אחותי עומדת לעשות את הניתוח,לאחר שכשלה בדיאטות בעבר.
משקלה נסק למעל 100 קילו ל1.80 מטר,לדעתי לאישה בגיל 30 זה מסוכן ועדיף לעשות ניתוח בתוכנה בראש להרגלים בריאים.
קראתי בעתונות שייש אפשרות לקבל דום לב,במהלך הניתוח,דימומים ,זיהומים ודליפה של הקיבה החדשה כתוצאה מסיכות שנפתחו.
גם לי היה עודף משקל של 15 קילו,והצלחתי להשיל אותו בעזרת חדר הכושר במקום העבודה וסיוע מדיאטנית שמועסקת במיוחד
עבור העובדים על חשבון המעסיק.
יש מישהו שעבר בהצלחה ניתוח "שרוול קיבה"?
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
קרוב משפחה שלי עבר את הניתוח בהצלחה לפני כשבועיים.
יש לניתוח הזה את הסיכונים שלו, תמיד עדיף לנסות לתת לכוח הרצון לנצח.
לאחר הניתוח ולאורך תקופה מאוד ארוכה היא תצטרך בכל מקרה לאכול דברים מאוד ספציפיים כדי לשמור על הקיבה.
אם היא תבין זאת ותאכל את אותם דברים למשך אותה תקופה גם בלי הניתוח, היא תרזה בטירוף.
יפה שמקום העבודה שלך עשה זאת עבור העובדים.
בריאות והצלחה.
יש לניתוח הזה את הסיכונים שלו, תמיד עדיף לנסות לתת לכוח הרצון לנצח.
לאחר הניתוח ולאורך תקופה מאוד ארוכה היא תצטרך בכל מקרה לאכול דברים מאוד ספציפיים כדי לשמור על הקיבה.
אם היא תבין זאת ותאכל את אותם דברים למשך אותה תקופה גם בלי הניתוח, היא תרזה בטירוף.
יפה שמקום העבודה שלך עשה זאת עבור העובדים.
בריאות והצלחה.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
אמא שלי עברה קיצור כיבה, פעמיים (בפעם הראשונה בגלל חוסר זהירות הטבעת החליקה... סיוט)
המלצה שלי לאחותך... לא שרוול, טבעת או ה"טרנד" החדש... כדור (מחדירים כדור לכיבה ומנפחים אותו בתמיסת מלח)
הניתוחים האלו הרבה יותר קלים ובעלי פחות בעיות
אמא שלי שקלה בזמנו קרוב ל120 קילו כשהיא 1.6~1.7 מטר (האמת, אין לי מושג כמה בדיוק) כיום היא שוקלת קצת יותר מחצי
המלצה שלי לאחותך... לא שרוול, טבעת או ה"טרנד" החדש... כדור (מחדירים כדור לכיבה ומנפחים אותו בתמיסת מלח)
הניתוחים האלו הרבה יותר קלים ובעלי פחות בעיות
אמא שלי שקלה בזמנו קרוב ל120 קילו כשהיא 1.6~1.7 מטר (האמת, אין לי מושג כמה בדיוק) כיום היא שוקלת קצת יותר מחצי