חיבור TV למחשב כמסך שני - נוסו כל האפשרויות
שלום לכולם ,
אחרי יומיים של תסכול ואינספור ניסיונות אני פונה אליכם לעזרה
המצב הנתון הוא מחשב שולחני I3 עם כרטיס מסך מובנה על הלוח תומך ב-HD מלא כולל HD AUDIO , מערכת הפעלה WIN7 . מסך מחשב מחובר דרך VGA ומסך TV מחוברר דרך רסיבר ONKYO ב-HDMI של 5 מטר. שני החיבורים מתוך לוח אם . עד היום הכל עבד יפה , המסכים היו מחוברים כדסקטופ מורחב . ברגע שהיתי מדליק רסיבר +טלוויזיה התמונה של המחשב הייתה מופיעה. לפני כמה ימים אחרי כיבוי של מחשב הטלוויזיה הפסיקה לזהות שיש סיגנל מהמחשב .
כאשר משחקים עם הגדרות של הגדרת 2 מסכים - המערכת מזהה מסך מחובר ומציגה את שמו אך עדיין אין תמונה
התחלתי לבדוק כל האופציות - חיבור ישיר לא דרך רסיבר לא עזר
בדיקה שכניסות של TV תקינות נבדקו עם חיבור LAPTOP וישנה תמונה
כבל HDMI תקין - חיברתי דרכו LAPTOP והכל עובד
העלתי LINUX מתוך CD . הגדרתי 2 מסכים - אין תמונה
נכנסתי לאתר INTEL הפעלתי כלי עדכון וביצעת עדכון דרייבר אוטומטי הכי עדכני
לאחרכ מכן עוד פעם עשיתי הורדה של הדרייבר ידני אך עדיין לא צלח
אני יודע שיש לא מעט בעיות עם WIN7 בתחום זה , אבל זה עבד !
מקווה לעזרה מחברי הפורום
אחרי יומיים של תסכול ואינספור ניסיונות אני פונה אליכם לעזרה
המצב הנתון הוא מחשב שולחני I3 עם כרטיס מסך מובנה על הלוח תומך ב-HD מלא כולל HD AUDIO , מערכת הפעלה WIN7 . מסך מחשב מחובר דרך VGA ומסך TV מחוברר דרך רסיבר ONKYO ב-HDMI של 5 מטר. שני החיבורים מתוך לוח אם . עד היום הכל עבד יפה , המסכים היו מחוברים כדסקטופ מורחב . ברגע שהיתי מדליק רסיבר +טלוויזיה התמונה של המחשב הייתה מופיעה. לפני כמה ימים אחרי כיבוי של מחשב הטלוויזיה הפסיקה לזהות שיש סיגנל מהמחשב .
כאשר משחקים עם הגדרות של הגדרת 2 מסכים - המערכת מזהה מסך מחובר ומציגה את שמו אך עדיין אין תמונה
התחלתי לבדוק כל האופציות - חיבור ישיר לא דרך רסיבר לא עזר
בדיקה שכניסות של TV תקינות נבדקו עם חיבור LAPTOP וישנה תמונה
כבל HDMI תקין - חיברתי דרכו LAPTOP והכל עובד
העלתי LINUX מתוך CD . הגדרתי 2 מסכים - אין תמונה
נכנסתי לאתר INTEL הפעלתי כלי עדכון וביצעת עדכון דרייבר אוטומטי הכי עדכני
לאחרכ מכן עוד פעם עשיתי הורדה של הדרייבר ידני אך עדיין לא צלח
אני יודע שיש לא מעט בעיות עם WIN7 בתחום זה , אבל זה עבד !
מקווה לעזרה מחברי הפורום
-
- צילוםן מסך להמחשה שהמחשב מזהה את 2 מסכים
-
- צילוםן מסך להמחשה שהמחשב מזהה את 2 מסכים
בדוק חיבור ה- HDMI של המחשב\המסך. יתכן כי הוא נפגע.
ע"מ לבדוק, עליך לחבר מסך אחר ב- HDMI למחשב.
כנ"ל לחבר מקור נוסף לטלויזיה.
ע"מ לבדוק, עליך לחבר מסך אחר ב- HDMI למחשב.
כנ"ל לחבר מקור נוסף לטלויזיה.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לא בדקת את כל האופציות.igorg79 כתב:LASIK - תראה למעלה שפסלתי כבר כל אופציה לאי תקינות פיזית של רכבי כלשהו במערכת
nirhazir - לא מכיר דרייבירים לטלווזיה LCD .
LEE - אני אנסה לבדוק ואעדכן ....
