מהפכה: הוט תציע חבילת ערוצים ב-99 ש"ח
חבילת כבלים ב-99 ש"ח יתכן בישראל ? מסתבר שסוף סוף כן !
שר התקשורת משה כחלון אמר היום (רביעי) כי המחירים של ערוצי הכבלים ירדו בתוך כארבעה חודשים לרמה של 99 שקלים. השר אמר את הדברים בהרצאה שנשא בפני סטודנטים ואנשי סגל המכללה האקדמית באשקלון בטקס הענקת תארי בוגרים. השר הציג בדברים שנשא את פעילות משרד התקשורת.
http://news.walla.co.il/?w=/22/2537709
שר התקשורת משה כחלון אמר היום (רביעי) כי המחירים של ערוצי הכבלים ירדו בתוך כארבעה חודשים לרמה של 99 שקלים. השר אמר את הדברים בהרצאה שנשא בפני סטודנטים ואנשי סגל המכללה האקדמית באשקלון בטקס הענקת תארי בוגרים. השר הציג בדברים שנשא את פעילות משרד התקשורת.
http://news.walla.co.il/?w=/22/2537709
טעות איומה, אומנם אני בעד תחרות אבל יש גבול לכל דבר. (אני לחלוטין בעד מה שקרה בחברות הסלולר, אבל המקרה פה שונה)
יס מפסידה בשנה 100 מיליון שקל.
הוט אומנם מרוויחה 100 מיליון אבל זה לא בא מכיוון שירותי הטלוויזיה אלא מכיוון שירותי האינטרנט והטלפונייה.
מה שכנראה ויקרה הוא שכחלון יכפה על החברות האלה איזה המצאה חדשה, והוא פשוט יירסק אותן לקרשים. (ולא, זה לא טוב)
מה שצריך לקרות הוא הגדלת מערך הDTT שיכלול עשרות ערוצים הכוללים ערוצי HD וכד', או הוספה של חברות חדשות לשוק, ולתת זמן ליס ולהוט להבין שדרוש תהליך התייעלות ושינוי גישה. (למה אתם חושבים שסלקום אורנג' ופלאפון לא משווים מחירים לגולן והוטמוביייל? סתם כי בא להם? ממש לא. זה דורש מהם תהליך שלם של התייעלות, פיטורים וכד' בשביל לרדת למחירים הללו)
הוט אומנם מרוויחה 100 מיליון אבל זה לא בא מכיוון שירותי הטלוויזיה אלא מכיוון שירותי האינטרנט והטלפונייה.
מה שכנראה ויקרה הוא שכחלון יכפה על החברות האלה איזה המצאה חדשה, והוא פשוט יירסק אותן לקרשים. (ולא, זה לא טוב)
מה שצריך לקרות הוא הגדלת מערך הDTT שיכלול עשרות ערוצים הכוללים ערוצי HD וכד', או הוספה של חברות חדשות לשוק, ולתת זמן ליס ולהוט להבין שדרוש תהליך התייעלות ושינוי גישה. (למה אתם חושבים שסלקום אורנג' ופלאפון לא משווים מחירים לגולן והוטמוביייל? סתם כי בא להם? ממש לא. זה דורש מהם תהליך שלם של התייעלות, פיטורים וכד' בשביל לרדת למחירים הללו)
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7399
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
שום טעות ושום נעליים אין על כחלון השר היחיד שאומר ועושה ולא מחכה לחג או בחירות ישר חותך. למה לשלם 300 ו400 שקל ולא רואים כלום , כול הזמן מעביר תחנות. אין היום שום כלום בטלויזיה אז לפחות שלא יגנבו אותנו.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לפי הכתבה הזאת לא הוסבר שזאת הוט תתציע את המחיר הנ"לoff כתב:חבילת כבלים ב-99 ש"ח יתכן בישראל ? מסתבר שסוף סוף כן !
http://news.walla.co.il/?w=/22/2537709...
ariel-ro כתב:טעות איומה, אומנם אני בעד תחרות אבל יש גבול לכל דבר. (אני לחלוטין בעד מה שקרה בחברות הסלולר, אבל המקרה פה שונה)
מה שצריך לקרות הוא הגדלת מערך הDTT שיכלול עשרות ערוצים הכוללים ערוצי HD וכד', או הוספה של חברות חדשות לשוק, ולתת זמן ליס ולהוט להבין שדרוש תהליך התייעלות ושינוי גישה. (למה אתם חושבים שסלקום אורנג' ופלאפון לא משווים מחירים לגולן והוטמוביייל? סתם כי בא להם? ממש לא. זה דורש מהם תהליך שלם של התייעלות, פיטורים וכד' בשביל לרדת למחירים הללו)...
