Continuum- סדרה חדשה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
מסכים אכן סדרה נחמדה
מסכים אכן סדרה נחמדה
רייציל ניקולס טובה וגם שווה
רק שתוריד את הפלולה מתחת לעין זה בולט ב HD

רייציל ניקולס טובה וגם שווה
רק שתוריד את הפלולה מתחת לעין זה בולט ב HD
פרק 3 ממשיך את המגמה החיובית בסדרה
פרק 3 ממשיך את המגמה החיובית בסדרה
הציון ב http://www.imdb.com/title/tt1954347/
עומד על 8.1
בקיצור סדרה טובה

הציון ב http://www.imdb.com/title/tt1954347/
עומד על 8.1
בקיצור סדרה טובה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
יש קצת זלזול באינטילגנציה של הצופים, כאילו זה הגיוני כל עניין התקשורת עם ALEC, העבודה בעיניים על המשטרה והיכולת לחדור בקלילות לכל מחשב\מצלמה בעולם מהחמ"ל של ALEC שכאילו רק חיכה לשוטרת מהעתיד.
ויש עוד המון בעיות כאלו.
הייתי שמח שאם במקום לקפוץ ישירות לתוך האקשן היו בונים איזה בסיס מסויים, למשל מפגש בין השוטרת לאלק, אולי בניה של איזה Bat Cave
ע"י רווחים מהבורסה וכו'... קצת, במקום זה הם פשוט קפצו למים המשעמיים של מרדף אחרי הפושעים כמו כל סדרת משטרה בנאלית אחרת +כל מיני קשקושים טכנולגים (למרות שאהבתי את זה שהמשטרה "עלתה" על זה שהhacker משתמש בtor).
בקיצור, הרעיון הוא נחמד, הביצוע... רגיל לחלוטין. חבל.
ויש עוד המון בעיות כאלו.
הייתי שמח שאם במקום לקפוץ ישירות לתוך האקשן היו בונים איזה בסיס מסויים, למשל מפגש בין השוטרת לאלק, אולי בניה של איזה Bat Cave
ע"י רווחים מהבורסה וכו'... קצת, במקום זה הם פשוט קפצו למים המשעמיים של מרדף אחרי הפושעים כמו כל סדרת משטרה בנאלית אחרת +כל מיני קשקושים טכנולגים (למרות שאהבתי את זה שהמשטרה "עלתה" על זה שהhacker משתמש בtor).
בקיצור, הרעיון הוא נחמד, הביצוע... רגיל לחלוטין. חבל.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני נהנה מהסדרה הזו, היא טוויסט חביב מאוד על סדרות המשטרה.
הבעיות שלי מהפרק האחרון נוגעות בעיקר לדילמות שלה פשוט לירות בקאגאמה וזהו (גם אם המתג ביד שלו הוא Dead man's switch, בטח יש לה דרך להתמודד עם זה), וכמובן איך בדיוק היא מתכוונת לשמור על הכיסוי שלה אחרי שהבחור הצבאי ראה אותה מוגנת בשדה כוח וכמובן נעלמת...
יכול מאוד להיות שבדיוק כמו דברים אחרים, זה שהוא יראה אותה היה חלק מהבנייה של העתיד לבוא, אבל זה קצת מעיק.
הקליפהנגר היה צפוי להחריד (למרות שרק באמצע הפרק האחרון הבנתי שג'וליאן הוא לא קאגאמה, אלא מי שהוא מדבר איתו), אבל אני בהחלט מקווה לעונה שניה.
הבעיות שלי מהפרק האחרון נוגעות בעיקר לדילמות שלה פשוט לירות בקאגאמה וזהו (גם אם המתג ביד שלו הוא Dead man's switch, בטח יש לה דרך להתמודד עם זה), וכמובן איך בדיוק היא מתכוונת לשמור על הכיסוי שלה אחרי שהבחור הצבאי ראה אותה מוגנת בשדה כוח וכמובן נעלמת...
יכול מאוד להיות שבדיוק כמו דברים אחרים, זה שהוא יראה אותה היה חלק מהבנייה של העתיד לבוא, אבל זה קצת מעיק.
הקליפהנגר היה צפוי להחריד (למרות שרק באמצע הפרק האחרון הבנתי שג'וליאן הוא לא קאגאמה, אלא מי שהוא מדבר איתו), אבל אני בהחלט מקווה לעונה שניה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
למה?Rיקושט כתב:יש קצת זלזול באינטילגנציה של הצופים, כאילו זה הגיוני כל עניין התקשורת עם ALEC, העבודה בעיניים על המשטרה והיכולת לחדור בקלילות לכל מחשב\מצלמה בעולם מהחמ"ל של ALEC שכאילו רק חיכה לשוטרת מהעתיד.
ויש עוד המון בעיות כאלו.
בקיצור, הרעיון הוא נחמד, הביצוע... רגיל לחלוטין. חבל....
בכל סידרה, תמיד בונים עולם עם חוקים משלו, זה לא חייב או צריך להיות תואם להיום, בוודאי לא סידרה עתידנית
כל עוד הסידרה עקבית עם העולם שהיא יצרה, אני לא רואה בעיה.
הסידרה דווקא מהנה ביותר לטעמי.
הרבה אקשן, לא מעט מוות (בניגוד לסדרות שמקפידות שאף אחד לא ימות ואם כן, אז שלא יראו את זה או שהמת יהיה "רע"), דילמות מוסריות, קונפליקטים של מסע בזמן.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
סידרה מומלצת !!!