Win 8 Release Preview חוקי כשר למהדרין.

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #21 

אם מתקינים במכונה הוירטואלית,
האם הקבצים של שתי המערכות מתערבבים אחד עם השני או שנשמרים בתיקיות ייעודיות?

agent__smith פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #22 

אין קשר בין הקבצים.

הדיסק של הוורטואלי יהיה קובץ מסוג VMDK בVMWARE או VHD בWINDOWS על המחשב המארח.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73386
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #23 

מה ההבדל בין הגירסה הזו לגירסה ששוחרה בפברואר?

Windows8-ConsumerPreview-32bit-English

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #24 

זה עוד שיחרור לקראת הגרסה הסופית ..עם עוד פיצ'רים ועידכונים וכו' ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73386
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #25 

אתה מזכיר לי את אישתי. אני שואל אפא החולצה הכחולה, היא עונה "שם". ברור שזו "עוד גירסה עם עוד שינויים" השאלה אם מישהו יודע מה הם.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #26 

http://www.engadget.com/2012/05/31/wind ... pressions/

הם ציוני חלק מהשינויים פה..

gmb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #27 

השאלה היא האם לפי מה שראיתם, על מחשבים בינוניים מינוס, האם ה-8 אמורה לעבוד עוד יותר מהר מאשר 7 או שהיא "כבדה" יותר להרצה ולתפעול שוטף?

7 הייתה שדרוג אפילו על הנייד שלי לעומת XP ובכלל לעומת VISTA ככה שזה ממש התאים לי..

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #28 

אחרי יומיים של משחק עם W8 ,אני מאוד אוהב את המראה "הכללי" החדש של Aero ,מרובע יותר .. לדעתי מרגיש יותר מודרני וקצת פחות "שמרני" ממהראה היותר מעוגל עוד מימי XP , אני חייב להגיד שהMETRO קצת פחות מעצבן אותי כרגע ,הגעתי למסקנה שאפשר להמנע ממנו ברוב הזמן ככה שהוא לא כל כך מציק.. מבחינת ביצועים איטי יותר מW7 זה בטוח לא ,לא יודע אם אפשר להגיד שזה מהיר יותר גם - על הE8400 + 4GB RAM + HD6850 ,אבל זה כן עובד מעולה ..

מבחינת יציבות ,מבחינת יציבות לדעתי היא עובדת מעולה ,מה שכן היתה לי היום קריסה אחת כשעשיתי MOUNT לקובץ ISO וניסיתי להתקין תוכנה מתוך הדיסק הוירטואלי המערכת קרסה לגמרי - לא הגיבה בשום דבר ,העכבר לא זז ,המערסת פשוט "קפאה" לגמרי ,וזה לא קרה פעם אחת ניסיתי שלושה פעמיים להתקין את התכונה מתוך הכונן הוירטואלי ושלושה פעמים המערכת קרסה עד כדי כך שההיתי צריך לעשות ריסט למחשב ,אבל ניסיתי אותו דבר עם קובץ ISO אחר עם תוכנה אחרת והכל עבד מעולה ,ככה שאולי זה שילוב עם קובץ הISO הספציפי הזה ,אבל בW7 פתחתי את הקובץ עם ULTRAISO וזה עבד ,וגם פה עשיתי EXTRACT עם WINRAR ולא היתה לי שום בעיה עם הקובץ .. חוץ מזה ,כמו שאמרתי הכל עבד מצויין עד עכשיו ..

משחקים עוד לא ניסיתי ,שכן האוזניות שלי מתו לצערי ,אז לשחק בBF3 במולטי בלי סאונד לא יהיה חוייה מהנה .. אבל בכל מה שקשור להאצת חומרה עם POWERDVD12 או בDXVA עם MPC-HC לא היו שום בעיות ... גם לא עם קובץ של 2560X1440 ...

agent__smith פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #29 

ההתקנה מהUSB עבדה חלק. כל החומרה בנייד זוהתה ללא בעייה.

ממשיכים.... (Y)

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #30 

agent__smith
אני פה אצלי התקנתי את WIN7 עם efi bios, הגדרתי את זה לפני בביוס ו WIN7 תמך בלי שום בעיה, אני לא יודע אם זה תמיכה מלאה או וירטואלית אבל כבר שקניתי את המחשב לפני חצי שנה ראיתי שהוא תומך והתקנתי ככה ומאז נשארתי.
בקשר ל POWER SHELL לא ידעתי שזה כזה נפוץ, אני עוד זוכר את זה מהקורס SYSTEM שלמדנו על SERVER 2008 אז דיברו על החידושים ואחד מהם היה ה POWER SHELL כך אז הבנתי ( חשבתי שזה אקלוסיבי לסרבר), כנראה שטעיתי, אני אישית לא כזה מתעסק איתו.
IamEzio
מכיוון שלא ניסיתי את הגירסה הקודמת, רק את גירסת המפתחים, לא שמתי לב שה......... חסמו לנו את האפשרות להוריד את המטרו.
ההפעל עדיין פועל, כמה .......... אפשר להיות כדי לחסום רגסטרי פיקס. בשנייה שהמערכת תצא יצא גם תוכנה חדשה שתעיף לעזעזל את המטרו.
זה בדוק!!! תסמוך על הרוסים. :twisted:

*בסלולרים אפל לא נותנת לך לגעת בשום תפריט או עיצוב מערכת (אנדרואיד כן), במחשבים מק כן נותנת לך לשחק עם הכל (מייקרוסופט לא), כבר משנת אני לא זוכר... זאת הייתה אחד מהמערכות הראשונות שניתנו לשינו מבני מלא, ועוד פעם מק מלפני 10 שנים נראה יותר ויזואלי מווינדוס 8, זה נראה למישהו הגיוני?
עוד דוגמא,הורדתי השבת את ה XMBC מזה כמה שנים שלא בדקתי, ועוד פעם זה נתן לי כאפה על איך ממשקים אמורים להיראות.
מטרו זה בדיחה, הדבר שהכי קרוב אליו זה המדיה סנטר (מייקרוסופט) והוא חתיכת פייל ויזואלי ממשקתית.
לקחת ווינדוס שעבד ולעשות לו מתיחת פנים,שם חדש, ועוד 5 הגדרות, בשבילי זה לא כזה מרגש. ובדוק שזה יצרוך יותר כוח (כמנהג מייקרוסופט).
מיקרוסופט אף פעם לא לקחה את הקוד המקרטע שלה וכתבה אותו מחדש, הם פשוט מותחים כל פעם קצת... בעיה קשה מבחינתי. ומבחינת העולם.

agent__smith פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #31 

EFI bios כמו שרשמתי יבוא לידי ביטוי הרבה יותר טוב במערכת WIN8, 7 תומך וגם XP אבל 8 תהנה מיתרונותיו.

מטרו זה ממשק HTML 5 למערכת ההפעלה, זה ממשק בהחלט יותר טוב למסכי מגע בעל תמיכת NUI ( שזה NATURAL USER INTERFACE)

אולם במחשב PC ללא מגע כאשר יש מקלדת עכבר ממשק ה GUI (שזה GRAPHIC USER INTERFACE) הרבה יותר יעיל.

מה יהיה ? לאט לאט עוברים מGUI לNUI אולם היום לאף חברה אין ממשק מתאים לגם וגם, ומצד שני כולם מתחילים לעבוד עם NUI, מייקרוסופט הולכת עם המטרו, מה יהיה לגבי הPC ? אני משער כמו שרשמתי שGUI לא יעלם כל כך מהר.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”