מהפכה: הוט תציע חבילת ערוצים ב-99 ש"ח

חדשות ועדכונים של HT Magazine
asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #21 

ariel-ro

תפסיק להטעות את חברי הפורום (n)

הוט הכניסה בשנה החולפת 3.37 מיליארד שקל.

אגב, אם לא תחייב אותנו הצרכנים לרכוש ממיר (כמו באירופה) היא תרוויח עוד יותר ...

sharonog
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #22 

ariel-ro
נראה שאתה קונה את מה שהם מוכרות - הפחדות ושקרים ! אני לא מפחד שהם יפלו ואפילו די מחכה שיקרו שם זעזועים ! ככה מנהלים גרועים
ילכו הביתה ... ואולי יקרו שינויים ... ואם יפלו יקומו חברות במקומם טובות שילמדו מהטעיות שלהם !

תבין חברות שרגילות לחלוב ללא הפסקה וללא תחקות חזקה - יש להם מקום רק בחברה חלשה ( כמו שלנו) הציבור מטומטם והם מנצלות את זה ...
למזלינו שר התקשורת פועל !
וכולי תקווה שהמחירים יהיו שפויים במהרה ! כולנו נרוויח , כולל אותם חברות שמוכרות שקרים ללא סוף !

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #23 

sharonog

מסכים עם כל דבריך, למעט זה שהשר כחלון פועל. בשוק הטלוויזיה הוא לא פועל. להוט יש מונופול על תשתית הכבלים וזה לא הולך להשתנות בקרוב. בערוצים המסחריים אין תחרות (עדיין לא עברו לרישיונות שידור) ואין פיקוח על רשות השידור.

מושההשפיץ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #24 

asaf23 כתב:sharonog

מסכים עם כל דבריך, למעט זה שהשר כחלון פועל. בשוק הטלוויזיה הוא לא פועל. להוט יש מונופול על תשתית הכבלים וזה לא הולך להשתנות בקרוב. בערוצים המסחריים אין תחרות (עדיין לא עברו לרישיונות שידור) ואין פיקוח על רשות השידור.
...
לצערי רבים כמוך יפקדו את לשכות האבטלה בשנים הקרובות.
כל העובדים בחברות הללו רובם עמך ,חלקם עם תואר 2 וזה לא אשמתם שהרגולטור ישב על הגדר שנים.זה יקרה לך ולאחוז גבוה
מחברי הפורום.אולי שמחה לאיד שהמחירים יצנחו והחברות בסכנת קיום, אך זה פשוט גלגל בכיוון אחד בסגנון של השכנה מיוון.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #25 

asaf23 כתב:ariel-ro

תפסיק להטעות את חברי הפורום (n)

הוט הכניסה בשנה החולפת 3.37 מיליארד שקל.

אגב, אם לא תחייב אותנו הצרכנים לרכוש ממיר (כמו באירופה) היא תרוויח עוד יותר ...
...

אני לא מטעה, דיברתי על רווח ולא הכנסות, יש פה הבדל משמעותי מאוד.
הרווח של קבוצת הוט ב2011 הוא 341 מיליון שקל(אני אמרתי 100 מיליון לרבעון, סלחו לי על הטעות של ה50 מיליון), מתוך זה יש טלפוניה ואינטרנט שזה הרווח העיקרי של קבוצת הוט.
יס הפסידה ב2008 סכום פעוט של 250 מיליון שקל.
שלא תבינו אני לחלוטין בעד מחירים נמוכים, זה עוזר לי בסופו של דבר הנקודה שלי היא שאי אפשר כל הזמן להגיד אני לא דואג להם, הם חארות וכו' וכו', צריך לראות מספרים קצת ואז לדבר. (למשל זה שחברות הסלולר הגדולות עשקו אותנו אני מסכים לחלוטין, ניתן לראות את המספרים ולהבין את זה)

i_zik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #26 

קיימת התעלמות במרבית הכתבות שסוקרות את העניין מהעובדה שמחירי הגישה לאינטרנט ותשתיות במהירויות הללו הן אסטרונומיות וכי לא לכל אחד בבית ניתן להתקין את הממירים מבוססי ה-IPTV המדוברים.
רק בשנה האחרונה הוחל בישראל באמצעות חוק, לחייב את הקבלנים לשים שקע רשת בכל חדר. התקנה של ציוד מהסוג הזה על ידי החברות החדשות עשויה לגרור התנגדויות רבות והתהליכי התחברות איטיים במיוחד.
אם הייתי קברניט בחברת הלוויין או בהוט, הייתי מתחיל כבר כעת באפשרות להוזלת העלויות שלי כספק, לשידור באמצעות IPTV לכל אותם אנשים שמעוניינים בטלוויזיה דלת ערוצים, כדי ללמוד את השוק והדרכים השונות להתמודדות עם כניסת מפעילים כגון פרטנר.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #27 

מושההשפיץ כתב:
asaf23 כתב:sharonog

...
לצערי רבים כמוך יפקדו את לשכות האבטלה בשנים הקרובות.
כל העובדים בחברות הללו רובם עמך ,חלקם עם תואר 2 וזה לא אשמתם שהרגולטור ישב על הגדר שנים.זה יקרה לך ולאחוז גבוה
מחברי הפורום.אולי שמחה לאיד שהמחירים יצנחו והחברות בסכנת קיום, אך זה פשוט גלגל בכיוון אחד בסגנון של השכנה מיוון.
...
אל תדאג לפרנסה שלי.

בהולנד יש 6 חברות וכולן מרוויחות. לא יקרה כלום אם סטלה הנדלר תקבל פחות מ-14 מיליון שקל בשנה.
מספיק עם מסע ההפחדות.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #28 

ariel-ro

341 מיליון רווח ואתה טוען ש-HOT מסכנה? :roll:

אגב אם לא תחייב אותנו לקחת ממירים, היא תרוויח עוד יותר.

i_zik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #29 

רגולטור עם דרישות מינימום ולא מקסימום + פחות שכר מנהלים מנופח + השקעה בציוד = פחות תקלות = פחות מוקדנים = לקוח מרוצה = קדמה טכנולוגית = מחיר נמוך = נאמנות.
מה בנוסחא הזו לא מתקיים בשוק הטלוויזיה הרב-ערוצית בישראל?

i_zik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #30 

אין שום סיבה שהוט ויס לא תפתחנה אפליקציות לטלוויזיות חכמות ותחלנה במגמה עולמית לאספקת שירותי IPTV + OTT VOD

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”