Sharp LC70LE735X 70 לעומת Sharp LC70LE735U 70

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
dr6633 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
הייתי ביריד המסכים של אלמ ושמתי עין על השארפ 70 אינץ'. בדגם שהיה שם (X) בסוף אין תלת מימד והאמת היא שלא ממש עקרוני לי שאין, אבל משום מה, הדגם שבו יש תלת מימד (U) עולה פחות בחיפוש בזאפ. כיצד זה ייתכן? הבנתי גם שחלק מהמסכים הם made in japan וחלק לא, ממה עלי להיזהר במידה ואחליט לרכוש מסך של שארפ? יש לא מעט תתי דגם ואין לי מושג האם מדובר בדגמים ישנים או חדשים.
ראיתי בתצוגה גם מסך 60 אינץ' תלת מימד שחיצונית נראה אחרת לגמרי, דק בהרבה ומעוצב יותר יפה לטעמי - אבל המחיר הוא כמו של ה 70 אינץ'. אני מפספס משהו?
מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה 60-70, לא פחות, ושתהיה לו כמה שפחות התשקפות של אור, גם מבחוץ וגם מבפנים, שכן הסלון שלי מאוד מואר ביום. כמובן שאפשר לסגור את החלונות אבל עדיין יש פתח אחד שאין בו תריס וגם זה לא יעיל. כיום אני עם פלזמה של סמסונג וסובל מהשתקפויות עד הערב.
תודה רבה על העזרה.

נציג-ראלקו
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

שלום dr6633,
ראיתי את שאלותיך לגבי מסך שארפ, ואשמח להשיב:

הדגם שראית ביריד נקרא 70LE735X- זהו מסך איכותי מאוד מסדרת הקוואטרון (4 צבעי היסוד של שארפ).
המסך 60" שמופיע בתצוגה הוא מסדרת 830, תוצרת יפן, בעיצוב דק יותר מה70".
בנוגע לתאורה והשתקפויות- בדגמים המיוצרים ביפן כמו דגם 830, 60 " אין כמעט השתקפות.
שים לב להיזהר ממחירים נמוכים מאוד ומיבוא מקביל ללא אחריות מקורית.

בברכה,
נציג ראלקו- SHARP

Ybronz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #3 

אני גם מעוניין באחד משני המסכים הנ"ל
אתה יכול לזרוק מה המחירים?
האם שווה לעשות מאמץ ולהגיע?

תודה!

dr6633 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

נציג ראלקו, תודה על התשובה. אני מבין שלמעשה אין דגם 70 אינץ' שהוא תוצרת יפן? אני בעיקר נוטה לכיוון ה 70 אינץ' ומתלבט אם לקנות את הדגם הקיים או החדש יותר שעולה כ 4,000 ש"ח יותר. חבל שאי אפשר להתרשם מהדגמים החדשים.

Ybronz, המחירים לא אטרקטיביים. מעבר לזה שמדובר בדגמים ותיקים יותר של SHARP ולא החדשים ביותר, המחיר לא אטרקטיבי ואפשר לקנות ממשווקים מורשים (על אחריות של היבואן הרשמי) במחירים אטרקטיביים יותר. יש ביריד הנחה נוספת של 10% למחזיקי כרטיסי אשראי מסויים מה שהופך את העסקה לקצת יותר אטרקטיבית אבל לא יותר מדי.

UNDERTAKER
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שליחה #5 

דגם ה 735X הוא דגם פשוט ישן ולא 3D לא 240HZ
דגם 735U הוא 3D 240Hz

במסכי ה 80 - המסך היפני הוא המסך הנחות - הוא לא 3D לא 240HZ והוא לא 4 צבעי יסוד.
הדגם מארה'ב הוא 480HZ 3D
וגם עם 4 צבעי יסוד.

אם צריך להיזהר אז צריך להיזהר מהדגמים היפנים!!! :lol:

dr6633 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה, ובאמת יש הבדל מהותי בין ה 735U ל 847U החדש? באתר העולמי של שארפ מוצג רק ה 847 החדש ובארץ אין אותו דרך יבואן רשמי כרגע, מה גם שההבדל הוא של כ 4000 ש"ח.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”