היריד של א.ל.מ. בגני התערוכה. כדאי להגיע?
ראיתי פרסום בעיתון לגבי היריד שהולך להיפתח שבוע הבא.
אני מחפש טלויזיה "40-42" מדגמי 2012 (עם נטייה לסמסונג, ואם התקציב יאפשר אז סוני).
הם מבטיחים שם הנחה של 20% (אם אני זוכר נכון).
השאלה היא האם באמת יש שם הנחות או שזה סתם חרטא?
נ.ב.
אם הייתי גר קרוב הייתי קופץ לשם מבלי לשאול פה. אבל אני ממש לא בטוח שכדאי לי להגיע לשם מירושלים.
אשמח לשמוע מאנשים שהיו בירידים כאלה בעבר.
תודה
אני מחפש טלויזיה "40-42" מדגמי 2012 (עם נטייה לסמסונג, ואם התקציב יאפשר אז סוני).
הם מבטיחים שם הנחה של 20% (אם אני זוכר נכון).
השאלה היא האם באמת יש שם הנחות או שזה סתם חרטא?
נ.ב.
אם הייתי גר קרוב הייתי קופץ לשם מבלי לשאול פה. אבל אני ממש לא בטוח שכדאי לי להגיע לשם מירושלים.
אשמח לשמוע מאנשים שהיו בירידים כאלה בעבר.
תודה
לי אישית יצא להיות בכמה ירידים כאלו והבעיה העיקרית היא שלא תמיד ניתן לקבל התרשמות אובייקטיבית מהתצוגה שם...
בגלל האופן הלא יותר מדי איכותי בו מחברים מס' רב של מסכים למקור ולכן מתקבלת תמונה שלא ניתן להסיק ממנה דבר לגבי איכות המסך האמיתית.
לגבי היריד הזה ספציפית אין לי תשובה חד משמעית. בכל מקרה, את איכות התמונה שאתה רואה בתצוגות מהסוג הזה, קח בערבון מוגבל...
בגלל האופן הלא יותר מדי איכותי בו מחברים מס' רב של מסכים למקור ולכן מתקבלת תמונה שלא ניתן להסיק ממנה דבר לגבי איכות המסך האמיתית.
לגבי היריד הזה ספציפית אין לי תשובה חד משמעית. בכל מקרה, את איכות התמונה שאתה רואה בתצוגות מהסוג הזה, קח בערבון מוגבל...
א.ל.מ לא זולים בכלל!!
הם מציעים מסך של סמסונג שאפשר להשיג עם אחריות יבואן רשמי ב 700 שקל פחות מהם!
והם לא מוכנים לרדת שקל אפילו אם משלמים במזומן בטענה שזה מחיר מבצע אצלהם
מחיר מבצע שהוא ביותר מהחנויות האחרות ב700 שקל? זה מוזר
וזה לא שיש היתרון לרכוש באל.מ כי גם בחנות שהיא יותר זולה מאלמ נותנים אחריות יבואן רשמי ואפילו מתחייבים לך
בקיצור לא רואה מה יש לחפש בחנות הזאת שנקראת אלמ ולוקחת מחירים גבוהים סתם
הם מציעים מסך של סמסונג שאפשר להשיג עם אחריות יבואן רשמי ב 700 שקל פחות מהם!
והם לא מוכנים לרדת שקל אפילו אם משלמים במזומן בטענה שזה מחיר מבצע אצלהם
מחיר מבצע שהוא ביותר מהחנויות האחרות ב700 שקל? זה מוזר
וזה לא שיש היתרון לרכוש באל.מ כי גם בחנות שהיא יותר זולה מאלמ נותנים אחריות יבואן רשמי ואפילו מתחייבים לך
בקיצור לא רואה מה יש לחפש בחנות הזאת שנקראת אלמ ולוקחת מחירים גבוהים סתם
טלויזיה שהיו מוכרים אותה ב-3700 לפני המבצע
הקפיצו אותה ל-5000 עשו 24 אחוז הנחה "באמת"ואחרי לחץ על המוכר כמה רצו?
3700
אמרתי למוכר שהם מטומטמים הם היו צריכים להעריך את הטלויזיה ב-7000 שקל ואז לעשות הנחה של 50 אחוז "באמת"
50 אחוז נשמע בהרבה יותר טוב מ-24 אחוז
הקפיצו אותה ל-5000 עשו 24 אחוז הנחה "באמת"ואחרי לחץ על המוכר כמה רצו?
3700
אמרתי למוכר שהם מטומטמים הם היו צריכים להעריך את הטלויזיה ב-7000 שקל ואז לעשות הנחה של 50 אחוז "באמת"
50 אחוז נשמע בהרבה יותר טוב מ-24 אחוז