לא ציינת שחיברת את המחשב למסך אחר (כדי לבדוק את תקינותו של חיבור הHDMI בכרטיס המסך) - עשית זאת?
נכון , לא חיברתי כי אין לי עוד מסך לחיבור . אבל הנחת העבודה היא שאם המחשב מזהה את המסך בשמו ואת הרסיבר אם מחברים דרכו וזה גם מתחלף , אז החיבור פיזית פועל . ומה זה משנה אם לחבר למסך אחר ? איך בדיוק יהיה ניתן להבין האם זה הגדרות או אי תקינות פיזית של יציאת HDMI במידה ולא תהיה תמונה .harari
נשלח: ג' 05/06/2012 18:49 כותרת הודעה:
igorg79 כתב:
LASIK - תראה למעלה שפסלתי כבר כל אופציה לאי תקינות פיזית של רכבי כלשהו במערכת
nirhazir - לא מכיר דרייבירים לטלווזיה LCD .
LEE - אני אנסה לבדוק ואעדכן .
לא בדקת את כל האופציות.
לא ציינת שחיברת את המחשב למסך אחר (כדי לבדוק את תקינותו של חיבור הHDMI בכרטיס המסך) - עשית זאת?
...
החלפת מסך יכולה להצביע רק אם יש תקלה במסך עצמו ואת זה כבר פסלתי .
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אתה לא יכול להניח הנחות יסוד כשאתה עושה troubleshooting.
פתרון תקלות עובד על שיטת האלימינציה, אם זה עובד אז הבעיה לא שם.
אם תחבר את המחשב למסך אחר ותהיה תמונה - רק אז נדע בוודאות שכרטיס המסך תקין, עד אז אתה לא יכול להיות בטוח - עובדה שמשהו לא תקין.
אם תחבר ולא תהיה תמונה, אזי התקלה בכרטיס המסך. זה לא כ"כ מופרך.
ולהבא כדי לצטט תלחץ על כפתור "צטט" בפינה השמאלית העליונה של כל הודעה, כשאתה מעתיק את הטקסט ולוחץ quote זה לא מפריד בין הציטוטים וזה עושה בלגן.
פתרון תקלות עובד על שיטת האלימינציה, אם זה עובד אז הבעיה לא שם.
אם תחבר את המחשב למסך אחר ותהיה תמונה - רק אז נדע בוודאות שכרטיס המסך תקין, עד אז אתה לא יכול להיות בטוח - עובדה שמשהו לא תקין.
אם תחבר ולא תהיה תמונה, אזי התקלה בכרטיס המסך. זה לא כ"כ מופרך.
ולהבא כדי לצטט תלחץ על כפתור "צטט" בפינה השמאלית העליונה של כל הודעה, כשאתה מעתיק את הטקסט ולוחץ quote זה לא מפריד בין הציטוטים וזה עושה בלגן.
OK
אבל עדיין לא הבנתי למה אם אני אחבר את המחשב למסך אחר ולא תהיה תמונה יהיה ניתן לקבוע שתקלה היא בכרטיס מסך ? במה זה יהיה שונה מעכשיו שהמחשב מחובר למסך נוכחי דרך HDMI ואין תמונה ואני חושב שזה עניין של הגדרות . איך יהיה ניתן להפריד ?
אבל עדיין לא הבנתי למה אם אני אחבר את המחשב למסך אחר ולא תהיה תמונה יהיה ניתן לקבוע שתקלה היא בכרטיס מסך ? במה זה יהיה שונה מעכשיו שהמחשב מחובר למסך נוכחי דרך HDMI ואין תמונה ואני חושב שזה עניין של הגדרות . איך יהיה ניתן להפריד ?
טוב , בשלב זה אין לי אופציה לחבר למסך אחר או לטלווזיה אחרת
יחד עם זאת ניסיתי לחבר את המסך הראשי של המחשב מהיציאה של הלוח ע"י חיבור DVI (כל הזמן זה היה עם VGA ) והמסך לא זיהה סיגנל
עושה רושם שכרטיס מסך הפסיק לשדר סיגנל דיגיטלי HDMI +DVI אבל עדיין משדר VGA
מה אתם אומרים ?
יחד עם זאת ניסיתי לחבר את המסך הראשי של המחשב מהיציאה של הלוח ע"י חיבור DVI (כל הזמן זה היה עם VGA ) והמסך לא זיהה סיגנל
עושה רושם שכרטיס מסך הפסיק לשדר סיגנל דיגיטלי HDMI +DVI אבל עדיין משדר VGA
מה אתם אומרים ?