מבקש עזרה דחוף
הכל התחיל כשקיבלתי בפברואר את הבזרה מג'יקה היפה וחשבתי שהגעתי אל המנוחה והנחלה כמו שאומרים. אלא שמההתחלה השמיעה המכונה רעשים מוזרים. לקחתי אותה לקדמה ואחרי כיוונים שונים (הורדת לחץ חליטה ל 9 בר ) נשלחתי לביתי. אני חייב לציין שבזרה מכוונים את המכונות שלהם ל 12 בר.
הרעשים ממשיכים. קודם כל יש קליקים חוזרים ונישנים של מימסר כלשהו (זה חוזר על עצמו כל 30 שניות) כאילו הטרמוסטט נכנס ויוצא. הרעש השני הוא שבזמן החליטה פתאום מתחיל צלצול כאילו למכונה אין כח לדחוף את המים (זה קורה לפעמים). יכול להיות שהורדת הלחץ היתה טעות.
עכשיו לקטע הממש מעצבן (אפילו יותר מהרעשים)
למרות אי-מיילים בלתי פוסקים לקדמה ואפילו לבזרה, אני זוכה לכתף קרה. זה התחיל בתשובה הסטנדרטית הישראלית : "זה המוצר והרעש הוא טיבעי" ונגמר בחוסר תגובה מוחלט ! בזרה כתבו לי שהם לא מנהלים תיקשורת עם לקוחות ושאני אדבר עם קדמה. הבעיה שקדמה לא עונה.......
חנות בקנדה שמשווקת בזרה כתבה לי שהממסר כנראה דפוק (הם היו מחליפים את המכונה בלי שאלות ועוד מתנצלים.....)
אז איפה ה "אחריות"? אני מה זה מבואס
ועכשיו אני פונה אל מועצת החכמים. האם מישהו קנה לאחרונה בזרה מג'יקה או ג'וליה וגם סובל מאותם תסמינים? האם למישהו יש רעיון למקור הרעשים? אלון מקדמה לא מסוגל לתת מענה. אני לא בטוח שיש לו חלקי חילוף מה שמביא אותי לתהות לגבי אחריות, ושרות.
הרעשים ממשיכים. קודם כל יש קליקים חוזרים ונישנים של מימסר כלשהו (זה חוזר על עצמו כל 30 שניות) כאילו הטרמוסטט נכנס ויוצא. הרעש השני הוא שבזמן החליטה פתאום מתחיל צלצול כאילו למכונה אין כח לדחוף את המים (זה קורה לפעמים). יכול להיות שהורדת הלחץ היתה טעות.
עכשיו לקטע הממש מעצבן (אפילו יותר מהרעשים)
למרות אי-מיילים בלתי פוסקים לקדמה ואפילו לבזרה, אני זוכה לכתף קרה. זה התחיל בתשובה הסטנדרטית הישראלית : "זה המוצר והרעש הוא טיבעי" ונגמר בחוסר תגובה מוחלט ! בזרה כתבו לי שהם לא מנהלים תיקשורת עם לקוחות ושאני אדבר עם קדמה. הבעיה שקדמה לא עונה.......
חנות בקנדה שמשווקת בזרה כתבה לי שהממסר כנראה דפוק (הם היו מחליפים את המכונה בלי שאלות ועוד מתנצלים.....)
אז איפה ה "אחריות"? אני מה זה מבואס
ועכשיו אני פונה אל מועצת החכמים. האם מישהו קנה לאחרונה בזרה מג'יקה או ג'וליה וגם סובל מאותם תסמינים? האם למישהו יש רעיון למקור הרעשים? אלון מקדמה לא מסוגל לתת מענה. אני לא בטוח שיש לו חלקי חילוף מה שמביא אותי לתהות לגבי אחריות, ושרות.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לאיזה ממסר הקנדים מתכוונים? אולי ככה תוכל לכוון את קדמה לאזור של הבעייה.
סרטון יכול לעזור.
לאיזה סניף של קדמה הלכת?
סרטון יכול לעזור.
