לאחר שלוש שנים בלי כלום כמעט, שמנו לוויין
בעיקר בשביל ההורים (ערוצי שפות).
אנחנו מכוונים כרגע ל: amos, sirius, turksat, hotbird.
אז, בתוך כל הבליל ערוצים הזה, יש משהו מעניין באנגלית? הכוונה לערוצי סרטים/סדרות/תוכניות מארה"ב/אנגליה.
אגב, הממיר שיש לנו כרגע מאוד בסיסי, אין לו אפילו יציאת HDMI (מדובר ב viewsonic עפ מפענח mpeg2 פשוט).
יש ערוצי HD חופשיים ששווה לשדרג בשבילם את הממיר? ואם כן, מה מומלץ? תקציב של 1000 וקצת.
תודה ושבת שלום
אנחנו מכוונים כרגע ל: amos, sirius, turksat, hotbird.
אז, בתוך כל הבליל ערוצים הזה, יש משהו מעניין באנגלית? הכוונה לערוצי סרטים/סדרות/תוכניות מארה"ב/אנגליה.
אגב, הממיר שיש לנו כרגע מאוד בסיסי, אין לו אפילו יציאת HDMI (מדובר ב viewsonic עפ מפענח mpeg2 פשוט).
יש ערוצי HD חופשיים ששווה לשדרג בשבילם את הממיר? ואם כן, מה מומלץ? תקציב של 1000 וקצת.
תודה ושבת שלום
הייתי מוסיף nile sat שם יש לך המון ערוצים ערביים עם תוכן מארה"ב כמו FOX וfox movies. יש גם את החבילה של MBC שעברה לפני כמה זמן לHD מה שדורש ממיר מיוחד+כרטיס, ויש לך גם את אל ג'זירה ספורטס [ דורש כרטיס].
http://www.lyngsat.com/Nilesat-101-102- ... est-A.html
מהחנות הזו ברמלה:
World of Satellite
Telephone :
2349488 00972
6264858 00972
תוכל לרכוש את הממיר לMBC HD.
http://www.lyngsat.com/Nilesat-101-102- ... est-A.html
מהחנות הזו ברמלה:
World of Satellite
Telephone :
2349488 00972
6264858 00972
תוכל לרכוש את הממיר לMBC HD.
לאקסטרימר שלי מחובר יואסבי שעלה לי 20 שקל. התקנתי מהאינטרנט חבילת הרחבה (מאתר אקסטרימר) ואני קולט עשרות ערוצי היידף באנגלית באיכות מעולה דרך האינטרנט . BBC HD ANIMAL PLANET HD NETGEO HD SKY NEWS HD SKY MOVIES DRANA HD ACTION HD hustler HD penthouse 1+ 2 HDהכל עובד מעולה וחיני חינם.
יש שם אופציה להעביר 1-4 שרתים אם למשל בערב יש בעיות קליטה או עומס. אבל בד"כ מעולה כל הזמן.
יש שם אופציה להעביר 1-4 שרתים אם למשל בערב יש בעיות קליטה או עומס. אבל בד"כ מעולה כל הזמן.
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אחי על איזה USB ואיזו הרחבה מדובר?off כתב:לאקסטרימר שלי מחובר יואסבי שעלה לי 20 שקל. התקנתי מהאינטרנט חבילת הרחבה (מאתר אקסטרימר) ואני קולט עשרות ערוצי היידף באנגלית באיכות מעולה דרך האינטרנט . BBC HD ANIMAL PLANET HD NETGEO HD SKY NEWS HD SKY MOVIES DRANA HD ACTION HD hustler HD penthouse 1+ 2 HDהכל עובד מעולה וחיני חינם.
יש שם אופציה להעביר 1-4 שרתים אם למשל בערב יש בעיות קליטה או עומס. אבל בד"כ מעולה כל הזמן....
אשמח לקבל קצת פרטים, אפשר גם בהודעה פרטית.
הוא מדבר על משהו בסגנון הזה:
USB Internet TV and Radio Dongle (22,000+ stations / 5,200+ channels)
http://www.ebay.com/itm/NEW-USB-Interne ... 4166663812
USB Internet TV and Radio Dongle (22,000+ stations / 5,200+ channels)
http://www.ebay.com/itm/NEW-USB-Interne ... 4166663812
קודם כל תודה על העזרה...
אני אכן אבדוק את שדרוג הממיר לגרסה עם שיתוף (אגב השיתוף הולך מול הבנאדם שהתקין את הלוויין או שמחפשים משהו ברשת?).
בינתיים, ניסיתי למצוא ערוצים פתוחים באנגלית שאני יכול לראות כבר עכשיו, אבל יש כמה מאות וקשה לברור בין הכול.
