עכשיו השאלה שלי היא כזאת יש לי 2 מערכות סטריאו כל אחת בעלת 2 רמקולים מה שאני רוצה לעשות זה לחבר ביחד וליצור מהם AUX אחד לדיויודי ככה שישמעו ב4 הרמקולים..האם זה אפשרי? אם כן מה אני צריך בשביל זה? אם זה מפצל או משהו אחר זה יוריד מהאיכות של הרמקולים או שישאר אותו האיכות? תודה מראש ויום טוב ושקט
[שאלה] חיבור 2 מערכות סטריאו
שלום לכולם קודם כל אני חדש כאן אבל בכל זאת הרבה פעמים גלשתי בפורום קראתי דברים ואף למדתי דברים חדשים!
עכשיו השאלה שלי היא כזאת יש לי 2 מערכות סטריאו כל אחת בעלת 2 רמקולים מה שאני רוצה לעשות זה לחבר ביחד וליצור מהם AUX אחד לדיויודי ככה שישמעו ב4 הרמקולים..האם זה אפשרי? אם כן מה אני צריך בשביל זה? אם זה מפצל או משהו אחר זה יוריד מהאיכות של הרמקולים או שישאר אותו האיכות? תודה מראש ויום טוב ושקט
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה מנסה לבנות פיתרון תחליפי לרסיבר ק"ב, שהיה בנוי מ-4 ערוצים אני חושש שישZorg כתב:שלום לכולם קודם כל אני חדש כאן אבל בכל זאת הרבה פעמים גלשתי בפורום קראתי דברים ואף למדתי דברים חדשים!
עכשיו השאלה שלי היא כזאת יש לי 2 מערכות סטריאו כל אחת בעלת 2 רמקולים מה שאני רוצה לעשות זה לחבר ביחד וליצור מהם AUX אחד לדיויודי ככה שישמעו ב4 הרמקולים..האם זה אפשרי? אם כן מה אני צריך בשביל זה? אם זה מפצל או משהו אחר זה יוריד מהאיכות של הרמקולים או שישאר אותו האיכות? תודה מראש ויום טוב ושקט...
כאן בעיה.
יש DVDים המוציאים 6 יציאות נפרדות של אודיו אנלוגי ועקרונית תוכל לחבר את שתי
היציאות הקדמיות למגבר אחד ושתי היציאות האחוריות למגבר שני.
גם אם תאזן את כל הסיפור הזה, יהיו חסרים לך ערוצי הסנטר הקדמי והסאב
ולא נתקלתי ב- DVD שניתן להגדיר העדר ערוצים אלו כדי שינותבו לערוצים הקיימים.
(רסיברים של ק"ב עושים זאת בקלות).
בקיצור, בעייתי עד בלתי אפשרי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
עד עכשיו השתמשתי במערכת אחת שהייתה מחוברת לDVD דרך AUX עכשיו מה שאני רוצה סה"כ זה 4 רמקולים ובמערכת סטריאו יש רק 2 רמקולים אז הבאתי עוד מערכת סטריאו של 2 רמוקלים ומה שרצית לשאול זה אם יש איזה מפצל או משהו שיכול לחבר את 2 המערכות סטריאו ואז אני יוכל לחבר אותם כAUX כמו שחיברתי מערכת אחת?varon כתב:אם אתה מנסה לבנות פיתרון תחליפי לרסיבר ק"ב, שהיה בנוי מ-4 ערוצים אני חושש שישZorg כתב:שלום לכולם קודם כל אני חדש כאן אבל בכל זאת הרבה פעמים גלשתי בפורום קראתי דברים ואף למדתי דברים חדשים!
עכשיו השאלה שלי היא כזאת יש לי 2 מערכות סטריאו כל אחת בעלת 2 רמקולים מה שאני רוצה לעשות זה לחבר ביחד וליצור מהם AUX אחד לדיויודי ככה שישמעו ב4 הרמקולים..האם זה אפשרי? אם כן מה אני צריך בשביל זה? אם זה מפצל או משהו אחר זה יוריד מהאיכות של הרמקולים או שישאר אותו האיכות? תודה מראש ויום טוב ושקט...
כאן בעיה.
יש DVDים המוציאים 6 יציאות נפרדות של אודיו אנלוגי ועקרונית תוכל לחבר את שתי
היציאות הקדמיות למגבר אחד ושתי היציאות האחוריות למגבר שני.
גם אם תאזן את כל הסיפור הזה, יהיו חסרים לך ערוצי הסנטר הקדמי והסאב
ולא נתקלתי ב- DVD שניתן להגדיר העדר ערוצים אלו כדי שינותבו לערוצים הקיימים.
(רסיברים של ק"ב עושים זאת בקלות).
בקיצור, בעייתי עד בלתי אפשרי....
נערך לאחרונה על ידי Zorg ב 08/08/2006 15:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- alchimedes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
MartinHSabag כתב:ולמה זה טוב?...
מצטרך ,
שוב : למה זה טוב ?
בקיצור, כן אתה יכול לעשות את זה..
עם מפצל..
מהו המקור שאתה מעוניין לחבר למערכת?
עם מפצל..
מהו המקור שאתה מעוניין לחבר למערכת?
Zorg,Zorg כתב:מה זה למה זה טוב? למשוע ב4 רמקולים במקום ב2....MartinHSabag כתב:ולמה זה טוב?......
מה שאתה תקבל הוא השמעת שני הערוצים הקדמיים גם מאחור,
שזה שונה לגמרי ממה שאתה שומע במערכת ק"ב שבה הערוצים האחוריים
מקבלים אפקטים המתאימים ומקודדים להישמע מאחור.
