המלצות על ראוטר חדש
הי חברים,
אני מחפש להחליף את הלינקסיס WRT54GL החמוד שלי בראוטר עם USB ככה שיוכל לשמש כ-NAS ושרת הורדות (טורנטים). כמובן שהוא צריך לתמוך ב-DD-WRT או ב-Tomato (הקושחה החביבה עלי). רשת ג'יגה ביט גם יהיה נחמד אבל זה לא deal breaker.
יש המלצות?
אני מחפש להחליף את הלינקסיס WRT54GL החמוד שלי בראוטר עם USB ככה שיוכל לשמש כ-NAS ושרת הורדות (טורנטים). כמובן שהוא צריך לתמוך ב-DD-WRT או ב-Tomato (הקושחה החביבה עלי). רשת ג'יגה ביט גם יהיה נחמד אבל זה לא deal breaker.
יש המלצות?
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
והופה! - אתה הורס את ההארדיסק מהר מאוד
דיסק קשיח נייד לא מתוכנן במטרה לעבוד כ"כ הרבה שעות בחיבור לראוטר.. [שעובד נוןסטופ.]
דיסק קשיח נייד לא מתוכנן במטרה לעבוד כ"כ הרבה שעות בחיבור לראוטר.. [שעובד נוןסטופ.]
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
סתם אמירה ללא בסיס! מאיפה הבאת את זה? דיסק נייד 2.5" זה דיסק של ניידים וה3.5" של נייחים, בכל מקרה אין להם בעיה לעבוד נונסטופ...adirbooking כתב:והופה! - אתה הורס את ההארדיסק מהר מאוד![]()
דיסק קשיח נייד לא מתוכנן במטרה לעבוד כ"כ הרבה שעות בחיבור לראוטר.. [שעובד נוןסטופ.]...
למה לא ? ההארדיסק בלפטופ שלי לא עובד כל היום?adirbooking כתב:והופה! - אתה הורס את ההארדיסק מהר מאוד![]()
דיסק קשיח נייד לא מתוכנן במטרה לעבוד כ"כ הרבה שעות בחיבור לראוטר.. [שעובד נוןסטופ.]...
בכל אופן זה לא אמור לשמש לגיבוי (מעדיף dropbox, google drive ושות) זה בעיקר להורדות במקום להחזיק את המדיה סנטר דולק.
אני מפנה אתכם לשרשור הזה
בדקו שם מהירות עם ext3, ntfs ו fat32 עם דיסק שמחובר לראוטר (נטגיר)
http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=54438
בדקו שם מהירות עם ext3, ntfs ו fat32 עם דיסק שמחובר לראוטר (נטגיר)
http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=54438
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
15MBps כתיבה ו24MBps קריאה זה לא הרבה בכלל, זה בערך שליש ממה שהדיסק יודע לתת בחיבור SATA - וזה בFAT32 שלא יודע לקבל קבצים הגדולים מ4GB.
בNTFS הם הגיעו ל3MBps כתיבה ו10MBps קריאה. זה כלום.
בNTFS הם הגיעו ל3MBps כתיבה ו10MBps קריאה. זה כלום.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אם להתייחס למספרים בNTFS ,אז אפשר להגיד שאם יש לך מאה מגה אז לא תוכל לעשות שום דבר אחר אם את מוריד ,וגם אם כן לא תגיע לכל רוחב הפס שלך ..
בקיצור אין תחליף לNAS אמיתי.
אגב ,אם לא שמתם לב ,ה15MB/s כתיבה ו25 קריאה זה כאשר כונן הפלאש היה מחובר ישירות למחשב, ומתחתיו יש את התוצאות כאשר כונן הפלאש היה מחובר לנתב... ובכלל הנתב הזה הוא נתב דיי יקר וממש לא זול ואם זה הביצועים בנתבים העוצמתיים האלו ,אז תארו לעצמכם מה יהיו הביצועים בנתבים חלשים יותר וזולים יותר כמובן .
בקיצור אין תחליף לNAS אמיתי.
אגב ,אם לא שמתם לב ,ה15MB/s כתיבה ו25 קריאה זה כאשר כונן הפלאש היה מחובר ישירות למחשב, ומתחתיו יש את התוצאות כאשר כונן הפלאש היה מחובר לנתב... ובכלל הנתב הזה הוא נתב דיי יקר וממש לא זול ואם זה הביצועים בנתבים העוצמתיים האלו ,אז תארו לעצמכם מה יהיו הביצועים בנתבים חלשים יותר וזולים יותר כמובן .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
א. מדובר במגה בייט ולא מגה ביט - כשמודדים קריאה וכתיבה של כוננים משתמשים במגה בייט (MB) בעוד שרשת נהוג למדוד במגה ביט (Mbit) - אז תכפילו ב-8.
ב. התעלמתם באופן מופגן מ-ext3 שלפי השרשור מהירה כמעט כמו חיבור ישיר
ג. זה באמת לא אמור להיות תחליף ל-NAS "אמיתי" אלא בעיקר פתרון חסכוני לשרת הורדות קטן
ד. בהמשך לג' - בשביל מדיה סנטר אחד בבית זה יספיק גם להזרים סרט ב-HD.
ב. התעלמתם באופן מופגן מ-ext3 שלפי השרשור מהירה כמעט כמו חיבור ישיר
ג. זה באמת לא אמור להיות תחליף ל-NAS "אמיתי" אלא בעיקר פתרון חסכוני לשרת הורדות קטן
ד. בהמשך לג' - בשביל מדיה סנטר אחד בבית זה יספיק גם להזרים סרט ב-HD.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כולם פה יודעים טוב מאוד את ההבדל .. כמו שאתה יודע דיברתי על 100Mbps ,מה שאומר ב12.5MB/s ,בNTFS המהירות בקושי מגיעה ל3MB/s בכתיבה אז בדיוק כמו שאמרתי ,אתה אפילו לא מנצל את רוחב הפס שלך - אפילו לא חצי ממנו ..
בקשר לEXT3 ,המצב הרבה יותר טוב ,15MB/s כתיבה זה כבר סביר בשביל "הורדות" - גם עם 100Mbps , אבל הקריאה עדיין נמוכה - בסך הכל 11MB/s ..
בקשר לEXT3 ,המצב הרבה יותר טוב ,15MB/s כתיבה זה כבר סביר בשביל "הורדות" - גם עם 100Mbps , אבל הקריאה עדיין נמוכה - בסך הכל 11MB/s ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
זה נראה מעניין
http://www.netgear.com/home/products/wi ... 3500l.aspx
מעבד חזק (480Mhz) מריץ wrt, פורט ג'יגה.... לא רע
אבל חצופים בארץ רוצים עליו 636 ש"ח - ב newegg עולה 37 דולר
http://www.netgear.com/home/products/wi ... 3500l.aspx
מעבד חזק (480Mhz) מריץ wrt, פורט ג'יגה.... לא רע
אבל חצופים בארץ רוצים עליו 636 ש"ח - ב newegg עולה 37 דולר
קניתי אותו במחיר מעולה באמזון ב- Black Friday + משלוח לארץ דרך ushops, אם אני זוכר נכון.staticddt כתב:באמת נראה אחלה ראוטר... מישהו פה נוסע לארה"ב במקרה
נ...
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...