בעיות בניגון ווידאו עם TVEDIA

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
opv פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #1 

בוקר טוב,
אני מנגן במחשב חומר DVD בעזרת POWERDVD וחומר HD)TS) בעזרת TT . כמוכן מותקנים לי במחשב קודקים PUREVIDEO והכל מקונפג ועובד בצורה מושלמת.
אממה, הממשק לא נח, לא נח להתחיל לפתוח תיקיות על המסך של המקרן ולכן החלטתי לנסות את תכנת הFE TVEDIA . הצורך שלי הוא רק בתפריטים הנוחים וסידור הקבצים יחד עם תמונות.
התקנתי את TVEDIA ואכן התפריטים מצוינים, אבל הנגן בתכנה, לא עושה את העבודה, DVD לא מתנגן בכלל , HD מתנגן עם בעיות DEINTERLACING קשות, בקיצור כל קינפוג הוידאו מההתחלה :עצוב: .
שאלתי היא האם אפשר להגדיר את TVEDIA שתנגן את קבצי הוידרו בעזרת תכנות הDEFAULT המוגדרות במחשב וכפי שהן מקונפגות, כך יהיה אפשר להינות מכל העולמות, ממשק של TVEDIA ונגנים עם איכות ודאו מוכחת.
עוד רעיונות יתקבלו בברכה.

Hay
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

היתה לי בעיה דומה של ניגון סרטים וצפייה בתמונות.

אם אתה עובד עם גרסה 4 של TVEDIA - בדוק אם התקנת mods (סקריפטים שנוספים תחת :
/Tvedia4/skins/mods /... ומשנים את הקונפיגורציה)

אני מחקתי חלק מהם והתוכנה חזרה לנגן סרטים ולהציג תמונות אחרי שבתחילה אפשרה לי לשמוע מוזיקה בלבד)

אגב - ניתן לפתוח תוכנות חצוניות (כמו POWERDVD , TheatherTek ) דרך אופציה שלמיטב זכרוני נקראת : other programs
ניתן להגדיר עד 6 תוכניות כאלו - התכנית רצה , וכאשר אתה סוגר אותה , Tvedia חוזרת למסך מלא.

בכל מקרה זו תוכנה מדהימה ...

alophind
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1590
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

Hay כתב:היתה לי בעיה דומה של ניגון סרטים וצפייה בתמונות.

אם אתה עובד עם גרסה 4 של TVEDIA - בדוק אם התקנת mods (סקריפטים שנוספים תחת :
/Tvedia4/skins/mods /... ומשנים את הקונפיגורציה)

אני מחקתי חלק מהם והתוכנה חזרה לנגן סרטים ולהציג תמונות אחרי שבתחילה אפשרה לי לשמוע מוזיקה בלבד)

אגב - ניתן לפתוח תוכנות חצוניות (כמו POWERDVD , TheatherTek ) דרך אופציה שלמיטב זכרוני נקראת : other programs
ניתן להגדיר עד 6 תוכניות כאלו - התכנית רצה , וכאשר אתה סוגר אותה , Tvedia חוזרת למסך מלא.

בכל מקרה זו תוכנה מדהימה ...
...
אבל האם ניתן אוט' לפתוח את התוכנה עם שם הקובץ או לאחר שפותחים את ה PDVD לדוגמא צריך לעשות "Open dvd files on Harddisk" וכו'.....

opv פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

אני אשאל את השאלה בצורה אחרת,

שליחה #4 

האם קיימת תכנה אמינה ויציבה שמשמשת רק כFE , כלומר מסדרת את קבצי המדיה מדביקה להם תמונות ומציגה תפריטים נוחים ולא מתיימרת להיות גם נגן?

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #5 

GBPVR עם הPLUGIN של MYVIDEOS מאפשרת לשייך סוגי קבצים לנגנים חיצוניים כך שברגע שלוחצים PLAY יפתח נגן חיצוני עם הקובץ.
ממשק פחות יפה משל TVEDIA אבל עושה את העבודה.

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

Re: אני אשאל את השאלה בצורה אחרת,

שליחה #6 

opv כתב:האם קיימת תכנה אמינה ויציבה שמשמשת רק כFE , כלומר מסדרת את קבצי המדיה מדביקה להם תמונות ומציגה תפריטים נוחים ולא מתיימרת להיות גם נגן?
...
אתה יכול לעשות בדיוק את מה שאתה רוצה עם meedio.
אין לה את הממשק המעוצב של Tvedia והיא מכילה נגן פנימי, אך ניתן להוסיף לה plugin שבעזרתו אתה יכול להגדיר לה שתשתמש עבור כל סוג קובץ בנגן יעודי. אני משתמש למשל ב TT.
התוכנה היום כבר לא קיימת באופן רישמי כי החברה נרכשה ע"י יאהו אבל תנסה למצוא ברשתות ה P2P את גירסה 1.41. זו גירסה פתוחה לחלוטין שאינה מצריכה שום קוד להתקנה.

אם אתה צריך עזרה פנה אלי במסר פרטי.
אורן.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #7 

אם יש לך זמן לשחק עם קונפיגרציות תנסה את XLOBBY
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”