בעייה בהתקנת רום
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
שלום אנשים.
ניסיתי להתקין רום בעזרת אודין, תהליך ההתקנה עבר בהצלחה, המכשיר עושה ריסטרט אבל הרום לא עולה (המכשיר נשאר תקוע בלוגו הראשוני של סמסונג).
לפני ביצוע התקנת הרום למכשיר כמובן שנכנסתי לריקוברי מוד ועשיתי את כל סוגי ה WIPE האפשריים. ההתקנה באודין נשתה לפי מדריך מסודר פה באתר וזה תהליך שכבר עשיתי כמה וכמה פעמים בעבר ותמיד עבר בהצלחה. גם הפעם השלב באודין עובד בהצלחה (הופך לירוק וכותב PASS) אבל הרום לא עולה.
יש למישהו רעיון למה?
ניסיתי להתקין רום בעזרת אודין, תהליך ההתקנה עבר בהצלחה, המכשיר עושה ריסטרט אבל הרום לא עולה (המכשיר נשאר תקוע בלוגו הראשוני של סמסונג).
לפני ביצוע התקנת הרום למכשיר כמובן שנכנסתי לריקוברי מוד ועשיתי את כל סוגי ה WIPE האפשריים. ההתקנה באודין נשתה לפי מדריך מסודר פה באתר וזה תהליך שכבר עשיתי כמה וכמה פעמים בעבר ותמיד עבר בהצלחה. גם הפעם השלב באודין עובד בהצלחה (הופך לירוק וכותב PASS) אבל הרום לא עולה.
יש למישהו רעיון למה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

המכשיר עליו אני מנסה להתקין הוא הגלקסי 2. אני יוצא מנקודת הנחה שהרום תקין מהסיבה הפשוטה - התקנתי את אותו הרום (מאותו הקובץ בדיוק) על המכשיר האישי שלי וההתקנה עברה בהצלחה. בכל מקרה זה הרום:
CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG2-v4.1-CWM4.tar
יתרה מזו, על המכשיר שכרגע יש בעייה כבר הותקן הרום זה מהקובץ הזה בהצלחה בעבר, פשוט הבחור שהמכשיר שברשותו רצה להתנסות ברום אחר, לא הסתדר איתו וביקש ממני להחזיר בחזרה לרום הזה.
CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG2-v4.1-CWM4.tar
יתרה מזו, על המכשיר שכרגע יש בעייה כבר הותקן הרום זה מהקובץ הזה בהצלחה בעבר, פשוט הבחור שהמכשיר שברשותו רצה להתנסות ברום אחר, לא הסתדר איתו וביקש ממני להחזיר בחזרה לרום הזה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

טוב, הבנתי מה הבעייה, השתמשתי בקובץ רוט במקום קובץ רום - MY BAD!
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
הי Huber או כל אחד אחר,
אני מחזיק ברשותי את הגלקסי ס 1 ומתכוון לשדרג ל3
את המכשיר שברשותי המכיל רום של סלקום אני מתכוון להעביר לאשה ולבצע התקנת גרסה רום נקיה ומותאמת.
תאכל להמליץ לי על המדריך הברור והמפורט ביותר להתקנה מלאה המותאמת לגלקסי ס 1 המכיל גרסת חברת סלולר?
מעולם לא בצעתי את התהליך מאחר ואני שומע על יותר מדי מקרים בהם נתקלים בבעיות, ואין לי כוונה להרוס את המכשיר.
כבר קראתי מדריכים שונים שנראו לי די מרתיעים למרות שאני ממש לא טכנופוב.
את המכשיר שברשותי המכיל רום של סלקום אני מתכוון להעביר לאשה ולבצע התקנת גרסה רום נקיה ומותאמת.
תאכל להמליץ לי על המדריך הברור והמפורט ביותר להתקנה מלאה המותאמת לגלקסי ס 1 המכיל גרסת חברת סלולר?
מעולם לא בצעתי את התהליך מאחר ואני שומע על יותר מדי מקרים בהם נתקלים בבעיות, ואין לי כוונה להרוס את המכשיר.
כבר קראתי מדריכים שונים שנראו לי די מרתיעים למרות שאני ממש לא טכנופוב.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
יש פה שרשור ייעודי למכשיר הזה.avioren כתב:הי Huber או כל אחד אחר,
כבר קראתי מדריכים שונים שנראו לי די מרתיעים למרות שאני ממש לא טכנופוב....
לפעמים יש תקלות אבל אם עוקבים אחרי ההוראות אז שום דבר לא קורה. ובאמת שנראה לי שפשוט אי אפשר להרוס את המכשיר הזה. לכל דבר יש פתרון.
אתה מוזמן לשאול שם.
-
Huber
- חבר במועדון HT

avioren -עדיף שתפתח ת'רד ייעודי לנושא עם כותרת מתאימה, לכתוב את זה פה לא ממש יעזור לך. לי אישית אין ניסיון בהתקנת רומים בגלקסי 1, אני לא יודע אם התהליך זהה. בכל מקרה, כמו שציינו פה, אי אפשר להרוס את המכשיר. במקרה הכי גרוע אם זה לא עובד מתקינים רום אחר. כל התהליך הפיך לחלוטין ככה שאין לך מה לדאוג. אני אישית בתור מתחיל קודם כל קראתי את המדריכים פה:
http://iandroid.co.il/forum/
במקרה שלך פה:
http://iandroid.co.il/forum/forum42.html
תעבוד לפי המדריכים ואפ תתקל בשאלות פשוט שאל.
http://iandroid.co.il/forum/
במקרה שלך פה:
http://iandroid.co.il/forum/forum42.html
תעבוד לפי המדריכים ואפ תתקל בשאלות פשוט שאל.