בעייה עם קריסות חוזרות ונשנות בדרייבר של נווידיה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73272
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #1 

היום התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. הדרייבר של כרטיס המסך קורס שוב ושוב ברמה שפשוט אי אפשר לעבוד עם המערכת. הכרטיס הוא GeForce GTX 560 Ti והדרייבר המדובר הוא הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של נווידיה (301.42 WHQL). אני לא יודע אם זה קשור אך היום התקנתי ווינדוס SERVER 2008 R2 במחיצה אחרת במחשב, כמובן שלמערכת הזו אין דרייבר רישמי של נווידיה אז השתמש בדרייבר שמיועד לווינדוס 7 והכל עבר בהצלחה. שוב אינני יודע אם יש קשר, אני לא חושב שיש אבל אני בכ"ז מציין זאת.

כמובן שניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר (הסרה ממנהל ההתקנים, הרצה של DRIVER SWEAPER ואח"כ CCLEAN) והתקנה מחודשת שלו, מה שלא פתר את הבעייה. ניסיתי שוב הסרה מוחלטת וחזרה לדרייבר ישן יותר (דרייבר הבטא האחרון שקיים באתר של נווידיה, 301.24) והבעייה עדיין קורית. אני בטוח ב 99.9 אחוז שהכרטיס תקין מהסיבה הפשוטה שבווינדוס 2008 הכרטיס עובד תקין לחלוטין. דבר נוסך שניסיתי הוא להסיר את הדרייבר שהתקנתי בווינדוס 2008 - חשבתי לרגע בייאושי שאולי יש התנגשות בין ההתקנות (לא הגיוני מכיוון שהמערכות יושבות על מחיצות נפרדות, אבל הייתי חייב לוודא).

זהו, נגמרו לי הרעיונות, אני כותב את הפוסט הזה ב SAFE MODE מכיוון שאין אפשרות לעבוד בכלל כשהמערכת עולה רגיל - למישהו יש רעיון איך לסדר את הבעייה?

מספיקלי
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2786
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #2 

אין לי רעיון אבל רק שאלה קטנה, מה הניע אותך להתקין את דרייבר חדש ? אלו בעיות היו לך שלשום?
אינני מנוי הוט/יס

+K1 עם DVB וK18.4.

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #3 

לא מבין, אתה עם R2 וקורס ועל ה2008 לא קורס ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73272
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #4 

את הדרייבר החדש התקנתי כשהוא שוחרר (ב 22/5) על הווינדוס 7 ולא היו שום בעיות עד אתמול. אתמול התקנתי גם SERVER 2008R2 בדואל בוט ושם התקנתי שוב את הדרייבר העדכני. לא חושב שזה קשור לקריסות אבל ציינתי ליתר בטיחות. הבעיות/קריסות בווינדוס 7 התחילו רק אתמול.

הקטע המוזר הוא שכשהדלקתי את המחשב היום הבעיות בווינדוס 7 נעלמו כלא היו. מקווה שישאר ככה 8O

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #5 

יש לי את אותו סיפור עם הדרייבר אצלי. כשאני מנסה לצפות בסרט בקידוד h264 עם פיענוח בחומרה אחרי כמה שניות אני מקבל הודעה על מנהל התצוגה שקרס ושיחזר את עצמו. ביישומי תלת מימד זה לא קורה. מה שמוזר הוא שבמעבדה לא מצאו שום בעיה וכשחיברתי את המחשב בחדר אחר הבעיה לא חזרה על עצמה. אני חושד שמשהו באספקת החשמל בחדר לא תקין. לצערי, אין לי שום מושג בחשמל כך שחוץ מלהזמין חשמלאי אני לא יודע מה לעשות.בינתיים אני חי עם זה אבל אני בטוח שבעתיד זה יחזור להציק לי...

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”