שלט רחוק ל- media center של HP : דגם גדול עובד, דגם קטן לא
מזה זמן אני מתפעל את ה- WMC באמצעות שלט רחוק ומקלט של HP. עד כה השתמשתי בשלט גדול למדי.
לאחרונה רכשתי דגם מוקטן של השלט, גם הוא של HP, עם אותם כפתורים פחות או יותר באותם מקומות.
הבעיה : לצערי הוא לא מבצע כלום. רואים את הנורית האדומה במקלט IR נדלקת בכל פעם שלוחצים על כפתור, אבל אין שום פעולה. הגדול ממשיך לעבוד כרגיל.
האם יש צורך בהתאמה pairing לשלט החדש ? מדובר ב- IR. לא בוצע pairing לשלט הגדול.
האם מישהו מכיר תוכנה חינמית פשוטה שתראה לי על המסך את הקוד שהתקבל מהשלט ? משהו נקלט כאן, אבל לא מפוענח לפעולה כלשהיא.
תודה.
לאחרונה רכשתי דגם מוקטן של השלט, גם הוא של HP, עם אותם כפתורים פחות או יותר באותם מקומות.
הבעיה : לצערי הוא לא מבצע כלום. רואים את הנורית האדומה במקלט IR נדלקת בכל פעם שלוחצים על כפתור, אבל אין שום פעולה. הגדול ממשיך לעבוד כרגיל.
האם יש צורך בהתאמה pairing לשלט החדש ? מדובר ב- IR. לא בוצע pairing לשלט הגדול.
האם מישהו מכיר תוכנה חינמית פשוטה שתראה לי על המסך את הקוד שהתקבל מהשלט ? משהו נקלט כאן, אבל לא מפוענח לפעולה כלשהיא.
תודה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אתה משתמש באותו מקלט IR? איזה מערכת הפעלה?
יש לי את שניהם אני יכול לנסות בשיבלך עם הקטן עובד עם המקלט של הגדול ( שלדעתי אמור לעבור אותו דבר כמו הגדול ללא בעיה)
נ.ב מה רע בגדול? אני די מחבב אותו ומעדיף מאשר קטנים..
יש לי את שניהם אני יכול לנסות בשיבלך עם הקטן עובד עם המקלט של הגדול ( שלדעתי אמור לעבור אותו דבר כמו הגדול ללא בעיה)
נ.ב מה רע בגדול? אני די מחבב אותו ומעדיף מאשר קטנים..
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
אותו מקלט, מערכת הפעלה win 7.
כאמור, כאשר הקטן משדר, רואים את הנורית האדומה נדלקת במקלט, כלומר זה נקלט, אבל לא קורה כלום.
השלט הגדול עובד בלי בעיה.
הגדול בסדר, אבל הקטן מצא חן בעיני , ובשביל 5 דולר בערך, זה לא נראה הוצאה גדולה מדי.
כאמור, כאשר הקטן משדר, רואים את הנורית האדומה נדלקת במקלט, כלומר זה נקלט, אבל לא קורה כלום.
השלט הגדול עובד בלי בעיה.
הגדול בסדר, אבל הקטן מצא חן בעיני , ובשביל 5 דולר בערך, זה לא נראה הוצאה גדולה מדי.
היי,
סליחה שאני נדחף לקישור, אבל איפה אפשר לקנות את השלט הזה? עדיפות לגדול.
בנוסף, ידוע על איזה שלט שגם שולט על המחשב (7MC, Mediaportal, XBMC) וגם יכול לשלוט על הטלויזיה (לפחות כיבוי והדלקה)?
אני יודע שהיה אחד ל- philips אבל כבר לא מיוצר יותר.
תודה
סליחה שאני נדחף לקישור, אבל איפה אפשר לקנות את השלט הזה? עדיפות לגדול.
בנוסף, ידוע על איזה שלט שגם שולט על המחשב (7MC, Mediaportal, XBMC) וגם יכול לשלוט על הטלויזיה (לפחות כיבוי והדלקה)?
אני יודע שהיה אחד ל- philips אבל כבר לא מיוצר יותר.
תודה
האמת אני גם מחפש איזה שלט טוב כבר זמן מה ולא ממצאתי משהו פשוט ונורמלי כול מה שאני קונה נהרס אחרי 3 חודשים בערך אולי קצת יותר של שימוש (כמובן שאני קונה סיני מEBAY)
אשמח לאיזה לניק טוב
אשמח לאיזה לניק טוב
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!