שלום חברים בהיותי מרכיב מערכת קולנוע ביתית יש לי מס שאלות אליכם...
ייעוד: הצגת סרטים ושמיעת מוסיקה.
יש לי חלל בגודל: 4X4 מ', גובה מהרצפה לתקרה הוא: 2.15 מ' (תקרה נמוכה יחסית), המקור זה HTPC שעליו נמצאים הסרטים/מוזיקה, בנוסף אני עם סט 5.1 סטליטיים של JBL (ישנים) רסיבר אני הולך לרכוש YAMAHA מדגם 671 (או שאני אמתין קצת ל 473 שעוד לא הגיע לארץ, מאמין שיהיה טיפה זול יותר מכיוון שהוא 5.1 ולא 7.1 כמו ה 671 מבחינת פיצ'רים הם פחות או יותר זהים, וכן חשובים לי הפיצ'רים של חיבור לאייפון ויציאת Ethernet)
מס שאלות:
*איך אני ממקם את הרמקולים בצורה הטובה ביותר בחדר? (באיזה גובה לתלות את הרמקולים.. קדמיים אחוריים סנטר..)
*לגבי הרמקולים, האם כדאי להשתדרג? אם כן המלצות יתקבלו בברכה (תקציב עומד על 5K כאשר הרסיבר בתוכו, מה שאומר פחות או יותר ישאר לי 1500 שח לאחר הקנייה שגם אותם הייתי מעדיף לחסוך אם ניתן להסתפק ברמקולים הקיימים)
אשמח לשמוע את דעתכם..
תודה לעוזרים
ייעוץ בהרכבת מערכת קולנוע ביתית
"עצה שלי , ושל הרבה כאן בפורום ,
חבל שתשקיע סכום עגום (תסלח לי ).
תחסוך לך עוד כסף ותביא משהוא יותר רציני , זה ימנע ממך להחליף את המערכת בעתיד הקרוב.... "
בכל אופן המחשב לא ישתנה וגם הרסיבר כנראה שלא כי אני דיי אוהב תדגמים הנ"ל ואני חושב שיותר מזה אני לא צריך
מה היית משדרג?
את הרמקולים? או גם תרסיבר?
חבל שתשקיע סכום עגום (תסלח לי ).
תחסוך לך עוד כסף ותביא משהוא יותר רציני , זה ימנע ממך להחליף את המערכת בעתיד הקרוב.... "
בכל אופן המחשב לא ישתנה וגם הרסיבר כנראה שלא כי אני דיי אוהב תדגמים הנ"ל ואני חושב שיותר מזה אני לא צריך
מה היית משדרג?
את הרמקולים? או גם תרסיבר?