Win 8 Release Preview חוקי כשר למהדרין.

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
agent__smith פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #1 

:mrgreen: כמובן שמייקרוסופט משחררת את המוצר בחינם.... אין שדה ניסיון יותר טוב חוץ מלשחרר לאינטרנט.

windows 8 release preview

אנגלית - זה מה שאני מוריד X64 כמובן.

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso

ממשק עברי .

http://windows.microsoft.com/he-IL/windows-8/iso

דרישות :
דרישות המערכת

Windows 8 Release Preview פועל נהדר עם אותה חומרה המשמשת את Windows 7:

מעבד: ‏‫1 ג'יגה-הרץ (GHz) ומעלה‬ עם תמיכה עבור PAE,‏ NX ו- SSE2

RAM:‏ 1 ג'יגה-בית (GB) ‏(32 סיביות) או ‎2 GB ‏(64 סיביות)

שטח דיסק קשיח: ‎16 GB ‏(32 סיביות) או ‎20 GB ‏(64 סיביות)

כרטיס גרפיקה: התקן גרפי של Microsoft DirectX 9 ומעלה

דרישות נוספות לשימוש בתכונות מסוימות:

כדי להשתמש במגע, נדרש מחשב לוח או צג התומך ברב מגע.

כדי לגשת לחנות Windows להורדה והפעלה של יישומים, נדרש חיבור פעיל לאינטרנט ונדרשת רזולוציית מסך של ‎1024 x 768 ומעלה.

לקיבוע יישומים, נדרשת רזולוציית מסך של ‎1366 x 768 ומעלה.

עבור אתחול מאובטח נדרשת קושחה התומכת ב- UEFI v2.3.1 Errata B וכוללת את רשות האישורים של Microsoft Windows במסד הנתונים של חתימת UEFI.

כיצד להתקין את Windows 8 Release Preview מתמונת ISO

הדרך הקלה ביותר להמיר קובץ ISO ל- DVD ב- Windows 7 היא להשתמש בצורב תמונות דיסק של Windows. במחשב שבו פועל Windows XP או Windows Vista, נדרשת תוכנית חיצונית כדי להמיר קובץ ISO למדיה ניתנת להתקנה. תוכנות לצריבת DVD כוללות ברוב המקרים יכולת זו. אפשרות אחת היא כלי הורדת USB/‏DVD שמספקת חנות Microsoft.ניתן גם להוריד את תוכנת ההתקנה של Windows 8 Release Preview, הכוללת כלים אשר מאפשרים לך ליצור כונן DVD או כונן הבזק מסוג USB מקובץ ISO (נדרש Windows Vista או Windows 7).
...
אני אתקין על דל VOSTRO 1440. וגם על המחשב משחקים כנראה... (Y)

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

לא בטוח שאני הולך להתקין את זה בכלל כרגע ,הMETRO UI עדיין לא מרגיש במקום ,לא במערכת הפעלה למחשב שולחני לפחות ..

אבל בשביל הורדה של 4 דקות לגרסת ה64 ביט , הורדתי בכל מקרה.

אגב, שמתי לב שיצא דרייבר של AMD לכרטיסי המסך לגרסה החדשה,ככה שאולי באמת יכול להיות שאני יתקין בסופו של דבר, רק שמי שיש לו כרטיסים מסדרה 7XXX ישים לב שרשום שיש כמה בעיות עדיין עם הכרטיסים האלו ככה שאולי כדי שהוא יחכה לדרייבר עדכני יותר ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

agent__smith פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

דבר ראשון.... זה בחינם !

דבר שני הגרסאות הללו הן ULTIMATE או ENTERPRISE הכל פתוח.

דבר שלישי... יצא גם גרסת SERVER שהיא RC ונקראת Download Windows Server 2012 Release Candidate (RC)

למי שיש MSDN, פה זה גם מאוד מעניין. מייקרוסופט הופכת ללינוקס, אפשר הכל מshell.

אהה וכמובן גם זה וגם ה8 ענן......הכל עננים.....
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #4 

agent__smith כתב:דבר ראשון.... זה בחינם !
...
לא לשכוח שבמוצרים כאלה מיקרוסופט מכניסה לקוד timebomb והם פשוט יפסיקו לעבוד בנקודת זמן מסויימת.
אם זה מחשב לנסיונות / משחקים - לא נורא, אבל אם זה מחשב עיקרי בבית זה יכול להיות לא נעים.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #5 

אני מניח שהם נותנים אזהרה של 30 ימים לפני שמערכת ההפעלה פוסקת לפעול לגמרי...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #6 

אני פה סיימתי להתקין בול.
הדבר הראשון הטוב, סוף סוף יש לוגין לוכלי ולא רק כניסה עם חשבון ההוט מייל (Y) הם הבינו שזה לא ילך....
עדיין לא החזירו את כפתור ההתחל הכל כך נוח ופשוט :evil: , חפירת רגיסטרי וחזר אליי :twisted:
יש שינויים מהגירסה הקודמת שיצאה(D-P), ממשקים ויזואלים חדשים, פואפים חדשים, אני פה משחק בנתיים. ניתן חוות דעת מלאה בהמשך.
אבל הרגשה שלי מכל ה "WINDOWS TABLET METRO" והנסיון לשנות לנו את הממשק שזאת תהיה נפילה כמו ויסטה במחשבים השלוחניים. :wink:

agent__smith פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

זה לא מיועד להיות מערכת לשנים הקרובות אלה רק גרסת התנסות.
סביר להניח שלפחות שנה ניתן יהיה להשתמש בה.

