בעיה ברסיבר של אונקיו 309
כאשר אני מנסה להגדיר דרך המגבר את גודל הרמקולים שלי (audio monitor bx2) 6.5 אינץ' אני חייב להפעיל את ה-double bass כדי שהסאב יעבוד. כלומר לא מספיק שההגדרה סאבוופר פשוט נמאצת על-YES צריך גם להוסיף את הדאבל באס על יס. וכאשר הרמקולים מוגדרים על small דרך הרסיבר פשוט יש לי רק את ההגדרה של הסאבוופר שנמצא על -yes ואין את ה-double bass והסאב פשוט עובד. מישהו יכול לתת לי פתרון איך אני יכול לעשות להגדיר דרך הרסיבר את הרמקולים כלארג' ושהדאבל באס יהיה על OFF והסאבוופר על ON ושהסאב פשוט יעבוד? תודה רבה לעוזרים.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
ה-BX2 מדפיים, למה אתה רוצה להגדיר אותם כגדולים?
כשאתה מגדיר את הרמקולים הקדמיים כגדולים, אתה בעצם אומר שהם פול ריינג' ומסוגלים לספק את הבאס גם בלי סאב. במצב כזה הוא שואל אותך אם אתה רוצה "דאבל באס", כלומר להוסיף גם את העבודה של הסאב.
במידה ואתה מגדיר את כולם על קטנים, אתה יכול לבחור אם "יש או אין" סאב, ובהתאם להשתמש בו או לא.
כשאתה מגדיר את הרמקולים הקדמיים כגדולים, אתה בעצם אומר שהם פול ריינג' ומסוגלים לספק את הבאס גם בלי סאב. במצב כזה הוא שואל אותך אם אתה רוצה "דאבל באס", כלומר להוסיף גם את העבודה של הסאב.
במידה ואתה מגדיר את כולם על קטנים, אתה יכול לבחור אם "יש או אין" סאב, ובהתאם להשתמש בו או לא.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אז הבחור טועה ומטעה.