לאיזה סניף של קדמה הלכת?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
חשוב שתעלה סרטון. באיזו משאבה מדובר? וולומטרית או וויברציונית?, כמו שכתבת זה יכול לבוא גם מהטרמוסטט למשל, במכונות יקרות בהרבה משלך הטרמוסטט הרגיש "יוצא ונכנס" בקצב אחיד של חייל בתפקיד. ומעבר לזה, נסה לקבוע פגישה עם אלון,דבר איתו בנחת ובאופן בו יוכל להקשיב, הוא בחור נהדר ומשהו מתפקשש שם ביניכם, הוא היבואן,וכן, יש לו חלקי חילוף ומעבדת בית טובה,חיים הטכנאי הוא באמת איש מקצוע בעל המון נסיון-אז אולי קח אליו את המכונה במקביל לשיחה עם אלון(פרונטלית) אלון לא חסר אכפתיות הוא פשוט עסוק נורא במליון דברים והוא כן יהיה שם עבורך אם תשבו יחד.ולסיום-לא הייתי מתרגש מה 9 בר, בגדול עדיף 9.5 אך ודאי לא 12 בר כך שלפחות מזה תרגע. המכונה שלך היא מהטובות שקיימות-ויכול להיות שזה מהשו מינורי,יכול גם להיות שזה חלק מהרעש הנורמלי במכונה. בדקת opv?לפעמים הוא נותן שריקה הגונה.
נסה להקשיב לרעש בלינק זה ולחפש סירטונים נוספים ברשת בכדי לדעת עם הרעש אצלך אופייני או לא
נסה להקשיב לרעש בלינק זה ולחפש סירטונים נוספים ברשת בכדי לדעת עם הרעש אצלך אופייני או לא
it is the unexpected which plays the biggest role in life
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

במכונה המצולמת יש משאבת וויברציה ולכן יש גם OPV. בחיבור ישיר מכוונים את המשאבה ללחץ רצוי ואין OPV.
זה נשמע רעש מה OPV צריך לפתוח ולבדוק מה קורה שם.
לא אמור להיות רעש כזה - שלא יגידו לך שככה המכונה צריכה לעבוד.
צריכה להיות לך יכולת לעבוד מ 4 עד 14 בר בלי בעייה.
(במכונת מחליף חום אין תרמוסטט אלא פרסוסטאט. בביתיות יש פרסוסטאט שכמעט לא מרעיש בזמן המיתוג.)
זה נשמע רעש מה OPV צריך לפתוח ולבדוק מה קורה שם.
לא אמור להיות רעש כזה - שלא יגידו לך שככה המכונה צריכה לעבוד.
צריכה להיות לך יכולת לעבוד מ 4 עד 14 בר בלי בעייה.
(במכונת מחליף חום אין תרמוסטט אלא פרסוסטאט. בביתיות יש פרסוסטאט שכמעט לא מרעיש בזמן המיתוג.)
- eky
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 219
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שאלה - האם כאשר כיוונו לך את הOPV - קיצרו את הקפיץ הפנימי?
אם כן יש סיכוי שהקפיץ הפנימי לא יושב ישר נכנס לויברציה ולכן הוא מצפצף.
צריך לפתוח לנסות לישר את הקפיץ ולשחק עד שהרעש יעלם.
התופעה מוכרת ומעצבנת - אבל לא גורמת נזק לא למכונה ולא לביצועים שלה.
אם כן יש סיכוי שהקפיץ הפנימי לא יושב ישר נכנס לויברציה ולכן הוא מצפצף.
צריך לפתוח לנסות לישר את הקפיץ ולשחק עד שהרעש יעלם.
התופעה מוכרת ומעצבנת - אבל לא גורמת נזק לא למכונה ולא לביצועים שלה.
אם תגבירו את הווליום תשמעו גם את הקליקים וגם מין סאונד hiss של קיטור שמסתיים בקליק השני. זה נראה כאילו טרמוסטט שיוצא ונכנס אבל זה קורה כל דקה.
יש לציין שכמו שeky כתב שהקפה יוצא מעולה
ואם בקפה מדובר אז הנה מתנה שקיבלתי מחברים
יש לציין שכמו שeky כתב שהקפה יוצא מעולה
ואם בקפה מדובר אז הנה מתנה שקיבלתי מחברים
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אני רואה בסירטון שהרעש מוקלט כשהמכונה לא מכינה שוט (לפי הלחץ שנישאר ב 0 ) הקליקים האלה יכולים להיות מכמה דברים ,לי זה נישמע כמו איזה קונטקטור שניכנס ויוצה מהעבודה שלו , לא נישמע כמו תקלה , אבל המכונה כאן רק מעבירה מיים כך שקשה להיתרשם ללא מאמץ של המשאבה , תעלה סירטון של שוט מיתבצע .
כרגע זה נישמע לי כמו עבודה תקינה , אבל מצד שני, אני לא כלכך מכיר את המכונה .
כרגע זה נישמע לי כמו עבודה תקינה , אבל מצד שני, אני לא כלכך מכיר את המכונה .
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יש לך נורית שמראה שהגוף חמום דולק? אולי זה באמת הפרסוסטאט וכל פעם שיהיה קליק תראה שהגוף חמום עובד.