חבילה ביס
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
על הפנים של חבילה,
תוציא עוד מקס טוטאל, אני משלם על שני מקס טוטאל וממיר HD אחד כל הערוצים 250 שקל
תוציא עוד מקס טוטאל, אני משלם על שני מקס טוטאל וממיר HD אחד כל הערוצים 250 שקל
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
החבילה של ב- "YES" :
ממיר טוטאל אחד
1 ממיר HD VOD
ממיר אחד רגיל
כול הערוצים
VOD ללא דמי שימוש לחודשיים
221 שקל לחודש
התקנתי לפני חודש ואני מרוצה אבל משום מה אין לי את הערוץ אגו טוטאל... יש אפשרות לשיפור לחבילה ?
אשמח לדעתכם בנושא.
ממיר טוטאל אחד
1 ממיר HD VOD
ממיר אחד רגיל
כול הערוצים
221 שקל לחודש
התקנתי לפני חודש ואני מרוצה אבל משום מה אין לי את הערוץ אגו טוטאל... יש אפשרות לשיפור לחבילה ?
אשמח לדעתכם בנושא.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מחיר מעולה (ביחס למה שמשלמים לקוחות YES אחרים)...netivi כתב:החבילה של ב- "YES" :
ממיר טוטאל אחד
1 ממיר HD VOD
ממיר אחד רגיל
כול הערוצים
221 שקל לחודש![]()
אשמח לדעתכם בנושא....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
לי יש
ממיר טוטאל
ממיר יס HD
כל הערוצים (חוץ מפרמיום)
VOD+STREAMER בתשלום
10 סרטים חינם בדיוידי בוקס
260 שקל, הצעות לשיפור? ואיך אני יכול לשפר זאת בלי איומי עזיבה (אני לא בנאדם שנוטה לאיים
אהל זה ברור שבמדינה שלנו זה חובה)
ממיר טוטאל
ממיר יס HD
כל הערוצים (חוץ מפרמיום)
VOD+STREAMER בתשלום
260 שקל, הצעות לשיפור? ואיך אני יכול לשפר זאת בלי איומי עזיבה (אני לא בנאדם שנוטה לאיים
תבדוק אפשרות לקבל לתקופה מסוימת את ה-VOD ללא תשלום ולהוזיל קצת במחיר החבילה. היו מקרים כאלה ואחרים שהצלחתי להגיע לשימור וגם להוריד בעלויות גם מבלי לאיים בעזיבה, פשוט אמרתי שהמחיר הנוכחי מכביד עלי ואין לי אפשרות לוותר על מה שיש לי. חשוב מאוד להתעקש על כך שיעבירו אותך לשימור לקוחות.Grigglin כתב:לי יש
ממיר טוטאל
ממיר יס HD
כל הערוצים (חוץ מפרמיום)
VOD+STREAMER בתשלום
260 שקל, הצעות לשיפור? ואיך אני יכול לשפר זאת בלי איומי עזיבה (אני לא בנאדם שנוטה לאייםאהל זה ברור שבמדינה שלנו זה חובה)
...
למי שצריך את מרבית ערוצי הפרמיום במיוחד שכוללים את כל ערוצי הספורט - 300 ש"ח נשמע אחלה מחיר (345 עם מקס טוטל ובלי VOD). אגב איך השגת חבילה כזאת? כי אני בחיים לא שמעתי על מסלול שבו כל ערוצי הפרמיום פתוחים. אני יודע שהיה פעם yes unlimited שכלל את כל הערוצים, אבל זה היה לפני המון זמן ונראה לי שאז לא היה מושג כזה ערוצי פרמיום. כיום ב-YES מציעים חבילה ב-299 ש"ח שכוללת את כל חבילות הערוצים אבל רק 3 ערוצי פרמיום והמבחר של 3 הערוצים האלה מאוד מוגבל (ערוצי שפות זרות בעיקר).dani-din כתב:החבילה של ב- "YES" :
yes unlimited - כל הערוצים כולל פרימיום ללא יוצא מן הכלל (₪300)
yes MAX HD - ממיר 1 (₪45)
VOD - דמי שימוש חודשי (₪15)
סה"כ : ₪360
איך החבילה?...
את המקס טוטל ניתן להוריד קצת במחיר (לפחות 5 ש"ח)
VOD יש אנשים שלא משלמים עליו בכלל (בעיקר אלה שצרפו אותם לשירות מהרגע שה-VOD נולד ב-YES).
מה אתה עשית כדי לקבל את זה במחיר מוזל ?netivi כתב:החבילה של ב- "YES" :
ממיר טוטאל אחד
1 ממיר HD VOD
ממיר אחד רגיל
כול הערוצים
221 שקל לחודש![]()
אשמח לדעתכם בנושא....
לי הציעו ב 229 שקל
2 ממירים רגילים
1 מקס טוטל עם בסיס של ערוצי HD
כל הערוצים למעט פרימיום .
בלי VOD .
ואנחנו 10 שנים רצופות ב יס .
וזה לא נראה לי הוגן .
ויש יל הרגשה שרימו אותי .
