מתלבט בין LG 55LM671Y ל samsung 55d8000
lm671 היא לא ספינת הדגל של LG, היא הדגם הכי גבוה שהביאו לארץ בייבוא רשמי (שבחו"ל נקרא LM670).
זו סדרה 6. יש את סדרה 7, 8 ו-9 מעליה.
למידע נוסף על מסכי LG לשנת 2012:
http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1332421033
עד כמה שאני יודע, LM960 היא ספינת הדגל שלהם בקטגורית ה-LED לשנת 2012.
להבדיל, ה-D8000 היא אכן ספינת הדגל של סמסונג (אבל לשנת 2011). ה-ES8000 היא ספינת הדגל שלהם לשנת 2012, אך הדעה הכללית ברשת היא שאין הרבה הבדל מבחינת איכות התמונה, אלא רק בפיצ'רים של Smart TV.
מקווה שעזרתי.
זו סדרה 6. יש את סדרה 7, 8 ו-9 מעליה.
למידע נוסף על מסכי LG לשנת 2012:
http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1332421033
עד כמה שאני יודע, LM960 היא ספינת הדגל שלהם בקטגורית ה-LED לשנת 2012.
להבדיל, ה-D8000 היא אכן ספינת הדגל של סמסונג (אבל לשנת 2011). ה-ES8000 היא ספינת הדגל שלהם לשנת 2012, אך הדעה הכללית ברשת היא שאין הרבה הבדל מבחינת איכות התמונה, אלא רק בפיצ'רים של Smart TV.
מקווה שעזרתי.
purpleman תודה אפילו לא בדקתי כי חשבתי שזה ספינת הדגל כי זה הדגם הכי חזק שהביאו לארץ אז האמנתי שגם בחול הדבר זהה לא ידעתי שיש גם סדרה 9 !!!
ראש בראש אחת מול השנייה מי לדעתם טובה יותר ?
ראש בראש אחת מול השנייה מי לדעתם טובה יותר ?
" Don't Just Watch A Movie , Become Part of it with A Good Sound System "
הייתה לי התלבטות בין ES8000 ל-671Y אך בגודל 55". בדקתי את שתיהן בשתי חנויות שונות ובסוף הלכתי על LG מכמה סיבות עיקריות, חלקן לא רלוונטיות לD8000:
1) לא ראיתי הבדל גדול באיכות SD ו-HD, סמסונג הציגה תמונה כהה יותר.
2) 3d בסמסונג זוועתי לטעמי, ריצודים מורגשים למדי ותמונה הופכת לעוד יותר כהה. בגלל 3d פסיבי ב-LG, התופעה לא קיימת ותמונה נראית חלקה, בהירה ומרשימה.
3) פיצ'רים בסמסונג עוד לא בשלים מספיק, הפעלה קולית עובדת פעם ב-5 ניסיונות במקרה הטוב, הפעלה בעזרת תנועות ידיים המוכר לא הצליח להדגים. שלט מגע לא נוח.
4) ל-LG יש יתרון במחיר. סמסונג הרבה יותר יקרה.
כמו כן, D8000 כמעט אי אפשר כבר להשיג.
בהצלחה!
1) לא ראיתי הבדל גדול באיכות SD ו-HD, סמסונג הציגה תמונה כהה יותר.
2) 3d בסמסונג זוועתי לטעמי, ריצודים מורגשים למדי ותמונה הופכת לעוד יותר כהה. בגלל 3d פסיבי ב-LG, התופעה לא קיימת ותמונה נראית חלקה, בהירה ומרשימה.
3) פיצ'רים בסמסונג עוד לא בשלים מספיק, הפעלה קולית עובדת פעם ב-5 ניסיונות במקרה הטוב, הפעלה בעזרת תנועות ידיים המוכר לא הצליח להדגים. שלט מגע לא נוח.
4) ל-LG יש יתרון במחיר. סמסונג הרבה יותר יקרה.
כמו כן, D8000 כמעט אי אפשר כבר להשיג.
בהצלחה!
אכן אחרי חיפושים אני לא מצליח למצוא שום חנות שמוכרת את ה D8000 .
ה ES8000 יקרה מאוד בגלל שרק עכשיו היא נכנסה מה שיגרום לי או לחכות או להתפשר על דגם אחר של סמסונג .
גם ה 5507 של פיליפס נכנסת לתמונה
איפה יצא לך לראות את הסמסונג וה- LG מתצוגה?
ה ES8000 יקרה מאוד בגלל שרק עכשיו היא נכנסה מה שיגרום לי או לחכות או להתפשר על דגם אחר של סמסונג .
גם ה 5507 של פיליפס נכנסת לתמונה
איפה יצא לך לראות את הסמסונג וה- LG מתצוגה?
" Don't Just Watch A Movie , Become Part of it with A Good Sound System "