כמו כן לוגין לוקאלי תמיד יש. לא לשכוח שהמערכת היא פיתוח של 7 ויציבה מאוד.

המטרו הוא ממשק משתמש חדש שבמחשב שולחני ללא מגע לא צריך ו100% יהיה ניתן לא להשתמש בו.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #8 

צריך רק לקוות שאפשר יהיה לבטל את METRO ..

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #9 

נו, מי מעז לנסות את ה-Storage Spaces?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #10 

agent__smith לא ציפיתי לתשובת קיטבק כזאת ממך...
שנינו יודעים לקרוא אנגלית, :wink: windows 8 release preview
כולנו מכירים את התהליך של הבילדים עד שיוצא הפיינל, עוד מימי ה XP, ולפניו. עוד כמה חודשים יצא הפיינל!
בגירסה הקודמת "Developer preview" אני כמעט בתוך מאה אחוז שלא היה לוגין לוכלי. לא משנה למה (היה רק את הלוגין של הוטמייל).
כנראה שלא הבנת יותר מידי את כל מטרת המטרו חוץ מהטאבלטים והסלולרים, והיא לשנות לך את הממשק ואת החוויה בתור משתמש מחשב.
זה שאני ואתה לא נעשה את זה ונבטל על השנייה הראשונה( IamEzio- אפשר לבטל את המטרו ואפילו להחזיר את הכפתור הפעל, "רגסטרי טוויק") זה לא משנה את העובדה שמיקרוסופט מנסים ליצור לי עולם אפליקציות למחשב, והם אומרים לך את זה בפרצוץ.
זה שרוסי מצא איך לבטל את הכל זה אחלה, אבל זה לא חוכמה. הכוונה שלהם הייתה להגיד לי מה זה מחשב ולהגדיר לי אותו מחדש. ברור :lol:

*בקשר לבילד, עובד הרבה יותר חלק מגירסת המפתחים, UI ribon- חצי כוח, זה נראה רע, חוץ מזה שיש CMD שם :), כל המטרו נחמד אבל לא שמיש לאנשי מחשבים, זה בסך הכל חיפוש, או הפעלה של אפליקציות מהאפ סטור- שצריך להיות מחובר עם חשבון מסנג'ר בשבילם, המעבר בין הדסקטופ למטרו ובחזרה נעשה בצורה חלקה ביותר, קצת יותר מסובך לעשות את הדברים הפשוטים בלי כפתור הפעל, הוסיפו לנו את ה POWER SHELL מה שהיה אקלוסיבי עד עכשיו ל WINDOWS SERVER 2008.
בקיצור בכללי זה נראה כמו windows 7 אחד לאחד עם כמה שינויים ויזואלים תיפועליים מינוריים. זה נחמד, אבל סתם שטויות בתכלס!
אכזבה ביחס למתחרים!!! כנראה שרק בשנת 2050 נראה ממשק משתמש ויזואלי אמיתי.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #11 

TheTurtle s ,עוד Costumer Preview ביטלו את האפשרות לבטל את הMETRO UI ,פשוט אין שום זכר לאותו הRegistry Tweak שפעם היה בגרסת המפתחים ..

בכל מקרה, התקנתי את הגרסה החדשה,וכרגע אני כותב את זה מW8 ..

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #12 

1. האם אני יכול להתקין אותה במקביל לחלונות 7 על הדיסק הקשיח בנייד (עם מחיצה אחת בלבד)?
אם כן, האם תוכנית ההתקנה עצמה תפצל את המחיצה של הקשיח לשתי מחיצות ללא מחיקת תוכן הכונן?

2. אם ברצוני למחוק את המערכת החדשה בהמשך, האם אוכל לאחד את שתי המחיצות ללא מחיקת התוכן המקורי?

תודה מראש.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #13 

הכי בטוח בשבילך הוא להוריד את VMware Workstation ופשוט להתקין את Windows 8 בתור מכונה וירטואלית.
ככה לא תתצטרך לשחק עם מחיצות ואולי בטעות לפגוע בהתקנה הנוכחית של ה Windows 7 שלך.

Jonny123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #14 

בדיוק מה שבאתי לשאול....
זה להתקין את זה בתוך מערכת הפעלה קיימת?

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #15 

תודה אבל זה עולה 180 יורו...מוסיף עוד קצת וקונה נייד שלם... :lol: :lol: :lol:

Jonny123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

אין איזו תוכנה חינמית שמאפשרת להתקין בתוך מערכת הפעלה ראשית קיימת עוד מערכת משנית?
שמעתי שעושים את זה עם MAC שמותקנת על WINDOWS....

