הוט מובייל לא מאפשרים הפעלה של HOT SPOT?
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני הבנתי שזה כסת"ח משפטי בחוזה כנגד שימוש לא סביר ב-Tethering (למשל, חיבור קבוע עבור הורדות טורנטים במחשב בבית).
בפועל, יש פה כמה (כולל mp3III) שדיווחו שהם עשו קצת Tethering ולא הייתה להם ירידה במהירות.
כלומר, עבור חיבור פה ושם ללפטופ בחופשות ובכנסים בארץ, קשה לי להאמין שהם יפעילו את אותו סעיף משפטי בחוזה.
בפועל, יש פה כמה (כולל mp3III) שדיווחו שהם עשו קצת Tethering ולא הייתה להם ירידה במהירות.
כלומר, עבור חיבור פה ושם ללפטופ בחופשות ובכנסים בארץ, קשה לי להאמין שהם יפעילו את אותו סעיף משפטי בחוזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לגולן טלקום אין סעיף כזה.
חסרון - עולים 10 ש"ח יותר...
חסרון - עולים 10 ש"ח יותר...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מאמין שזה יילך וישתפר עם הקמת התשתית העצמאית שלהם.
ההצעה שלי - תתחבר להוט מובייל, אם הכל יהיה בסדר מבחינת ההוט ספוט - תשאר איתם, אם זה יהיה בלתי נסבל - תעבור לגולן טלקום, הרי אין התחייבות. לדעתי, אם השימוש בהוט ספוט הוא לא לצורך הורדות - לא צריכה להיות שום בעיה.
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
היום ביקרתי בסניף של הוט מובייל בקניון הנגב, באר שבע. לברר פרטי התחברות. אין בעיה של הוט ספוט. שאלתי את הציגה שלוש פעמים לברר שהיא הבינה. הם עונים מהר בטלפון וגם בפרונטלי. יש לי חבר שנייד אליהם ומשתמש באייפון להוט ספוט בלי בעיה לדבריו. עד לאמצע החודש אני עם ה נוקיה 1616 שלי ואחרי זה נראה מה אקח - גלקסי S2 או NOTE.
דני בלר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אל תשכח לספר לנו מה קנית, לאיזה מפעיל עברת, ושאלת השאלות - איך שילמת על כל דבר? 
אני רכשתי מהוט מיקרו סים לטובת האיפד החדש ואופציית ה hotspot חסומה/לא קיימת.
הגלישה עצמה עם האיפד מצויינת דרכם.
אני לא יודע אם האופציה לא קיימת בגלל שרכשתי מכשיר של at&t מארהב שגם הם חוסמים את האופציה הזו או שזה בגלל הוט ?
היתה כתבה בynet איך לשחזר את האופציה אבל בשביל זה נדרש לאתחל את האיפד ואחכ לשחזרו דרך איטיון ואני לא בטוח שזה יעבוד כמו שצריך ולכן לא בא לי לחרבש את האיפד.
כמו כן הפריצה החדשה שיצאה לגרסת ה os511 עובדת נפלא.
הגלישה עצמה עם האיפד מצויינת דרכם.
אני לא יודע אם האופציה לא קיימת בגלל שרכשתי מכשיר של at&t מארהב שגם הם חוסמים את האופציה הזו או שזה בגלל הוט ?
היתה כתבה בynet איך לשחזר את האופציה אבל בשביל זה נדרש לאתחל את האיפד ואחכ לשחזרו דרך איטיון ואני לא בטוח שזה יעבוד כמו שצריך ולכן לא בא לי לחרבש את האיפד.
כמו כן הפריצה החדשה שיצאה לגרסת ה os511 עובדת נפלא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זאת כנראה בעייה באייפד שלך.
הוט מובייל בכל מקרה לא חוסמים לגמרי, ואם בכלל אותו סעיף יופעל (מה שלא קרה עד היום), מדובר בהאטת מהירות ולא בחסימה מוחלטת.
הוט מובייל בכל מקרה לא חוסמים לגמרי, ואם בכלל אותו סעיף יופעל (מה שלא קרה עד היום), מדובר בהאטת מהירות ולא בחסימה מוחלטת.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה לא בעיה באייפד ,חברות הסלולר פשוט לא מאפשרות הAPN שלהם את נקודת הגישה באייפד , המדריך מYNET לפי מה שהבנתי עזר להפעיל אותו ,אבל לא בטוח שהוא יעבוד גם על גרסה חדשה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
לאחר שלושה ימים של משחק עם כל מיני פרמטרים כפי שמצאתי באינטרנט הופיע לפתע בתפריט נקודת גישה אישית והצלחתי אכן להפעילה.איזה כיף עכשיו האיפד 3שלי אכן משמש כ hotspot לכל דבר.הבעיה היחידה שבסופו של עניין אינני יודע להסביר מה השפיע וגרם לי להצליח בכך