ייעוץ באיפיון מערכת לגינה - דרושה עוצמה מול עמידות
שלום
אני מתכנן לרכוש מערכת ייעודית לגינה שגודלה מעל 50 מטר.
אני מתכנן להציב מקור שמע (מיקסר/מגבר) בנקודה מקורה בגינה ולהציב רמקולים בהיקף הגינה אשר יהיו בגינה בכל ימות השנה - אני אבנה להם קופסא או גגון שימנע מים ושמש מיותרים, אבל לחות, מים ורוח יהיו תמיד, לכן נדרשת עמידות גבוהה.
הדרישות הן שהסאונד יהיה חזק. לכן חשבתי בכיוון רמקולים מוגברים של אירועים. הבעייה איתם היא שאני לא מוצא סוג מחברה טובה המוגדר כ"עמיד למים".
אם ארכוש רמקולים מוגברים, אוכל לרכוש מקיסר זול וטוב שישב בנקודה המקורה ומשם להפעיל מוזיקה.
בעתיד יהיה מקרן נייד עם מסך נייד לצפייה בסרטים או משחקים בערבי הקיץ.
הרמקולים היחידים שאני מוצא כמוגדרים עמידים למים הם לא מוגברים ודורשים מגבר נוסף.. בנוסף לעובדה שאני חושש שהם לא עוצמתיים כנדרש.
את רוב המוצרים אני מתכנן להזמין מחו"ל, כך שגם המלצות בין-לאומיות יתקבלו בברכה.
אשמח לשמוע המלצות ודעות מכל הבא ליד.
תודה מראש!
אני מתכנן לרכוש מערכת ייעודית לגינה שגודלה מעל 50 מטר.
אני מתכנן להציב מקור שמע (מיקסר/מגבר) בנקודה מקורה בגינה ולהציב רמקולים בהיקף הגינה אשר יהיו בגינה בכל ימות השנה - אני אבנה להם קופסא או גגון שימנע מים ושמש מיותרים, אבל לחות, מים ורוח יהיו תמיד, לכן נדרשת עמידות גבוהה.
הדרישות הן שהסאונד יהיה חזק. לכן חשבתי בכיוון רמקולים מוגברים של אירועים. הבעייה איתם היא שאני לא מוצא סוג מחברה טובה המוגדר כ"עמיד למים".
אם ארכוש רמקולים מוגברים, אוכל לרכוש מקיסר זול וטוב שישב בנקודה המקורה ומשם להפעיל מוזיקה.
בעתיד יהיה מקרן נייד עם מסך נייד לצפייה בסרטים או משחקים בערבי הקיץ.
הרמקולים היחידים שאני מוצא כמוגדרים עמידים למים הם לא מוגברים ודורשים מגבר נוסף.. בנוסף לעובדה שאני חושש שהם לא עוצמתיים כנדרש.
את רוב המוצרים אני מתכנן להזמין מחו"ל, כך שגם המלצות בין-לאומיות יתקבלו בברכה.
אשמח לשמוע המלצות ודעות מכל הבא ליד.
תודה מראש!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
האמת שאתה טועה. רמקולים חיצוניים קיימים בכל הגדלים ובכל העוצמות.
אכן צריך מגבר נוסף אך זו לא הבעיה. לרוב מחברים בורר עוצמה בקיר לפני היציאה למרפסת או במרפסת עצמה רק שהוא מוגן מים, את הכבלים של הרמקולים משחילים לבורר ומהבורר לרסיבר.
אם יש לך אפשרות שליטה IR של הרסיבר על ZONE2 מצויין, בבורר או באחד הרמקולים אפשר לשלב עינית שליטה...
אין צורך לרכוש רמקולים מוגברים ומיקסר כי אתה לא הולך לעשות חתונות בביתך (אלא אם אתה רוצה)...
שווה להתיעץ עם אנשי מקצוע העוסקים בתחום לקבלת מפרט מסודר בעבור התקציב שלך...
אכן צריך מגבר נוסף אך זו לא הבעיה. לרוב מחברים בורר עוצמה בקיר לפני היציאה למרפסת או במרפסת עצמה רק שהוא מוגן מים, את הכבלים של הרמקולים משחילים לבורר ומהבורר לרסיבר.
אם יש לך אפשרות שליטה IR של הרסיבר על ZONE2 מצויין, בבורר או באחד הרמקולים אפשר לשלב עינית שליטה...
אין צורך לרכוש רמקולים מוגברים ומיקסר כי אתה לא הולך לעשות חתונות בביתך (אלא אם אתה רוצה)...
