גדג'ט לבדיקת גובה מים במיכל (מיוחד למוטי)
-
avramm
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
התקנתי מתקון פשוט שחוסך פתיחת המגש העליון ועליה על כסא לצורך בדיקת גובה המים במיכל. סך הכל צריך פקק יין ושיפוד עץ פשוט. אצלי מיכל ריק - מוט שקוע לחלוטין. מלא - השקעים (NOTCHES) מגיעים לשפת המגש העליון. שימו לב לחוט הנילון המחבר את המוט לפקק כדי שלא יפול לתוך המיכל.
להלן וידאו קצר:
להלן וידאו קצר:
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יפה - דומה לאינדיקטור שאבשלוג שם במגירת ריקון
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לא עדיף להשתמש בחומרים אחרים שיהיו שקועים במים הרבה זמן?
לא יודע מה ההשפעה של כלכך מעט עץ שקוע בתוך המים להרבה זמן בכל מה שנוגע לריח, טעם, ריקבון וכו....
אם פריקים של יין אינם מלינים...סימן שהפקק לא מותיר טעם לואי במשקה....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
avramm
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
ביין אין כניסה של חמצן כך שלא יכול להווצר ריקבון. זו בהחלט יכולה להוות בעיה במתקן שלי. אני השתמשתי בפקק יין מפלסטיק שדומה חיצונית לפקק שעם רק מאוד חלק - צבע אפור לא חום.לא עדיף להשתמש בחומרים אחרים שיהיו שקועים במים הרבה זמן?
לא יודע מה ההשפעה של כלכך מעט עץ שקוע בתוך המים להרבה זמן בכל מה שנוגע לריח, טעם, ריקבון וכו.
-------------
אם פריקים של יין אינם מלינים...סימן שהפקק לא מותיר טעם לואי במשקה.......
לגבי החיבור למסנן 8 ליטר - גם אצלי יש כזה, לפניו מסנן גופים 5 מיקרון ואחריו פחם. אני ממלא ממנו בקבוקים כאשר בכל פעם אני זורק לכיור כמה ליטרים - אלו ששכבו במסנן. שאלה לבעלי החיבור הישיר, יש לכם דרך להפטר מהמים ששכבו במסנן כמה ימים?
בליטה כחולה? אולי אתה מתכוון לצינור נילון גמיש שמכניס את המים למיכל.avramm כתב:מעניין, מה הבליטה הכחולה שנראית חצי שקופה בסירטון? מה החומרים מהם עשויים המוט והמצוף?...
המוט - קצה של אנטנה נשלפת.
המצוף - בית של עט(החלק האדום)+קלקר.