התלבטות בנושא שדרוג רסיבר לרסיבר מתקדם שתומך בפורמטים החדשים
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
שלום לכולם.
האם כדאי לשדרג רסיבר קולנוע ביתי מהדור הישן לרסיבר מתקדם יותר שתומך בפורמטים החדשים, כאשר מסך הטלויזיה הוא מסוג CRT וישאר כך בשנה הקרובה וגם אין לי תכנים עם אודיו באיכות HD.
האם כדאי לשדרג רסיבר קולנוע ביתי מהדור הישן לרסיבר מתקדם יותר שתומך בפורמטים החדשים, כאשר מסך הטלויזיה הוא מסוג CRT וישאר כך בשנה הקרובה וגם אין לי תכנים עם אודיו באיכות HD.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

הייתי שמח לשמוע את דעתכם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
במידה ואין לך תכניhd אז למה לשדרג?
שיהיו תכנים ותהייה יכולת לרכוש רמקולים איכותיים, שיאפשרו לך להנות מסאונד hd ,אז תשדרג.
שיהיו תכנים ותהייה יכולת לרכוש רמקולים איכותיים, שיאפשרו לך להנות מסאונד hd ,אז תשדרג.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

יש לי הזדמנות לרכוש רסיבר ק"ב שתומך בפורמטים החדשים וגם יש לו כניסת 7.1 אנלוגית שזה מה שאני מחפש בשביל להאזין ל DVD AUDIO, וזה מאפיין שכבר בקושר קיים ברסיברים היום אלא רק ביקרים שאין לי את היכולת לרכוש.
אני מתכנן לרכוש רסיבר של DENON מדגם AVR 1910, שאמנם הוא עם HDMI1.3A אבל הוא האחרון בסדרה שלו שכולל את כניסת 7.1 אנלוגית וזה חשוב לי מאוד, מה גם שיש לו 4 כניסות HDMI שלי זה יהיה מספיק.
אני מתכנן לרכוש רסיבר של DENON מדגם AVR 1910, שאמנם הוא עם HDMI1.3A אבל הוא האחרון בסדרה שלו שכולל את כניסת 7.1 אנלוגית וזה חשוב לי מאוד, מה גם שיש לו 4 כניסות HDMI שלי זה יהיה מספיק.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אז תקנה לא הבנתי מה הבעיה?CRAZYDIAMOND כתב:יש לי הזדמנות לרכוש רסיבר ק"ב שתומך בפורמטים החדשים וגם יש לו כניסת 7.1 אנלוגית שזה מה שאני מחפש בשביל להאזין ל DVD AUDIO, וזה מאפיין שכבר בקושר קיים ברסיברים היום אלא רק ביקרים שאין לי את היכולת לרכוש.
אני מתכנן לרכוש רסיבר של DENON מדגם AVR 1910, שאמנם הוא עם HDMI1.3A אבל הוא האחרון בסדרה שלו שכולל את כניסת 7.1 אנלוגית וזה חשוב לי מאוד, מה גם שיש לו 4 כניסות HDMI שלי זה יהיה מספיק....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני במקומך הייתי קונה את ה-1910 המדובר בנקודת זמן זו - הכי גרוע תחבר מקורות 3D (עתידיים) ישירות ל-TV תומכת 3D (עתידית), ולא דרך המגבר - ממש לא סוף העולם..! 
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

אני גם סבור שתכני תלת מימד לא יתפסו תאוצה בשנים הקרובות, אלא יקח קצת זמן.
אני מקווה לרכוש אותו בשבוע הקרוב.
אני מקווה שאני לא אתאכזב ממנו בסטריאו, הפיניר VSX-D714 בסדר בסטריאו, אני מקווה שה DENON יהיה טוב יותר.
אני מקווה לרכוש אותו בשבוע הקרוב.
אני מקווה שאני לא אתאכזב ממנו בסטריאו, הפיניר VSX-D714 בסדר בסטריאו, אני מקווה שה DENON יהיה טוב יותר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם אתה עוד עם מסך ישן - לא הייתי מתקדם לרסיבר חדש. בין השאר כי הרסיברים החדשים יותר בנויים לשימוש בHDMI.
יש דווקא סיכוי שאם הרסיבר שלך עוד תומך בS-VIDEO או יציאה אחרת שמתאימה לטלויזיה - זה בהחלט עדיף.
כשתחליט לשדרג את הציוד בבית - תשדרג תרסיבר.
הכל נכון אלא אם אתה מקבל את הרסיבר המדובר במחיר מאוד מוזל.
יש דווקא סיכוי שאם הרסיבר שלך עוד תומך בS-VIDEO או יציאה אחרת שמתאימה לטלויזיה - זה בהחלט עדיף.
כשתחליט לשדרג את הציוד בבית - תשדרג תרסיבר.
הכל נכון אלא אם אתה מקבל את הרסיבר המדובר במחיר מאוד מוזל.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

מהו מחיר סביר לרסיבר כזה במצב טוב מיד שניה? כי יכול להיות שהמחיר שאני מקבל גבוה מדי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

רסיבר בן כשנתיים פחות או יותר - בסביבות ה- 1600 ש"ח.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני אישית לא הייתי שם יותר מ-1,300-1,200 ש"ח לדנון 1910 מיד שנייה (תלוי במצב שלו, אחריות וכו'...)
חיפוש קצר בגוגל מראה שמכשיר חדש עולה בארה"ב משהו כמו $450 ומשומש עולה ב-EBAY טיפה פחות מחצי (כ-$215).
1910 חדש בארץ עולה סביב ה-2,500-2,700 ש"ח, כך שאין סיבה לשים יותר מחצי מזה על משומש...
חיפוש קצר בגוגל מראה שמכשיר חדש עולה בארה"ב משהו כמו $450 ומשומש עולה ב-EBAY טיפה פחות מחצי (כ-$215).
1910 חדש בארץ עולה סביב ה-2,500-2,700 ש"ח, כך שאין סיבה לשים יותר מחצי מזה על משומש...