חברות חדשות יגרמו לעודף תחרות ותהיה הורדת מחירים אבל לזמן הקצר יחסית (ולאחר מכן יעלו ),
יותר חברות = פחות כסף = פחות השקעות = ערוצים עם תוכן זול ולא איכותי.
אנחנו מדינה קטנה עם שוק צרכנים קטן, הרגולטור נוקט בשיטה של הוספת מפעילים בשביל להוריד מחירים
שלדעתי לא נכונה ותבוא בעוכרנו בעתיד.
החברות החדשות האלו צריכות להרוויח בסוף, הם מלווים ומשקיעים מליונים, מי שחושב שהמחיר הזול ישאר
תמיד חיי באשלייה, החברות החדשות יורידו מחירים לטווח הקצר בכדי שיוכלו לנגוס בנתח שוק
מה שיגרור את הוותיקות להוריד גם כן ולנקוט בצעדים של קיצוץ הוצאות תפעול,
זה אומר פחות תכנים איכותיים, פחות ערוצים, פחות טכנולוגיות מתקדמות, פחות שירות,
פחות עובדים.
החברות החדשות לא יוכלו לשרוד במחירים האלו לאורך זמן וגם הם יעלו מחירים, כי תחרות במחירים
לא מועילה לאף חברה, כי כולם מפסידים.
בסוף מה נקבל ?! יותר מפעילים בשוק קטן שרוצים להרוויח כמה שיותר בשוק מוגבל
חברות פחות טובות עם שירות ותוכן פחות טוב ממה שהיה לנו במחיר דומה למה שהיה לנו לפני.
הרגולטור צריך להיות יותר יצירתי ולמצא דרכים יותר טובות שיאלצו הורדת מחירים.
על איזה עודף תחרות אתה מדבר?
בהולנד יש 5 חברות כבלים, חברת לווין וחבילה צרה ב-DTT.
מנוי לכבלים עולה 85 ש"ח כולל 60 ערוצים דיגיטליים (12 ב-HD) וכולם מרוויחים.
אל תהיה תמים, לא יקרה כלום אם סטלה הנדלר תרוויח פחות מ-167 אלף שקל בחודש.
בהולנד יש 5 חברות כבלים, חברת לווין וחבילה צרה ב-DTT.
מנוי לכבלים עולה 85 ש"ח כולל 60 ערוצים דיגיטליים (12 ב-HD) וכולם מרוויחים.
אל תהיה תמים, לא יקרה כלום אם סטלה הנדלר תרוויח פחות מ-167 אלף שקל בחודש.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
בהרבה ארצות בעולם יש חבילות בסיס בסכומים מאוד זולים חבילות אלו בד"כ לא כוללות ערוצי פרימיום סרטים וספורט.
המצב נכון להיום הוא שאין אופציה נורמלית פרט ל DTT שכוללת מעט מאוד ערוצים. משמע זה או הכול או כלום בנוסף יש כל כך ערוצי ספורט שכל אחד עולה כסף לחוד זה ממש לעג לצרכני הספורט.
גם הוט וגם יס צריכות להציע חבילה בסיסית וזולה לכל אלו שמסתפקים במעט!
המצב נכון להיום הוא שאין אופציה נורמלית פרט ל DTT שכוללת מעט מאוד ערוצים. משמע זה או הכול או כלום בנוסף יש כל כך ערוצי ספורט שכל אחד עולה כסף לחוד זה ממש לעג לצרכני הספורט.
גם הוט וגם יס צריכות להציע חבילה בסיסית וזולה לכל אלו שמסתפקים במעט!
זה לא נכון שאין אופציות, יש לי צלחת לווין וממש לא מעט ערוציםmolvy כתב:בהרבה ארצות בעולם יש חבילות בסיס בסכומים מאוד זולים חבילות אלו בד"כ לא כוללות ערוצי פרימיום סרטים וספורט.
גם הוט וגם יס צריכות להציע חבילה בסיסית וזולה לכל אלו שמסתפקים במעט!...
השאלה האם בערוצי הכבלים שם יש פרסומות או לא.בהולנד יש 5 חברות כבלים, חברת לווין וחבילה צרה ב-DTT.
מנוי לכבלים עולה 85 ש"ח כולל 60 ערוצים דיגיטליים (12 ב-HD) וכולם מרוויחים....
תן להוט או יס לשדר פרסומות או לחילופין להכניס תוכן שיווקי בתוכניות שלהן ותוכל לראות את מחירי החבילות יורדים.
זה שYES מפסידה , מעניין לי אתה יודע את מה.ariel-ro כתב:טעות איומה, אומנם אני בעד תחרות אבל יש גבול לכל דבר. (אני לחלוטין בעד מה שקרה בחברות הסלולר, אבל המקרה פה שונה)
מה שצריך לקרות הוא הגדלת מערך הDTT שיכלול עשרות ערוצים הכוללים ערוצי HD וכד', או הוספה של חברות חדשות לשוק, ולתת זמן ליס ולהוט להבין שדרוש תהליך התייעלות ושינוי גישה. (למה אתם חושבים שסלקום אורנג' ופלאפון לא משווים מחירים לגולן והוטמוביייל? סתם כי בא להם? ממש לא. זה דורש מהם תהליך שלם של התייעלות, פיטורים וכד' בשביל לרדת למחירים הללו)...