מה שאתה עושה דומה ל- "four channel stereo".
זה מה שאתה רוצה ??
אבי ורון
כן...אני לא קונה מערכת סראונד ומגבר בגלל שהדיוידי בחדר ובסלון יש לי מערכת סראונד ו4 רמוקילם יהיו סבבה..ושוב אני לא מחפש סראונד אני מחפש 4 רמוקלים שישמיעו אותו דבר...varon כתב:Zorg,Zorg כתב:מה זה למה זה טוב? למשוע ב4 רמקולים במקום ב2....MartinHSabag כתב:ולמה זה טוב?......
מה שאתה תקבל הוא השמעת שני הערוצים הקדמיים גם מאחור,
שזה שונה לגמרי ממה שאתה שומע במערכת ק"ב שבה הערוצים האחוריים
מקבלים אפקטים המתאימים ומקודדים להישמע מאחור.
מה שאתה עושה דומה ל- "four channel stereo".
זה מה שאתה רוצה ??...
מה אתה רוצה לחבר למערכת?Zorg כתב:מזתומרת מהו המוקר? ועם מה אני מחבר?Nba כתב:בקיצור, כן אתה יכול לעשות את זה..
עם מפצל..
מהו המקור שאתה מעוניין לחבר למערכת?......
אם זה מחשב, אז תקנה מפצל PL ז"א זכר ליציאה של הכרטיס קול שיוצא ל2 נקבות, מהמפצל זוג כבלים PL TO RCA כל אחד למערכת.
לDVDNba כתב:מה אתה רוצה לחבר למערכת?Zorg כתב:מזתומרת מהו המוקר? ועם מה אני מחבר?Nba כתב:בקיצור, כן אתה יכול לעשות את זה..
עם מפצל..
אם זה מחשב, אז תקנה מפצל PL ז"א זכר ליציאה של הכרטיס קול שיוצא ל2 נקבות, מהמפצל זוג כבלים PL TO RCA כל אחד למערכת....
- Sheffield-Tunes
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
Zorg היי ברוך הבא! 
מה הם מנסים להגיד לך זה שלחבר 4 רמקולים ביחד בסטריאו לא יתן לך שיפור בסאונד.
יותר נכון למצוא את זוג הרמקולים שאתה מעדיף ולחבר אותם למגבר שנשמע יותר טוב עליהם.
מה הם מנסים להגיד לך זה שלחבר 4 רמקולים ביחד בסטריאו לא יתן לך שיפור בסאונד.
יותר נכון למצוא את זוג הרמקולים שאתה מעדיף ולחבר אותם למגבר שנשמע יותר טוב עליהם.
Maggies, because you can never be too thin...
אז אותו עיקרון רק עם מפצל RCAZorg כתב:לDVDNba כתב:מה אתה רוצה לחבר למערכת?Zorg כתב:מזתומרת מהו המוקר? ועם מה אני מחבר?Nba כתב:בקיצור, כן אתה יכול לעשות את זה..
עם מפצל..
אם זה מחשב, אז תקנה מפצל PL ז"א זכר ליציאה של הכרטיס קול שיוצא ל2 נקבות, מהמפצל זוג כבלים PL TO RCA כל אחד למערכת.......
או שאם יש לך כניסות דיגיטליות במערכות זה יעזור יותר..
חשבתי לעשות כזה דבר. יש לי מפצל rca אבל זכר וכרגע כרגיל המעכרת מחוברת עם RCA רגיל בתוך הAUX לDVD ככה שזה יוצא 2 חיבורים כי זה 2 רמקולים עכשיו אם אני אקנה עוד מפצל RCA זכר ויחבר גם לשני ככה ואז 2 המפצלים לDVD זה יפעל נכון?Nba כתב:אז אותו עיקרון רק עם מפצל RCAZorg כתב:לDVDNba כתב:מה אתה רוצה לחבר למערכת?Zorg כתב:מזתומרת מהו המוקר? ועם מה אני מחבר?Nba כתב:בקיצור, כן אתה יכול לעשות את זה..
עם מפצל..
אם זה מחשב, אז תקנה מפצל PL ז"א זכר ליציאה של הכרטיס קול שיוצא ל2 נקבות, מהמפצל זוג כבלים PL TO RCA כל אחד למערכת.......
או שאם יש לך כניסות דיגיטליות במערכות זה יעזור יותר.....
אני מקווה שהבנת אותי...
אני לא אכנס עכשיו לתכלית שלך.
אבל טכנית:
קנה מפצל RCA (זוג) זכר אחד שיוצא אל 2 נקבות.
בDVD תחבר מפצל אחד לימין והשני לשמאל ותחבר אותם לAUX בשתי המערכות בעזרת כבלי RCA.
שוב, אין לך חיבור דיגיטלי במערכות?
אבל טכנית:
קנה מפצל RCA (זוג) זכר אחד שיוצא אל 2 נקבות.
בDVD תחבר מפצל אחד לימין והשני לשמאל ותחבר אותם לAUX בשתי המערכות בעזרת כבלי RCA.
שוב, אין לך חיבור דיגיטלי במערכות?
ולאן בדיוק תחבר את זה בדי וי די?
אין לאן לחבר את הPL בDVD
וגם לא בAUX
אתה צריך מתאם ומפצל
עדיף כבר לקנות כבל מתאים מאשר כל המפצלים, יעלה לך פחות
אין לאן לחבר את הPL בDVD
וגם לא בAUX
אתה צריך מתאם ומפצל
עדיף כבר לקנות כבל מתאים מאשר כל המפצלים, יעלה לך פחות
נערך לאחרונה על ידי Nba ב 08/08/2006 19:55, נערך פעם 1 בסך הכל.