המלצה על חנות מקצועית! + מישהו מכיר iKey ?
שלום,
הרבה זמן וכמה שרשורים שכבר פתחתי פה, והגעתי למסקנה שגם לוקח הרבה זמן עד שעונים(אבל לפחות עונים יפה ומקצועי!)
וגם זה לא יעזור כמה שאני יחפור פה עד שאני לא ישמע...
אז אני מתכנן לקפוץ למרכז ולבקר בפיוז, ובאאודיו אנג'ין.
אולי יש המלצות לחנות באיזור הצפון שכדי לבקר בה?
(אני מחפש רק חנות שתהיה מקצועית וידעו לתת שירות, כי בעיקרון אני יכול להביא מחו"ל...)
ושמעתי על iKey Audio M-505v2 דברים טובים, וגם מצאתי אותו בזול,
מישהו אולי מכיר חנות שמיבאת אותו\תיתן לי לשמוע בו?
(באתר שלהם כתוב שכלי זמר , אבל לא מצאתי באתר שלהם...)
תודה!
הרבה זמן וכמה שרשורים שכבר פתחתי פה, והגעתי למסקנה שגם לוקח הרבה זמן עד שעונים(אבל לפחות עונים יפה ומקצועי!)
וגם זה לא יעזור כמה שאני יחפור פה עד שאני לא ישמע...
אז אני מתכנן לקפוץ למרכז ולבקר בפיוז, ובאאודיו אנג'ין.
אולי יש המלצות לחנות באיזור הצפון שכדי לבקר בה?
(אני מחפש רק חנות שתהיה מקצועית וידעו לתת שירות, כי בעיקרון אני יכול להביא מחו"ל...)
ושמעתי על iKey Audio M-505v2 דברים טובים, וגם מצאתי אותו בזול,
מישהו אולי מכיר חנות שמיבאת אותו\תיתן לי לשמוע בו?
(באתר שלהם כתוב שכלי זמר , אבל לא מצאתי באתר שלהם...)
תודה!
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא מכיר את ה iKey, וגם לא מהצפון (אם כי אתה יכול להסתכל בסרגל העליון באתר על "איפה קונים", יש חלוקה לפי איזורים), אבל אני תוהה - כשאתה מגיע לחנות, אתה גם אומר להם שאתה מתכוון להביא מחו"ל?
כי חנות "מקצועית" ו"שיודעת לתת שירות" גם מצפה למכור משהו, ליצור קשר עם לקוחות ולא רק עם סקרנים...
כי חנות "מקצועית" ו"שיודעת לתת שירות" גם מצפה למכור משהו, ליצור קשר עם לקוחות ולא רק עם סקרנים...
ראיתי את החנות מהצפון,uriler כתב:אני לא מכיר את ה iKey, וגם לא מהצפון (אם כי אתה יכול להסתכל בסרגל העליון באתר על "איפה קונים", יש חלוקה לפי איזורים), אבל אני תוהה - כשאתה מגיע לחנות, אתה גם אומר להם שאתה מתכוון להביא מחו"ל?
כי חנות "מקצועית" ו"שיודעת לתת שירות" גם מצפה למכור משהו, ליצור קשר עם לקוחות ולא רק עם סקרנים......
אני שואל אם מישהו ממליץ על חנות מסוימת, כי תסכים איתי שהיא לא היחידה...
וברור לך שאני לא יגיד שאני יכול להביא מחו"ל.
ואני בטוח שחנויות לא מתכננות שתיכנס, תבקש המלצה, תקשיב, תקנה.(זה אולי מה שהם רוצות.)
זה תהליך הרבה יותר ארוך, ואני רוצה לבדוק הרבה חנויות ולקחת הצעות מחיר.
ולא כתבתי: "אני קונה בחו"ל". כתבתי:"בעיקרון אני יכול לקנות בחו"ל".
יש סיכוי מאוד גבוה שאני יקנה בארץ בגלל שעל הבדל של 400 שקל פחות או יותר עדיף להיות עם אחריות, ראש שקט ממכס ובעיות, וקבלת מוצר בזמן קצר...
עכשיו, מישהו מוכן לעזור לי ולא לבקר את הדרך שלי לקנות מוצרים?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9018
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
נהריה יש לך את אבי סופר, חנות חדשה יחסית שנפתחה לפני מספר חודשים ויש להם שם חדר האזנה נחמד ביותר.
בקריות (צומת קרית אתא) יש את הסטריאו של צביקה וממש ליד ממול לכביש יש את גלאקסי.
בקריות (צומת קרית אתא) יש את הסטריאו של צביקה וממש ליד ממול לכביש יש את גלאקסי.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.