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1885
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #17 

Virtualbox
מכונות וירטואליות ובחינם

Jonny123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

תודה רבה!
מקווה שלא אסתבך עם זה :wink:

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #19 

180 יורו? יש באתר של VMWARE כפתור TRY FOR FREE הרשמה של 30 שניות ואתה יכול להוריד.
הרי אתה לא מחפש פיתרון קבוע נכון? כמו שאתה מתקין מערכת הפעלה Windows 8 זמנית גם ה VMWARE WorkStation הוא זמני.

agent__smith פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

TheTurtle כתב:agent__smith לא ציפיתי לתשובת קיטבק כזאת ממך...
שנינו יודעים לקרוא אנגלית, :wink: windows 8 release preview
כולנו מכירים את התהליך של הבילדים עד שיוצא הפיינל, עוד מימי ה XP, ולפניו. עוד כמה חודשים יצא הפיינל!
בגירסה הקודמת "Developer preview" אני כמעט בתוך מאה אחוז שלא היה לוגין לוכלי. לא משנה למה (היה רק את הלוגין של הוטמייל).
כנראה שלא הבנת יותר מידי את כל מטרת המטרו חוץ מהטאבלטים והסלולרים, והיא לשנות לך את הממשק ואת החוויה בתור משתמש מחשב.
זה שאני ואתה לא נעשה את זה ונבטל על השנייה הראשונה( IamEzio- אפשר לבטל את המטרו ואפילו להחזיר את הכפתור הפעל, "רגסטרי טוויק") זה לא משנה את העובדה שמיקרוסופט מנסים ליצור לי עולם אפליקציות למחשב, והם אומרים לך את זה בפרצוץ.
זה שרוסי מצא איך לבטל את הכל זה אחלה, אבל זה לא חוכמה. הכוונה שלהם הייתה להגיד לי מה זה מחשב ולהגדיר לי אותו מחדש. ברור :lol:

*בקשר לבילד, עובד הרבה יותר חלק מגירסת המפתחים, UI ribon- חצי כוח, זה נראה רע, חוץ מזה שיש CMD שם :), כל המטרו נחמד אבל לא שמיש לאנשי מחשבים, זה בסך הכל חיפוש, או הפעלה של אפליקציות מהאפ סטור- שצריך להיות מחובר עם חשבון מסנג'ר בשבילם, המעבר בין הדסקטופ למטרו ובחזרה נעשה בצורה חלקה ביותר, קצת יותר מסובך לעשות את הדברים הפשוטים בלי כפתור הפעל, הוסיפו לנו את ה POWER SHELL מה שהיה אקלוסיבי עד עכשיו ל WINDOWS SERVER 2008.
בקיצור בכללי זה נראה כמו windows 7 אחד לאחד עם כמה שינויים ויזואלים תיפועליים מינוריים. זה נחמד, אבל סתם שטויות בתכלס!
אכזבה ביחס למתחרים!!! כנראה שרק בשנת 2050 נראה ממשק משתמש ויזואלי אמיתי.
...
האמת לא התקנתי את בגרסת מפתחים כי זה באמת רק למפתחים.
את הpreview הראשון כבר התקנתי על הנייד.

לגבי ההגדרה, מה נעשה שאפל התחילה עם זה ? בiOS לא פרוץ אתה יכול לעשות רק מה שבא להם לתת לך. למייקרוסופט זה מתאים. אבל אתה יודע שיש גבול לכל ממשקי הnui, ממשק הGUI עדיין ירוץ עוד כמה שנים, וואל תשכח את המקלדת שעדיין אין לה תחליף.

לגבי הבילד כאמור חיכיתי לשיחרור הציבורי, אולם זה לא פשוט. 8 היא סופסוף מערכת legacy free וזה רק בזכות שסופסוף יש efi bios. הוא זה שמאפשר את זה כי זו חוליה שלא עודכנה שנים. על מנת לנצל אותה צריך יהיה להריץ אותה על מחשב נתמך. אני עם המחשב משחקים אוכל ואז אדווח איך זה יהיה כי סה״כ על הנייד ה8 ציבורי ראשון עולה יותר מהר מ7. על מחשב נתמך היא אמורה לטוס. Power shell קיים מxp. ב7 אפשר כמעט הכל לעשות רק בשל. בגרסת שרת של 7 הרבה יותר. חצי מהשרתים אצלנו בחברה הם כאלה וזה כמו init3 של לינוקס.
8 תאפשר עוד. והיא ממש לא שטויות. היא לא קורסת. 7 הראשונה שלא קרסה למעט חומרה קריטית. ווירטואליות בכלל לא. זו תהיה מערכת חזקה מאוד. ואני בטוח שלשחק עליה fps יהיה תענוג.

ושכחתי 8יכולה להריץ hyper- v server. המתחרה של VMware.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”