פיות spout
-
SavagEMessiaH
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום חברים,
רציתי לדעת איפה אפשר לקנות פיות הפקה במחיר שפוי..
תודה!
רציתי לדעת איפה אפשר לקנות פיות הפקה במחיר שפוי..
תודה!
- avramm
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
דרושה עיצה איך לפרק פיה מודבקת
מעניין גם אותי.. אבל יותר דוחק לי כרגע לקבל עיצה איך לפרק את הפיה המודבקת אצלי "הפוך" ראה צילום:
כניראה השתמשו בדבק חזק במיוחד כיוון ששימוש במכשירים די רצחניים לא עזר. מישהו יודע אולי זו הברגה שמאלית?
תודה
כניראה השתמשו בדבק חזק במיוחד כיוון ששימוש במכשירים די רצחניים לא עזר. מישהו יודע אולי זו הברגה שמאלית?
תודה
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אין סיבה שההברגה שם תהייה שמאלית,
פרק את ידית האחיזה מהפלסטיק (כדי שלוא תישבור אותה במיקרה) , ואז תפוס את קצה שהיה מוברג לפלסטיק במלחצי שולחן,(הכי קרוב שאפשר לשורש החיבור) ואז פרק את הפיה בעזרת מפתח צינורות עם בד בינו לבין הפיה כדי שלו תישרוט את הפיה , סובב את המפתח נגד כיוון השעון , אני די בטוח שזה יתפרק.
בכל אופן אל תפעיל כוח לא הגיוני , עם אתה מרגיש שזה קשה מידי , אז תפוס את הקוטר הגדול (זה שניכנס לתוך המכונה) עם עוד מפתח צינורות גדול (לא מהידית כלל) ואז עם המפתח השני את הפיה עצמה (רק שים בד בישביל השריטות )
עם אתה לא מיסתדר , ואתה באזור חדרה במיקרה , דבר איתי , ואני יפרק לך את העיניין הזה במקום. (שלח לי הודעה פרטית)
פרק את ידית האחיזה מהפלסטיק (כדי שלוא תישבור אותה במיקרה) , ואז תפוס את קצה שהיה מוברג לפלסטיק במלחצי שולחן,(הכי קרוב שאפשר לשורש החיבור) ואז פרק את הפיה בעזרת מפתח צינורות עם בד בינו לבין הפיה כדי שלו תישרוט את הפיה , סובב את המפתח נגד כיוון השעון , אני די בטוח שזה יתפרק.
בכל אופן אל תפעיל כוח לא הגיוני , עם אתה מרגיש שזה קשה מידי , אז תפוס את הקוטר הגדול (זה שניכנס לתוך המכונה) עם עוד מפתח צינורות גדול (לא מהידית כלל) ואז עם המפתח השני את הפיה עצמה (רק שים בד בישביל השריטות )
עם אתה לא מיסתדר , ואתה באזור חדרה במיקרה , דבר איתי , ואני יפרק לך את העיניין הזה במקום. (שלח לי הודעה פרטית)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קפה רות בפתח תקווה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)