שווה להתיעץ עם אנשי מקצוע העוסקים בתחום לקבלת מפרט מסודר בעבור התקציב שלך...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני מציע שקודם כל תסביר מה המטרה שלך בדיוק, חשוב מזה מה התקציב.
יש פתרונות שליטה ככה שבכלל לא תצטרך עמדה כזו או אחרת.
יש פתרונות שליטה ככה שבכלל לא תצטרך עמדה כזו או אחרת.
קודם כל תודה על תשובתכם המהירה,
המטרה העיקרית היא לעשות מסיבות קטנות של חברים בערבים,.אני גר באיזור מבודד, אין בעייה של רעש.
חתונות אני לא מתכנן פה, אבל רוצה שתהיה את האפשרות לשמוע חזק.
יש לי מגבר VSX 1121 מארהב אשר יושב בסלון(מופרד בקיר בודד מהגינה), שיש בו ZONE2 אבל המטבח והסלון מחוברים לאזור השני, לכן חשבתי להביא ציוד יעודי לנושא.
ההתלבטות כרגע היא בין להביא רמקולים יעוודים חיצוניים כדוגמת POLK AUDIO atrium 6 קישור
ולהביא מגבר יעודיי.
אשמח לדוגמאות לגבי רמקולים עמידים למים, כי אלה, 125W שלמראית עין חלשים ממה שאני מחפש.
לעומת זאת, המלצות בנוגע לרמקולים מוגברים עמידים למים, או כל פתרון נוסף יתקבל בברכה. (מיקסר וזוג רמקולים פרו-טק? הבעייה היא שהם אינם עמידים למים).
אין תקציב מוגדר, לכן אשמח לשמוע כל הצעה שהיא.
אם בכל זאת יש צורך במסגרת, נגדיר שרירותית, לפי ההיגיון שעד 10,000 לדעתי יכסה את כל העיניין.
תודה רבה!
המטרה העיקרית היא לעשות מסיבות קטנות של חברים בערבים,.אני גר באיזור מבודד, אין בעייה של רעש.
חתונות אני לא מתכנן פה, אבל רוצה שתהיה את האפשרות לשמוע חזק.
יש לי מגבר VSX 1121 מארהב אשר יושב בסלון(מופרד בקיר בודד מהגינה), שיש בו ZONE2 אבל המטבח והסלון מחוברים לאזור השני, לכן חשבתי להביא ציוד יעודי לנושא.
ההתלבטות כרגע היא בין להביא רמקולים יעוודים חיצוניים כדוגמת POLK AUDIO atrium 6 קישור
ולהביא מגבר יעודיי.
אשמח לדוגמאות לגבי רמקולים עמידים למים, כי אלה, 125W שלמראית עין חלשים ממה שאני מחפש.
לעומת זאת, המלצות בנוגע לרמקולים מוגברים עמידים למים, או כל פתרון נוסף יתקבל בברכה. (מיקסר וזוג רמקולים פרו-טק? הבעייה היא שהם אינם עמידים למים).
אין תקציב מוגדר, לכן אשמח לשמוע כל הצעה שהיא.
אם בכל זאת יש צורך במסגרת, נגדיר שרירותית, לפי ההיגיון שעד 10,000 לדעתי יכסה את כל העיניין.
תודה רבה!
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
שלום רב,
כל רמקול מוגבר צריך חיבור 220 ואתה רוצה להשאיר אותם בחוץ 365 ימים בשנה כך שזה ממש לא רעיון טוב ...
הסט אפ שלך צריך להיות:
מיקסר
מגבר מקצועי ( לא ביתי ולא רסיבר קולנוע)
שני זוגות רמקולים בסגנון CL80
ואתה גם מסודר בצליל טוב וגם פיזור נכון וגם עמיד בגשם/שמש
מגברים לעבודה מקצועית יודעים להוציא 4 אום ללא בעיה כך שפשוט תחבר את הרמקולים כל זוג במקביל
זהו עכשיו שפתרתי לך את עניין האווירה, הכיבוד ושתיה עליך
כל רמקול מוגבר צריך חיבור 220 ואתה רוצה להשאיר אותם בחוץ 365 ימים בשנה כך שזה ממש לא רעיון טוב ...
הסט אפ שלך צריך להיות:
מיקסר
מגבר מקצועי ( לא ביתי ולא רסיבר קולנוע)
שני זוגות רמקולים בסגנון CL80
ואתה גם מסודר בצליל טוב וגם פיזור נכון וגם עמיד בגשם/שמש
מגברים לעבודה מקצועית יודעים להוציא 4 אום ללא בעיה כך שפשוט תחבר את הרמקולים כל זוג במקביל
זהו עכשיו שפתרתי לך את עניין האווירה, הכיבוד ושתיה עליך