אם יש לכם usb controller for windows של אקס בוקס ושלט אתה יכולים לתכנת אותו לשלוט על ה XMBC בצורה שלא מצריכה שלט אחר או מקלדת. וממש נוחה.
הגדרתי את כל הכפתורים אחד אחד (לקח קצת זמן עד שהגעתי לקינפוג המושלם), שולט על הגוייסטיקים וגם על הגוייסטיק האנלוגי, כל הטריגרים, כולל ווליום, מידע על סרטים, מסך מלא, הגדרות ASPECT RATIO ובעצם כל כפתור מוצרך.
כל מה שצריך לעשות זה להעתיק את הטקסט שהעלתי ולפתוח קובץ טקסט חדש בשם:
Controller (Xbox 360 Wireless Receiver for Windows).xml
להגדיר בהגדרות תקייה בווינדוס שיראה פריטים נסתרים!
להיכנס ל C:/USERS/%USER/APP DATA/Roaming/XMBC
באותה תקייה למצוא קובץ טקסט בשם XMBC ולפתוח אותו, לעשות חיפוש בקובץ "ENABLE JOYSTICK" ולהעתיק את השם שמופיע אחרי הנקודתיים של ה ENABLE JOYSTICK
אצלי השם היה Controller (Xbox 360 Wireless Receiver for Windows)
לקחת את הקובץ שהעלתי ולעשות לו עריכה, תשימו לב שהשם שרשום לגוייסטיק זה לא השם שהעתקתם מהקובץ הקודם, צריך לשנות את השם בכל הטקסט של הגוייסטיק לשם שהעתקתם מהקובץ הקודם. (את כולם, יש איזה 20-30, זה מה שממפה את השלט לתוכנה, אם השם לא תואם אז זה לא יפעל).
במקרה שהשם של השלט שלכם בקובץ הראשון זה כמו השם בקובץ שלי שהורדתם אז אתם לא צריכים לשנות שום דבר, רק להעתיק אותו לתיקייה בהמשך:
אחרי שערכתם את הקובץ, תשנו גם את השם שלו לשם של הגוייסטיק כמו מקודם.
ותעתיקו את הקובץ לתיקיית C:/USERS/%USER/APP DATA/Roaming/XMBC/userdata/keymaps
תפעילו את התוכנה, ותתחילו להנות!
בקיצור זה עושה לי פה בעיות להעלות את הקובץ, אני לא מצליח להעלות שום סוג קובץ טקסט או וורד או בטקסט רגיל בתגובה, שלחו לי בפרטי אני ישלח לכם את הקוד, או ספרו לי איך אני מעלה קוד, קובץ XML לפה.