אשמח לקבל חוות דעת על שילוב מגבר סטריאו ROXSAN KANDY K2
יש לי רסיבר SR5006 של MARANTZ עם רמקולים של מוניטור אודיו RX6 סילבר
יגאל מסטריאוסקופ המליץ לי על שילוב של מגבר משולב ROXSAN KANDY K2 מישהו מכיר?
אשמח לקבל חוות דעת אם במיקרה למישהו יש רמקולים של מוניטור אודיו אשמח לשמוע איך יוצא הסאונד
תודה לכם
יגאל מסטריאוסקופ המליץ לי על שילוב של מגבר משולב ROXSAN KANDY K2 מישהו מכיר?
אשמח לקבל חוות דעת אם במיקרה למישהו יש רמקולים של מוניטור אודיו אשמח לשמוע איך יוצא הסאונד
תודה לכם
יגאל עשה עלי רושם שהוא יודע על מה הוא מדבר אז כנראה שבהחלט מדובר על שילוב טוב, כמו כן הRX6 הוא אחד הרמקולים הבודדים שהייתי מרשה לעצמי "להתפרע" בכל הקשור להגברה ולמקור כי הוא מסוגל להישמע הרבה יותר טוב ממה שאמורים לקבל מרמקול בקטגוריית מחיר שלו. השאלה היא האם בדקתה הגברה זולה יותר, יש אופציות פחות אקזוטיות כמו הPIONEER A-6 MK2 (שילוב שאני אישית שמעתי ומאוד אהבתי) או הCAMBRIDGE AUDIO 650A (גם האח הגדול שלו יכול להיות אופציה מעניינת עם שנאי נפרד לכל ערוץ). מה היא הרמה של המקור שלך? יתכן ובכסף שתחסוך תוכל אולי לשדרג אותו כדי שלא תתקע עם חולייה חלשה בסט אפ, זה יוריד את רמת הביצועים בצורה ניכרת בהשוואה לחוליות חלשות בסט אפים אחרים.
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
היי יורם,
יש לי בדיוק את השילוב הנ"ל לטעמי הוא מעולה.
אני לא יודע להשוות אותו לרסיבר שלך כי לא שמעתי את השילוב. אצלי המחשב מחובר דרך DAC אל הרוקסן, וגם הרסיבר שלי מחובר לרוקסן לשני הקדמיים.
במעבר משמיעת מוזיקה ברסיבר(608) לשמיעה בחיבור למגבר מרגישים בלי ספק שינוי לטובה , כמה ואם זה שווה זאת כבר שאלה בינך לבין עצמך.
יש לי בדיוק את השילוב הנ"ל לטעמי הוא מעולה.
אני לא יודע להשוות אותו לרסיבר שלך כי לא שמעתי את השילוב. אצלי המחשב מחובר דרך DAC אל הרוקסן, וגם הרסיבר שלי מחובר לרוקסן לשני הקדמיים.
במעבר משמיעת מוזיקה ברסיבר(608) לשמיעה בחיבור למגבר מרגישים בלי ספק שינוי לטובה , כמה ואם זה שווה זאת כבר שאלה בינך לבין עצמך.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יובל, איך אתה מחבר את ה-608 לרוקסאן? או שהם לא מחוברים אחד לשני?Yuval11 כתב:אני לא יודע להשוות אותו לרסיבר שלך כי לא שמעתי את השילוב. אצלי המחשב מחובר דרך DAC אל הרוקסן, וגם הרסיבר שלי מחובר לרוקסן לשני הקדמיים.
במעבר משמיעת מוזיקה ברסיבר(608) לשמיעה בחיבור למגבר מרגישים בלי ספק שינוי לטובה , כמה ואם זה שווה זאת כבר שאלה בינך לבין עצמך....
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
טוב יצאתי מפגר ו3 פעמים לחצתי על הכפתור הלא נכון לשלוח את ההודעה 
בקשר לחיבור, אני החלפתי ל709 בשביל עוד יציאה לhdmi ולחבר בpre out.
לא טרחתי להשוות אותו לרוקסאן כי אני לא מאמין שהוא יהווה שיפור משמעותי לעומת ה608.
בקשר לחיבור, אני החלפתי ל709 בשביל עוד יציאה לhdmi ולחבר בpre out.
לא טרחתי להשוות אותו לרוקסאן כי אני לא מאמין שהוא יהווה שיפור משמעותי לעומת ה608.