בוקר טוב לכולם.
אני מעוניין לרכוש את ה DENON, אני יודע הוא לא הכי חדש, אך אני מעדיף אותו על המחליפים שלו - 1911, 1912.
השאלה שלי איך הוא באופן כללי יהיה בסטריאו לעומת רסיבר ישן יחסית של פיוניר VSX-D714 (מקביל מבחינת ההגברה ל- 814 ו- 514), בקולנוע ביתי אני יודע שהוא יהיה בהרבה יותר טוב, אך חשובה לי גם השמיעה בסטריאו. לרסיבר הנוכחי מחוברים HTPC, DVD, פטיפון (דרך קדם מגבר), וקומפקט דיסק.
בנוסף שמעתי על מעט בעיות אמינות של ה- DENON, האם יש ממה לדאוג? (אני רוכש מכשיר יד שניה).
בברכה.
רסיבר DENON 1910 איכות בסטריאו לעומת רסיבר פיוניר ק"ב ישן VSX-D714
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
היי CRAZYCRAZYDIAMOND כתב:בוקר טוב לכולם.
אני מעוניין לרכוש את ה DENON, אני יודע הוא לא הכי חדש, אך אני מעדיף אותו על המחליפים שלו - 1911, 1912.
השאלה שלי איך הוא באופן כללי יהיה בסטריאו לעומת רסיבר ישן יחסית של פיוניר VSX-D714 (מקביל מבחינת ההגברה ל- 814 ו- 514), בקולנוע ביתי אני יודע שהוא יהיה בהרבה יותר טוב, אך חשובה לי גם השמיעה בסטריאו. לרסיבר הנוכחי מחוברים HTPC, DVD, פטיפון (דרך קדם מגבר), וקומפקט דיסק.
בנוסף שמעתי על מעט בעיות אמינות של ה- DENON, האם יש ממה לדאוג? (אני רוכש מכשיר יד שניה).
בברכה....
אני מאמין שחותם הצליל בסטיראו יהיה קרוב להניח זהה בשניהם,
שני המכשירים מבחינת רמת הביצועים בדו ערוצי הם פלוס מינוס באותה הרמה.
העליונות של DENON כפי שכבר הסקת זאת לבד תהיה בקולנוע (רק בגלל שקיימים בו הפורמטים והחידושים היותר אחרונים מהפיוניר).
למה שלא תשווה בינהם
רצוי עם זוג רמקולים כשלך או כמה שיותר קרובים לאופי הסאונד שלהם.
בהצלחה
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
יש לי בעיה נוספת ששכחתי לציין: כרגע הפיוניר מחובר לרמקולים עם עכבה של 4 אוהם, הוא מתמודד איתם יפה למרות שהוא אמור לעבוד עם 6 אוהם ו 8 אוהם, שאלתי היא איך הדנון יתמודד עם רמקולים כאלה?
עם הפיוניר יודע להתמודד, גם ה-DENON יתמודדCRAZYDIAMOND כתב:יש לי בעיה נוספת ששכחתי לציין: כרגע הפיוניר מחובר לרמקולים עם עכבה של 4 אוהם, הוא מתמודד איתם יפה למרות שהוא אמור לעבוד עם 6 אוהם ו 8 אוהם, שאלתי היא איך הדנון יתמודד עם רמקולים כאלה?...