ערוץ\שידור נתקע בלופ
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי,
אני מחובר לכבלים אנלוגיים. אתמול התחילה תופעה מאד מרגיזה בכמה מן הערוצים - אותה שנייה משודרת שוב ושוב, בלופ. כמו דיסק מוסיקה שנתקע, רק שהפעם מדובר בערוץ טלוויזיה. הוצאתי את השקע הכבלים מהקיר והחזרתי שוב, סרקתי את הערוצים מחדש, כלום כלום. ומדובר בערוצים חשובים מאד דווקא... מה עושים?
אני מחובר לכבלים אנלוגיים. אתמול התחילה תופעה מאד מרגיזה בכמה מן הערוצים - אותה שנייה משודרת שוב ושוב, בלופ. כמו דיסק מוסיקה שנתקע, רק שהפעם מדובר בערוץ טלוויזיה. הוצאתי את השקע הכבלים מהקיר והחזרתי שוב, סרקתי את הערוצים מחדש, כלום כלום. ומדובר בערוצים חשובים מאד דווקא... מה עושים?
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

בעייה במשדר שמשפיעה רק עליי? קצת מוזר, לא? יכול להיות קשור לזה שהתקינו אתמול כבלים אצל השכן שלי? אני לא יודע להגיד אם זה התחיל בדיוק במקביל, אבל חושד שכן
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יכול מאוד להיות שזה קשור להתקנה אצל השכן, ואני אבהיר - לא אמרתי שהבעיה דווקא בשידור, אלא במקור שנכנס אליך לדירה = בעיה ברמת התשתית.
שוב, אם החיבור שלך "רשמי", אין בעיה, דבר עם הוט.
אם לא, אתה יכול לנסות לבחון את התשתית בעצמך אבל יכול להיות שאפילו עשו לך את זה בכוונה, לך תדע.
שוב, אם החיבור שלך "רשמי", אין בעיה, דבר עם הוט.
אם לא, אתה יכול לנסות לבחון את התשתית בעצמך אבל יכול להיות שאפילו עשו לך את זה בכוונה, לך תדע.
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

איך בוחנים תשתית? ניגשים לתיבת הסעף? ומה שם?
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

קבלו ביטול
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

פורס מאז'ור, אבל טוב - זה פשוט הסתדר. כנראה ציפור התיישבה על התיבה. באמת שלא הייתה לי יד בכך. עכשיו אפשר לחזור להצטער שהאוודיו הדיפולטיבי של ערוץ 9 בכבלים אנלוגים הוא רוסית (ע"ע היורו הקרב).