היי חבר'ה,אני צריכה עזרה בבחירת אוזניות
יש 2 דגמים שלקחתי בנתיים כאופציה,
BEYERDYNAMIC DT 770 M / BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (אשמח גם להבין מה עדיף בניהן או מה ההבדל העיקרי, כי מבחינת נתונים הן 99% אותו דבר )
וסנהייזר HD380PRO
התקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח,בלחץ (קונה רק בארץ)
מה שחשוב הוא שהן יהיו אובר איר וסגורות לגמרי
המטרה היא לשמיעת מוסיקה בעיקר ולנגינה בין היתר
(אני שומעת מוסיקה עם באסים נמוכים מאוד וגם צלילים גבוהים מאוד,אז חשוב לי אוזניה שתפיק כל צליל בצורה נקייה ועמוקה)
נ.ב. דבר אחרון שמשמעותי-אני לא צריכה ורוצה אוזניה שדורשת מגבר
אשמח לכל המלצה על כל דגם שאתם מכירים מקרוב..תודה רבה מראש [=
BEYERDYNAMIC DT 770 M / BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (אשמח גם להבין מה עדיף בניהן או מה ההבדל העיקרי, כי מבחינת נתונים הן 99% אותו דבר )
וסנהייזר HD380PRO
התקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח,בלחץ (קונה רק בארץ)
מה שחשוב הוא שהן יהיו אובר איר וסגורות לגמרי
המטרה היא לשמיעת מוסיקה בעיקר ולנגינה בין היתר
(אני שומעת מוסיקה עם באסים נמוכים מאוד וגם צלילים גבוהים מאוד,אז חשוב לי אוזניה שתפיק כל צליל בצורה נקייה ועמוקה)
נ.ב. דבר אחרון שמשמעותי-אני לא צריכה ורוצה אוזניה שדורשת מגבר
אשמח לכל המלצה על כל דגם שאתם מכירים מקרוב..תודה רבה מראש [=
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
קודם כל לשימוש שלך אני הייתי ממליץ על DT770 PRO בגרסת 32 אוהם, או תוכלי להשיג אותן, ההבדל בין שתי הביירים הוא כזה דגם הפרו טיפה פחות מבודד אבל יורד טיפה יותר נמוך, בדגם ה M בייר הלכו על הקטע של לבודד את השומע כמה שאפשר, עשו את זה בעזרת שני דברים 1. הפדים של האוזניות הן דמוי עור או עור (לא בטוח) 2.הגוף של הואזניות אטום לגמרי (בדגם פרו יש חורים קטנים שמאפשרים לדריבר לנוע יותר בקלות) ובגלל זה דגם ה M יורד טיפה פחות נמוך. בעיקרון דגם ה 80 אוהם נשמעים בסדר גמור ללא מגבר וכך גם דגמי ה250 אוהם למרות שה-250 מרווחים כבר ממגבר. דגמי ה600 אוהם חייבים מגבר. זה תקף לכל דיגמי בייר.
בהצלחה, לכי לשמוע לפני שאת קונה.
בהצלחה, לכי לשמוע לפני שאת קונה.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
אולי מפני שאנחנו גרים כאן ולא שם...GilSt כתב: ולמה רק בארץ? עם יעוץ מתאים וממקום אמין אפשר לחסוך לא מעט....
כמילות השיר " אין לי ארץ אחרת ..."
ולסיום, אני בטוח שאתה יודע מה קורה כאשר מפירים ( שוברים) את שרשרת המזון בטבע, קודם נעלמים זנים בודדים ואחרי זמן מה נעלמים כל החוליות בשרשרת המזון או נודדים למקומות אחרים. האם זה מה שאתה באמת רוצה ?
באופן עקרוני? אני כןshigidar כתב:אולי מפני שאנחנו גרים כאן ולא שם...GilSt כתב: ולמה רק בארץ? עם יעוץ מתאים וממקום אמין אפשר לחסוך לא מעט....
ולסיום, אני בטוח שאתה יודע מה קורה כאשר מפירים ( שוברים) את שרשרת המזון בטבע, קודם נעלמים זנים בודדים ואחרי זמן מה נעלמים כל החוליות בשרשרת המזון או נודדים למקומות אחרים. האם זה מה שאתה באמת רוצה ?...
חלק גדול מאלו שנמצאים כאן , החזירות כבר יצאה לי לפחות מהאף . הם דורשים מחירים של פי 2 ו3 לפעמים מהמערב, ונותנים שירות של רפובליקת בננות נידחת .
אז בהחלט, אם אנשים יתרגלו להסתכן , ולקחת בחשבון שאם לא מוכרים ביד שניה ומפיסידים קצת , זה עדיין יוצא בחישוב לטווח ארוך עדיף על קניה כאן במקומות מסויימים ובדברים מסויימים
ובשביל שלא אובן שלא נכון , אני לא התכוונתי לאוזניות האלו ו/או למקום הקניה שלהם שכן אני לא מכיר , אני יצאתי נגד הכללה של עדיף לקנות בארץ , שלדעתי זה דווקה לא נכון
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אני לא רואה שום דבר לא לגיטימי בהודעה שלי, סה"כ יעצתי לבדוק אופציות נוספות (ולאו דווקא בחו"ל).shigidar כתב:אולי מפני שאנחנו גרים כאן ולא שם...GilSt כתב: ולמה רק בארץ? עם יעוץ מתאים וממקום אמין אפשר לחסוך לא מעט....
ולסיום, אני בטוח שאתה יודע מה קורה כאשר מפירים ( שוברים) את שרשרת המזון בטבע, קודם נעלמים זנים בודדים ואחרי זמן מה נעלמים כל החוליות בשרשרת המזון או נודדים למקומות אחרים. האם זה מה שאתה באמת רוצה ?...
אף פעם לא יצאתי בעד או נגד רכישה בארץ (וזה גם נוגד את מדיניות האתר), אבל מה לעשות,
אנחנו עמוק במאה ה-21, וכדאי לנצל את יתרונות הכפר הגלובלי.
לגופו של עניין, הביטוי "שבירת שרשרת המזון" מנקודת מבטי נשמע יותר כמו "שבורת המונופול" או "השפעת השוק החופשי".
אוקיי חבר'ה קניתי את הBEYERDYNAMIC DT 770 PRO (ב1200 ש"ח ובמילא היה לי שם זיכוי של 900 ש"ח
)
רק שמתי אותן על הראש והנוחות באמת בלתי רגילה,בקושי מרגישים אותן,הן קלילות על הראש והכריות נעימות לא מחממות את האוזניות וכ'ו
והסאונד..ואוו,כמו לשמוע כל ערוץ ברמקולים ענקיים ואיכותיים מהטופ
הטרבלים מאוד מדויקים,לא צורמים ולא מזייפים גם לא למיקרו שניה,הבאסים מאוד עמוקים ונעימים
גם האטימות שלהן מעולה,ממש ממש
בקיצור שווה כל שקל..תודה רבה לכם על העצות !
רק שמתי אותן על הראש והנוחות באמת בלתי רגילה,בקושי מרגישים אותן,הן קלילות על הראש והכריות נעימות לא מחממות את האוזניות וכ'ו
והסאונד..ואוו,כמו לשמוע כל ערוץ ברמקולים ענקיים ואיכותיים מהטופ
הטרבלים מאוד מדויקים,לא צורמים ולא מזייפים גם לא למיקרו שניה,הבאסים מאוד עמוקים ונעימים
גם האטימות שלהן מעולה,ממש ממש
בקיצור שווה כל שקל..תודה רבה לכם על העצות !