בינתיים, ניסיתי למצוא ערוצים פתוחים באנגלית שאני יכול לראות כבר עכשיו, אבל יש כמה מאות וקשה לברור בין הכול.
off כתב:לאקסטרימר שלי מחובר יואסבי שעלה לי 20 שקל. התקנתי מהאינטרנט חבילת הרחבה (מאתר אקסטרימר) ואני קולט עשרות ערוצי היידף באנגלית באיכות מעולה דרך האינטרנט . BBC HD ANIMAL PLANET HD NETGEO HD SKY NEWS HD SKY MOVIES DRANA HD ACTION HD hustler HD penthouse 1+ 2 HDהכל עובד מעולה וחיני חינם.
יש שם אופציה להעביר 1-4 שרתים אם למשל בערב יש בעיות קליטה או עומס. אבל בד"כ מעולה כל הזמן....
איזה דגם של XTREAMER יש לך?
מישהו נוסף עשה את הטריק הזה?
זה רלבנטי גם לפופקורן?off כתב:לאקסטרימר שלי מחובר יואסבי שעלה לי 20 שקל. התקנתי מהאינטרנט חבילת הרחבה (מאתר אקסטרימר) ואני קולט עשרות ערוצי היידף באנגלית באיכות מעולה דרך האינטרנט . BBC HD ANIMAL PLANET HD NETGEO HD SKY NEWS HD SKY MOVIES DRANA HD ACTION HD hustler HD penthouse 1+ 2 HDהכל עובד מעולה וחיני חינם.
אפשר קצת מידע מורחב?off כתב:לאקסטרימר שלי מחובר יואסבי שעלה לי 20 שקל. התקנתי מהאינטרנט חבילת הרחבה (מאתר אקסטרימר) ואני קולט עשרות ערוצי היידף באנגלית באיכות מעולה דרך האינטרנט . BBC HD ANIMAL PLANET HD NETGEO HD SKY NEWS HD SKY MOVIES DRANA HD ACTION HD hustler HD penthouse 1+ 2 HDהכל עובד מעולה וחיני חינם.
פעם ראשונה שאני שומע על זה
איזה אקסטרימר יש לך , איזה USB קנית
נשמח לעוד פרטים
תודה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
חבר'ה מה ש-off עשה זה סך הכל להתקין את חבילת האקסטרימר לייב (דרך תפריט האקסטרימינג) כש-DOK חיצוני מחובר..
לא צריך כאן DOK מיוחד.. לא צריך כאן אקסטרימר מיוחד... גם על MK1 עובד נהדר.
יתרונות - שלל ערוצים בחינם
חסרונות - חלק מהערוצים נופלים/לא פעילים, צריך מהירות אינטרנט גבוהה כדי למשוך איכות HD מהרשת.
אני עושה את אותו הדבר דרך ה-XBMC שלי, זה ממש לא חלופה לצלחת פרטית, אלא פתרון חינמי שקיים ברשת.
חסרונות - חלק מהערוצים נופלים/לא פעילים, צריך מהירות אינטרנט גבוהה כדי למשוך איכות HD מהרשת.
אני עושה את אותו הדבר דרך ה-XBMC שלי, זה ממש לא חלופה לצלחת פרטית, אלא פתרון חינמי שקיים ברשת.
הי בני,benny123 כתב:חבר'ה מה ש-off עשה זה סך הכל להתקין את חבילת האקסטרימר לייב (דרך תפריט האקסטרימינג) כש-DOK חיצוני מחובר..
אני עושה את אותו הדבר דרך ה-XBMC שלי, זה ממש לא חלופה לצלחת פרטית, אלא פתרון חינמי שקיים ברשת....
הורדתי את XMBC ובנוסף את התוסף של SuperTV.
הוא מציג את הערוצים הגדולים מארה"ב (פוקס, NBC וכו') אבל כשבוחרים משהו הוא עושה "working" לאיזה 3 שניות ואז לא עושה כלום. ערוצים איזטוריים יותר כן עובדים.
האם זה מה שיש לך?
זה יותר בשביל לשחק,
אני לא רואה טלויזיה באופן כללי (הביטורנט זאת הטלוויזיה שלי...).
אני משתמש ב-windows media center עם פלאג אין מסויים לספריית הסרטים/סדרות שלי,
ובקרוב אעבור דירה ואחבר מחשב שישמש כמדיה סנטר לטלויזיה.
אם ב-XMBC יש אופציה גם לזפזפ בערוצים פה ושם, אז זה יכול להיות יתרון נחמד
אני לא רואה טלויזיה באופן כללי (הביטורנט זאת הטלוויזיה שלי...).
אני משתמש ב-windows media center עם פלאג אין מסויים לספריית הסרטים/סדרות שלי,
ובקרוב אעבור דירה ואחבר מחשב שישמש כמדיה סנטר לטלויזיה.
אם ב-XMBC יש אופציה גם לזפזפ בערוצים פה ושם, אז זה יכול להיות יתרון נחמד