Pandora via RDP
-
zivw
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 685
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
הרמתי xp רזה (מכונה וירטואלית), יש VPN לחו"ל ומנוי Pandora One
ה xp תפקידו להשמיע מוסיקה מפנדורה.
עד כאן דבש.
כשאני מתחבר מ ה HTPC בסלון ל xp, על מנת להזרים את פנדורה למערכת בסלון, איכות השמע מזעזעת.
מצאתי בפורומים שניתן להזין ערך ב registry שנקרא MaxBandwidth אבל דבר לא השתנה.
הרעיון שמאחורי הוא לחבר iPad מחדר השינה / סלון ב RDP ולהזרים מוסיקה מפנדורה.
רעיון?
ה xp תפקידו להשמיע מוסיקה מפנדורה.
עד כאן דבש.
כשאני מתחבר מ ה HTPC בסלון ל xp, על מנת להזרים את פנדורה למערכת בסלון, איכות השמע מזעזעת.
מצאתי בפורומים שניתן להזין ערך ב registry שנקרא MaxBandwidth אבל דבר לא השתנה.
הרעיון שמאחורי הוא לחבר iPad מחדר השינה / סלון ב RDP ולהזרים מוסיקה מפנדורה.
רעיון?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תוכנות שליטה מרחוק לא מיועדות להעביר סאונד או וידאו.
תתחבר ישירות...
תתחבר ישירות...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
zivw
- חבר פעיל במיוחד

חליפית לא בדקתי.
את המחשב בסלון, בן שלוש וחצי, אני רוצה כבר להעיף ולקנות סטרימר או כל מוצר קטן, שקט ואלגנטי.
כנ״ל לחדר השינה.
בחדר עבודה יש מחשב חזק מאוד שיכול לתת מענה עבור כל הצרכים.
אני זוכר שהייתי בחצי יום הצגת יכולות במיקרוסופט לפני כשנתיים ושם הראו לנו סרט HD over terminal.
אז באמת לא בדקתי בציציות ובהחלט קיים הבדל בין מ״ה xp ל win 2008 R2, ובכל זאת הייתי שמח לנדוד ברחבי הבית עם ה xp פנדורה.
את המחשב בסלון, בן שלוש וחצי, אני רוצה כבר להעיף ולקנות סטרימר או כל מוצר קטן, שקט ואלגנטי.
כנ״ל לחדר השינה.
בחדר עבודה יש מחשב חזק מאוד שיכול לתת מענה עבור כל הצרכים.
אני זוכר שהייתי בחצי יום הצגת יכולות במיקרוסופט לפני כשנתיים ושם הראו לנו סרט HD over terminal.
אז באמת לא בדקתי בציציות ובהחלט קיים הבדל בין מ״ה xp ל win 2008 R2, ובכל זאת הייתי שמח לנדוד ברחבי הבית עם ה xp פנדורה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא זוכר איפה ראיתי את זה אבל מישהו עשה השוואה של וידאו ואדיו HD דרך תוכנות remote desktop למיניהן. המסקנה העיקרית היא שזה לא פרקטי.
בחלק מהתוכנות וידאו SD רץ לא רע בכלל אבל HD היה בלתי ראוי לצפיה, חלק מהתוכנות גם לא תומכות באודיו כלל.
בקיצור, הפרוטוקולים האלה לא מיועדים לזה.
אני לא מבין למה צריך את הXP בכלל? אתה לא יכול להתחבר עם הVPN ישירות מהipad ו\או הHTPC?
בחלק מהתוכנות וידאו SD רץ לא רע בכלל אבל HD היה בלתי ראוי לצפיה, חלק מהתוכנות גם לא תומכות באודיו כלל.
בקיצור, הפרוטוקולים האלה לא מיועדים לזה.
אני לא מבין למה צריך את הXP בכלל? אתה לא יכול להתחבר עם הVPN ישירות מהipad ו\או הHTPC?
-
zivw
- חבר פעיל במיוחד

בהחלט יכול מ ה iPad אבל הוא איתי בכל מקום ולא הייתי רוצה לכבול את עצמי. מעדיף לרכוש apple TV (לא יודע אם בכלל אפשרי לבצע ממנו rdp) או כל מכשיר קטן, שקט ואלגנטי אחר שיזרים לי מוסיקה וסרטים.
יש גם את עניין ה VPN שמתנתק כמה פעמים טובות ביום ועם מ"ה של מחשב אני פשוט מגדיר לו לבצע redial.
קיצר הפנדורה הזה פנתר לא קטן ואם צריך להתקין win 2008 כדי לבדוק אם איכות הסאונד שם תשמר - נבצע ונדווח.
לפרוטוקול ירשם שהוא לא מפחיד פה אף אחד.
הייתי חייב
יש גם את עניין ה VPN שמתנתק כמה פעמים טובות ביום ועם מ"ה של מחשב אני פשוט מגדיר לו לבצע redial.
קיצר הפנדורה הזה פנתר לא קטן ואם צריך להתקין win 2008 כדי לבדוק אם איכות הסאונד שם תשמר - נבצע ונדווח.
לפרוטוקול ירשם שהוא לא מפחיד פה אף אחד.
הייתי חייב