הם עשקו עושקים וימשיכו לעשוק אותך ,אותי וכל אחד אחר פה .
למה לי לשלם 230 שקלים לחברת YES על 3 ממירים רגילים לחלוטין כאשר התמחור הוא על כוווווווווווווווווווווווווווווווול הערוצים בשפות הזרות שגם ככה אין לאנשים זמן לצפות בטלויזיה . נו באמת.
אני ביום א ' יכסה להם את הגרעון בטלפון אחד לבנק שלי . הרגת אותי.
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
אני יודע שאנשים רגילים לשיטה הנוכחית והמהפכה עלולה להיות כואבת אם החברות ייס והוט לא יתכוננו אליה מבעוד מועד. לדעתי מלבד ערוצים פתוחים לכולם שמבוססים על פרסום, כל יתר התכנים צריכים להיות מבוססי VOD או צורה אחרת של תשלום עבור תוכן ספציפי. אין שום סיבה לשלם עבור ערימות של תוכן שאף אחד לא רואה - זה בזבוז , גם לחברות וגם לצרכנים.
SHLOMIS1Z
עשה לי טובה, אסור להם לשים פרסומות ותוכן שיווקי בערוצים שלהם(מה שלא קיים בעולם), אין להם הרבה דרכים להרוויח, מה שאתה לא מבין שגם על החבילות היקרות הם מפסידים אז איך בדיוק הם עושקים אותי? בניגוד לשלוש חברות הסלולר הגדולות ששם היה עושק, ולמה עושק? כי הייתה אופציה להורדת מחירים(הרי הרווחים היו אדירים, לא שיש לי בעיה עם זה, סה"כ אנחנו מפגרים) אבל הם לא הורידו אותם כי לא הייתה להם סיבה.
sharonog
הם כבר מפסידות, מה לא ברור?
אגב תאמין לי שאתה לא רוצה שחברות כמו הוט ויס יפלו(באותה מידה שאתה לא רוצה שחברות כמו סלקום/אורנג'/פלאפון יפלו) כי שהם יפלו מעגל האבטלה פה יעלה לשמיים, וכל הכלכלה הישראלית תיפגע קשות.
חברות השוות 15 מיליארד שקל שנופלות, ולא מכניסות מיסים מההכנסות שלהם המגיעות למעל 20 מיליארד שקל לכל ה5, ו25,000 איש שיוצאים למעגל האבטלה זהו לא דבר טוב. (בנוסף לזה שקרנות פנסיה וכד' מושקעות בהם כי הם נחשבות יציבות, ואני עוד יכול להמשיך)
תפנימו חברות כאלה שחוטפות הפסדים זה דבר מאוד גרוע למשק, יש דרך לעשות את זה והדרך של כחלון כוחנית ומהירה מידי.
עשה לי טובה, אסור להם לשים פרסומות ותוכן שיווקי בערוצים שלהם(מה שלא קיים בעולם), אין להם הרבה דרכים להרוויח, מה שאתה לא מבין שגם על החבילות היקרות הם מפסידים אז איך בדיוק הם עושקים אותי? בניגוד לשלוש חברות הסלולר הגדולות ששם היה עושק, ולמה עושק? כי הייתה אופציה להורדת מחירים(הרי הרווחים היו אדירים, לא שיש לי בעיה עם זה, סה"כ אנחנו מפגרים) אבל הם לא הורידו אותם כי לא הייתה להם סיבה.
sharonog
הם כבר מפסידות, מה לא ברור?
אגב תאמין לי שאתה לא רוצה שחברות כמו הוט ויס יפלו(באותה מידה שאתה לא רוצה שחברות כמו סלקום/אורנג'/פלאפון יפלו) כי שהם יפלו מעגל האבטלה פה יעלה לשמיים, וכל הכלכלה הישראלית תיפגע קשות.
חברות השוות 15 מיליארד שקל שנופלות, ולא מכניסות מיסים מההכנסות שלהם המגיעות למעל 20 מיליארד שקל לכל ה5, ו25,000 איש שיוצאים למעגל האבטלה זהו לא דבר טוב. (בנוסף לזה שקרנות פנסיה וכד' מושקעות בהם כי הם נחשבות יציבות, ואני עוד יכול להמשיך)
תפנימו חברות כאלה שחוטפות הפסדים זה דבר מאוד גרוע למשק, יש דרך לעשות את זה והדרך של כחלון כוחנית ומהירה מידי.