התלבטות בין Sharp לבין LG
פרמטרים לבחירה:
1. מרחק צפייה עיקרי 4.3 מטר.(מרחק בין קיר לקיר 4.5 מטר)
2. יש חלון ומרפסת שמש ליד טלויזיה (יחסית מואר).
3. השימושים למסך- תכנים רגילים 80%, סרטים 10% באיכות HD, כבלים HD 10%. .
4. אני מחפש טלוויזיה עם איכות תמונה הכי טובה לתכנים שציינתי.
5. כנראה בשנים הקרובות אני כמעט לא אשתמש ב 3D ובשביל פעם בשנה סרט 3D אני לא אקנה טלויזיה מיוחדת. (כאשר 3D יהפוך לסטנדרט בשידורים אז אני כבר אחליף טלויזיה).
כמעט קניתי אתLG 55LS570Y
ואז ראיתי את SHARP LC-52LE830 וקראתי על הטכנולוגיה של 4 צבעי יסוד בSHARP בניגוד ל3 צבעים בשאר טלויזיות. התמונה שלו באמת היתה יותר טובה מאשר בLG. אבל אני לא באמת יודע אם זה כי בחנות עשו כיול מיחד או שזה באמת האיכות של ה טלויזיה.
היתי רוצה לשמוע דעה של אנשים מלומדים פה על הנושא של SHARP ועל טכנולוגיה של 4 צבעים שלו
תודה
ניר
1. מרחק צפייה עיקרי 4.3 מטר.(מרחק בין קיר לקיר 4.5 מטר)
2. יש חלון ומרפסת שמש ליד טלויזיה (יחסית מואר).
3. השימושים למסך- תכנים רגילים 80%, סרטים 10% באיכות HD, כבלים HD 10%. .
4. אני מחפש טלוויזיה עם איכות תמונה הכי טובה לתכנים שציינתי.
5. כנראה בשנים הקרובות אני כמעט לא אשתמש ב 3D ובשביל פעם בשנה סרט 3D אני לא אקנה טלויזיה מיוחדת. (כאשר 3D יהפוך לסטנדרט בשידורים אז אני כבר אחליף טלויזיה).
כמעט קניתי אתLG 55LS570Y
ואז ראיתי את SHARP LC-52LE830 וקראתי על הטכנולוגיה של 4 צבעי יסוד בSHARP בניגוד ל3 צבעים בשאר טלויזיות. התמונה שלו באמת היתה יותר טובה מאשר בLG. אבל אני לא באמת יודע אם זה כי בחנות עשו כיול מיחד או שזה באמת האיכות של ה טלויזיה.
היתי רוצה לשמוע דעה של אנשים מלומדים פה על הנושא של SHARP ועל טכנולוגיה של 4 צבעים שלו
תודה
ניר
- נציג-ראלקו
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום NirV33,
קראתי את הודעתך בנושא רכישת מסך טלוויזיה, וראיתי כי, בין היתר, אתה מתלבט בנוגע למסך של שארפ.
ראשית, לגבי מרחק הצפייה – כדאי שתדע שכיום, גם ממרחק צפייה של 2.5 מטר ומעלה אפשר לצפות אף במסכים בגודל של 60".
לגבי טכנולוגיית ארבעת הצבעים- הצבע הרביעי אשר נוסף לטלוויזיה מאפשר קבלת גוון אמיתי יותר של הצבעים.
כמו כן, יש יותר פיקסלים על המסך 1080*1920*4=8.1M פיקסלים לעומת 1920*1080*3=6.1M פיקסלים.
בברכה,
נציג ראלקו- SHARP
קראתי את הודעתך בנושא רכישת מסך טלוויזיה, וראיתי כי, בין היתר, אתה מתלבט בנוגע למסך של שארפ.
ראשית, לגבי מרחק הצפייה – כדאי שתדע שכיום, גם ממרחק צפייה של 2.5 מטר ומעלה אפשר לצפות אף במסכים בגודל של 60".
לגבי טכנולוגיית ארבעת הצבעים- הצבע הרביעי אשר נוסף לטלוויזיה מאפשר קבלת גוון אמיתי יותר של הצבעים.
כמו כן, יש יותר פיקסלים על המסך 1080*1920*4=8.1M פיקסלים לעומת 1920*1080*3=6.1M פיקסלים.
בברכה,
נציג ראלקו- SHARP
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
יש כאן מידע נוסף לגבי צבע היסוד הרביעי (הצהוב) של שארפ.
http://www.hometheater.co.il/p-1.article02016
במקום 3 תתי פיקסלים (RGB), משתמשים ב-4 (RGBY).
תקרא את המאמר כדי להבין מה זה נותן לנו.
http://www.hometheater.co.il/p-1.article02016
במקום 3 תתי פיקסלים (RGB), משתמשים ב-4 (RGBY).
תקרא את המאמר כדי להבין מה זה נותן לנו.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
השאלה היא לא הנתונים הטכניים (4 צבעים וכו'...) אלא מה אתה צריך מהטלוויזיה ומה אתה אוהב.
אני התלבטתי בזמנו בין ה 830 ל 651 של LG אבל בחרתי ב LG כי פשוט לא אהבתי את השארפ. לא את הטיפול בצבע הרביעי (כתמים צהובים על דובי קוטב לבנים), לא את עיבוד התמונה, לא את חוסר התמיכה בעברית ובניגון סרטים, לא את מערכת התפריטים והסריקה האיטית ולא את המסך המבריק. אבל - זה אני. יש אחרים שמאוד אוהבים את השארפ.
אתה צריך להביא תכנים משלך HD ו SD, ולשחק עם הגדרות הטלוויזיה כדי להיות בטוח שאתה יכול להגיע לתמונה שאתה מרוצה ממנה, ולהחליט בשביל עצמך ובהתאם לצרכיך מה אתה אוהב יותר.
בלי שום קשר לאיכות התמונה, במרחק שלך יש יתרון ל 60" על 55".
אני התלבטתי בזמנו בין ה 830 ל 651 של LG אבל בחרתי ב LG כי פשוט לא אהבתי את השארפ. לא את הטיפול בצבע הרביעי (כתמים צהובים על דובי קוטב לבנים), לא את עיבוד התמונה, לא את חוסר התמיכה בעברית ובניגון סרטים, לא את מערכת התפריטים והסריקה האיטית ולא את המסך המבריק. אבל - זה אני. יש אחרים שמאוד אוהבים את השארפ.
אתה צריך להביא תכנים משלך HD ו SD, ולשחק עם הגדרות הטלוויזיה כדי להיות בטוח שאתה יכול להגיע לתמונה שאתה מרוצה ממנה, ולהחליט בשביל עצמך ובהתאם לצרכיך מה אתה אוהב יותר.
בלי שום קשר לאיכות התמונה, במרחק שלך יש יתרון ל 60" על 55".
- נציג-ראלקו
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום dr6633,
לשאלתך, מאחר והכמות הקיימת מדגם זה מוגבלת, הוא אינו מוצג אלא נמכר על פי הזמנה ספציפית של מי שמכיר את המכשיר.
בברכה,
נציג ראלקו- SHARP
לשאלתך, מאחר והכמות הקיימת מדגם זה מוגבלת, הוא אינו מוצג אלא נמכר על פי הזמנה ספציפית של מי שמכיר את המכשיר.
בברכה,
נציג ראלקו- SHARP