עזרה בתקלה בשמע רמקולים
היי ,
אני זקוקה לעזרה די דחופה, אם מישהו מכיר איש מקצוע שיכול לתת תמיכה טלפונית בכל הקשור לחיבור רמקולים ורסיבר למחשב ( בתשלום כמובן ) זה יהיה נהדר.
בקצרה, מדובר על מחשב נייד מדגם inspiron 1525 של DELL שהיה מחובר עד היום ביציאה של האוזניות לרסיבר של eltax ומהרסיבר 5 רמקולים וסאב של LG
השמע של המוזיקה היה מצויין והצלחתי לשמוע מכל הרמקולים בו זמנית יחד ואני חושבת שאפילו ב סראונד.
הבעיה החלה שהחלפתי טלוויזיה לפני מספר ימים ועשינו את כל החיבורים מחדש ( בטלוויזיה הנוכחית אין חיבור של scart לדוגמה )
בכל מקרה עכשיו שאני שומעת מוזיקה מהמחשב דרך הרמקולים יש רחש ממש מעצבן מכל הרמקולים והשמע לא נקי.
אודה לתמיכה כאן אם מישהו יכול לעזור ואם לא אודה למישהו שיוכל להפנות אותי לתמיכה טלפונית כי ממש מבאס ככה....
תודה!!
אני זקוקה לעזרה די דחופה, אם מישהו מכיר איש מקצוע שיכול לתת תמיכה טלפונית בכל הקשור לחיבור רמקולים ורסיבר למחשב ( בתשלום כמובן ) זה יהיה נהדר.
בקצרה, מדובר על מחשב נייד מדגם inspiron 1525 של DELL שהיה מחובר עד היום ביציאה של האוזניות לרסיבר של eltax ומהרסיבר 5 רמקולים וסאב של LG
השמע של המוזיקה היה מצויין והצלחתי לשמוע מכל הרמקולים בו זמנית יחד ואני חושבת שאפילו ב סראונד.
הבעיה החלה שהחלפתי טלוויזיה לפני מספר ימים ועשינו את כל החיבורים מחדש ( בטלוויזיה הנוכחית אין חיבור של scart לדוגמה )
בכל מקרה עכשיו שאני שומעת מוזיקה מהמחשב דרך הרמקולים יש רחש ממש מעצבן מכל הרמקולים והשמע לא נקי.
אודה לתמיכה כאן אם מישהו יכול לעזור ואם לא אודה למישהו שיוכל להפנות אותי לתמיכה טלפונית כי ממש מבאס ככה....
תודה!!
אם לא היה מובן מספיק מה שכתבתי, הרעש הסטטי הוא מהרמקולים שלא שוצעים בהם מוזיקה ז"א שלא עובד לי 5.1
אני יודעת שישנה אפשרות להגדיר את זה דרך המחשב ואשמח להכוונה.
דבר שני גם שאני מנסה לשמוע טלוויזיה דרך הרמקולים זה גם נותן לי רעש סטטי מעצבן דרך הרמקולים
אודה לכל עזרה!
אני יודעת שישנה אפשרות להגדיר את זה דרך המחשב ואשמח להכוונה.
דבר שני גם שאני מנסה לשמוע טלוויזיה דרך הרמקולים זה גם נותן לי רעש סטטי מעצבן דרך הרמקולים
אודה לכל עזרה!
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אולי אם השאלה שלך הייתה בפורום הנכון (אודיו רב ערוצי, ולא סטריאו) יותר אנשים היו רואים את השאלה.
העברתי אותה לפורום הנכון, ובינתיים בואי תפרטי קצת על מבנה המערכת שלך.
איך המחשב מחובר לטלויזיה?
איך המחשב והטלויזיה מחוברים לרסיבר?
מתי הרמקולים משמיעים רחשים (האם קיימת תלות כלשהי במקור)?
האם ניסית לאפס את הגדרות הרסיבר למצב התחלתי?
העברתי אותה לפורום הנכון, ובינתיים בואי תפרטי קצת על מבנה המערכת שלך.
איך המחשב מחובר לטלויזיה?
איך המחשב והטלויזיה מחוברים לרסיבר?
מתי הרמקולים משמיעים רחשים (האם קיימת תלות כלשהי במקור)?
האם ניסית לאפס את הגדרות הרסיבר למצב התחלתי?