רסיבר DENON 1910 איכות בסטריאו לעומת רסיבר פיוניר ק"ב ישן VSX-D714

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
CRAZYDIAMOND פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #1 

בוקר טוב לכולם.
אני מעוניין לרכוש את ה DENON, אני יודע הוא לא הכי חדש, אך אני מעדיף אותו על המחליפים שלו - 1911, 1912.
השאלה שלי איך הוא באופן כללי יהיה בסטריאו לעומת רסיבר ישן יחסית של פיוניר VSX-D714 (מקביל מבחינת ההגברה ל- 814 ו- 514), בקולנוע ביתי אני יודע שהוא יהיה בהרבה יותר טוב, אך חשובה לי גם השמיעה בסטריאו. לרסיבר הנוכחי מחוברים HTPC, DVD, פטיפון (דרך קדם מגבר), וקומפקט דיסק.
בנוסף שמעתי על מעט בעיות אמינות של ה- DENON, האם יש ממה לדאוג? (אני רוכש מכשיר יד שניה).
בברכה.

dimmer2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

CRAZYDIAMOND כתב:בוקר טוב לכולם.
אני מעוניין לרכוש את ה DENON, אני יודע הוא לא הכי חדש, אך אני מעדיף אותו על המחליפים שלו - 1911, 1912.
השאלה שלי איך הוא באופן כללי יהיה בסטריאו לעומת רסיבר ישן יחסית של פיוניר VSX-D714 (מקביל מבחינת ההגברה ל- 814 ו- 514), בקולנוע ביתי אני יודע שהוא יהיה בהרבה יותר טוב, אך חשובה לי גם השמיעה בסטריאו. לרסיבר הנוכחי מחוברים HTPC, DVD, פטיפון (דרך קדם מגבר), וקומפקט דיסק.
בנוסף שמעתי על מעט בעיות אמינות של ה- DENON, האם יש ממה לדאוג? (אני רוכש מכשיר יד שניה).
בברכה.
...
היי CRAZY
אני מאמין שחותם הצליל בסטיראו יהיה קרוב להניח זהה בשניהם,
שני המכשירים מבחינת רמת הביצועים בדו ערוצי הם פלוס מינוס באותה הרמה.

העליונות של DENON כפי שכבר הסקת זאת לבד תהיה בקולנוע (רק בגלל שקיימים בו הפורמטים והחידושים היותר אחרונים מהפיוניר).

למה שלא תשווה בינהם :?: , לא ניראה שתהיה בעיה לחנות להשמיע לך את ה-DENON מול המכשיר שלך.
רצוי עם זוג רמקולים כשלך או כמה שיותר קרובים לאופי הסאונד שלהם.

בהצלחה (Y)

CRAZYDIAMOND פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #3 

יש לי בעיה נוספת ששכחתי לציין: כרגע הפיוניר מחובר לרמקולים עם עכבה של 4 אוהם, הוא מתמודד איתם יפה למרות שהוא אמור לעבוד עם 6 אוהם ו 8 אוהם, שאלתי היא איך הדנון יתמודד עם רמקולים כאלה?

dimmer2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

CRAZYDIAMOND כתב:יש לי בעיה נוספת ששכחתי לציין: כרגע הפיוניר מחובר לרמקולים עם עכבה של 4 אוהם, הוא מתמודד איתם יפה למרות שהוא אמור לעבוד עם 6 אוהם ו 8 אוהם, שאלתי היא איך הדנון יתמודד עם רמקולים כאלה?
...
עם הפיוניר יודע להתמודד, גם ה-DENON יתמודד :!:

(f)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”