה שעות עבדה הטלויזיה? ניסתי לחפש בגוגל "running hours 32D550" אני לא מצליח למצוא את הקוד טכנאי.
כמובן שאני לא רוצה לגעת שם בשום דבר.
רק להקיש אותו, לצפות כמה זמן היא עבדה, וזהו.

תודה לכולם!!!
זו פעם ראשונה שיש בבית LCD אחרי 15 שנה עם "בומבה" ישנה אז אפילו שכחתי כבר מכל הלחץ שהיה אתמול וכל החששות, ברגע שראיתי אותה :lol:

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #20 

נסתרות הן דרכי האל....

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”