רסיבר פיוניר 1020 לא מגיב לשלט
שלום
חזרתי אתמול מטיול ארוך בדרום אמריקה וכשהגעתי הביתה ניסיתי להפעיל את הרסיבר והוא לא הגיב לשלט...הנורה של השלט דולקת, שיחקתי עם ההגדרות של השלט,החלפתי סוללות, ניתקתי וחיברתי תרסיבר ושום דבר לא עזר...
הגעתי היום לחנות כדי לבדוק את הבעיה והשלט עבד מצוין על כל הרסיברים של פיוניר שהיו בתצוגה.
במשך התקופה שלא הייתי בבית הרסיבר היה שמור ולא ניזוק.
עכשיו לפני שאני מגיע למסקנה שהעינית של הרסיבר נהרסה ושולח אותו לחברה אשמח עם מישהו יתן לי פתרון אחר שאולי לא בדקתי...
תודה מראש
דניאל
חזרתי אתמול מטיול ארוך בדרום אמריקה וכשהגעתי הביתה ניסיתי להפעיל את הרסיבר והוא לא הגיב לשלט...הנורה של השלט דולקת, שיחקתי עם ההגדרות של השלט,החלפתי סוללות, ניתקתי וחיברתי תרסיבר ושום דבר לא עזר...
הגעתי היום לחנות כדי לבדוק את הבעיה והשלט עבד מצוין על כל הרסיברים של פיוניר שהיו בתצוגה.
במשך התקופה שלא הייתי בבית הרסיבר היה שמור ולא ניזוק.
עכשיו לפני שאני מגיע למסקנה שהעינית של הרסיבר נהרסה ושולח אותו לחברה אשמח עם מישהו יתן לי פתרון אחר שאולי לא בדקתי...
תודה מראש
דניאל
יש סיכוי שמחובר איזה כבל לכניסת השליטה החיצונית ברסיוור מאחור....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
שליטה חיצונית לא מפריעה לשלט...ADICT כתב:יש סיכוי שמחובר איזה כבל לכניסת השליטה החיצונית ברסיוור מאחור.......
שליטה חיצונית נועדה לחיבור ישיר של אות IR ולא כמו שבדרך כלל מחברים נצנץ בקדמת הרסיבר.
\JEXY כתב:שליטה חיצונית לא מפריעה לשלט...ADICT כתב:יש סיכוי שמחובר איזה כבל לכניסת השליטה החיצונית ברסיוור מאחור.......
שליטה חיצונית נועדה לחיבור ישיר של אות IR ולא כמו שבדרך כלל מחברים נצנץ בקדמת הרסיבר....
מר JEXY היקר אתה טועה ולא מדייק ....
אתה מדבר על טכנולוגיית הIR שנמצאת מצד שמאל לSR שעליו אני מדבר......
הSR הינה שיטה שבה פיוניר עובדת כמעט מאז ומעולם שבה אם אתה רוצה לשלוט על מכשירים של פיוניר(בלבד )דרך העינית של הרסיוור (פיוניר בלבד)ולא לכוון לכל המכשירים לחוד
אתה מחבר כבל בננה לכניסות SR שמאחור לנגן שברשותך SR IN לחיבור SR OUT שברסיוור
ואז אתה מכוון את השלט (של הנגן או הרסיוור שמכויל אליו)אל העינית של הרסיוור בלבד
במידה וחיברת(גם בטעות)לכניסת הבננה שמאחור לרסיוור בSR IN אתה כבר מעביר את שליטת הרסיוור שעלידי השלט שלו
למכשיר אחר......
שים לב לרובליקה משמאל שעליה אתה מדבר
לבין הימנית שעליה אני מדבר......של הCONTROL .....
אם תרצה גם אסמכתות תעיין המניואל בעמוד 37 ......
http://docs.pioneer.eu/Manuals/VSX_1020 ... 0S_manual/