כן אני לקוח ותיק מאוד שאז הם הציעו את החבילה הזאת,Jonman כתב:למי שצריך את מרבית ערוצי הפרמיום במיוחד שכוללים את כל ערוצי הספורט - 300 ש"ח נשמע אחלה מחיר (345 עם מקס טוטל ובלי VOD). אגב איך השגת חבילה כזאת? כי אני בחיים לא שמעתי על מסלול שבו כל ערוצי הפרמיום פתוחים. אני יודע שהיה פעם yes unlimited שכלל את כל הערוצים, אבל זה היה לפני המון זמן ונראה לי שאז לא היה מושג כזה ערוצי פרמיום. כיום ב-YES מציעים חבילה ב-299 ש"ח שכוללת את כל חבילות הערוצים אבל רק 3 ערוצי פרמיום והמבחר של 3 הערוצים האלה מאוד מוגבל (ערוצי שפות זרות בעיקר).dani-din כתב:החבילה של ב- "YES" :
yes unlimited - כל הערוצים כולל פרימיום ללא יוצא מן הכלל (₪300)
yes MAX HD - ממיר 1 (₪45)
VOD - דמי שימוש חודשי (₪15)
סה"כ : ₪360
איך החבילה?...
את המקס טוטל ניתן להוריד קצת במחיר (לפחות 5 ש"ח)
VOD יש אנשים שלא משלמים עליו בכלל (בעיקר אלה שצרפו אותם לשירות מהרגע שה-VOD נולד ב-YES)....
ועכשיו הם מחזיקים אותי קצר על החבילה הזאת שלא קיימת עוד ולא תיהיה יותר משתלמת מזאת
עדיין 300 ₪ על ערוצים ללא ממיר אבל עם כל הפרימיום כולל HD
אני עם הVOD מתחילתו ואני משלם מחיר מלא אפילו שטענתי שאני לקוח ותיק עם unlimited
אבל הם טענו שזה שרות ולא ערוץ
נערך לאחרונה על ידי dani-din ב 15/05/2013 11:53, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
רמקולים ו-netivi, נראה לי אחלה מחירים.
אני משלם 193 ש"ח ל-TOP+ שני ממירים רגילים
ועוד 20 ש"ח ל-MAXHD ו-14 ש"ח ל-MAX שהם בפקדון (כלומר שילמתי בנוסף 1300 ו-600 ש"ח בהתאמה על הממירים)
דמי שירות VOD כלולים.
אבל לא הצלחתי להשיג מחיר דומה לאבא שלי.
הוא משלם
229 ש"ח ל-TOP+MAX
ועוד 35 ש"ח על MAXHD
דמי שירות VOD כלולים
TOP= כל הערוצים למעט פרמיום.
אני משלם 193 ש"ח ל-TOP+ שני ממירים רגילים
ועוד 20 ש"ח ל-MAXHD ו-14 ש"ח ל-MAX שהם בפקדון (כלומר שילמתי בנוסף 1300 ו-600 ש"ח בהתאמה על הממירים)
דמי שירות VOD כלולים.
אבל לא הצלחתי להשיג מחיר דומה לאבא שלי.
הוא משלם
229 ש"ח ל-TOP+MAX
ועוד 35 ש"ח על MAXHD
דמי שירות VOD כלולים
TOP= כל הערוצים למעט פרמיום.
מבצעים וחבילות ביס
שלום,
אני לקוחה ותיקה מאוד של יס עם החבילה הבאה:
1 ממיר MAX TOTAL HD
1 ממיר MAX רגיל (רק מקליט)
2 חבילות
כל תכני ה-VOD חינם למשך 18 חודשים (ללא תוכן למבוגרים)
תשלום - 265 ש"ח
מבצע ה-VOD חינם שלי עומד להיגמר באמצע יולי ואני מחפשת מבצע חדש שיכלול את כל תכני ה-VOD בחינם...ב-18 החודשים שחלפו התרגלנו לטוב..
קראתי כאן שיש אנשים שקיבלו את תכני ה-VOD חינם למשך כמה חודשים (6 או 2) ורציתי לדעת אם מישהו שמע על מבצע ארוך יותר.
כמו כן, אשמח אם אלו שקיבלו חבילת תכנים חינם לכמה חודשים ישתפו אם הגיעו לכך בתקופה האחרונה, ואם זה היה לפני/אחרי איומים בהתנתקות..אין לי בעיה לאיים בהתנתקות אבל אם אפשר להימנע מכך עדיף..
תודה
אני לקוחה ותיקה מאוד של יס עם החבילה הבאה:
1 ממיר MAX TOTAL HD
1 ממיר MAX רגיל (רק מקליט)
2 חבילות
כל תכני ה-VOD חינם למשך 18 חודשים (ללא תוכן למבוגרים)
תשלום - 265 ש"ח
מבצע ה-VOD חינם שלי עומד להיגמר באמצע יולי ואני מחפשת מבצע חדש שיכלול את כל תכני ה-VOD בחינם...ב-18 החודשים שחלפו התרגלנו לטוב..
קראתי כאן שיש אנשים שקיבלו את תכני ה-VOD חינם למשך כמה חודשים (6 או 2) ורציתי לדעת אם מישהו שמע על מבצע ארוך יותר.
כמו כן, אשמח אם אלו שקיבלו חבילת תכנים חינם לכמה חודשים ישתפו אם הגיעו לכך בתקופה האחרונה, ואם זה היה לפני/אחרי איומים בהתנתקות..אין לי בעיה לאיים בהתנתקות אבל אם אפשר להימנע מכך עדיף..
תודה