צריך עזרה בסנכרון כתוביות

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1590

שליחה

היי ,
יש לי בעיה מסויימת , יש לי סרט DVD NTSC ואני רוצה להוסיף לו תרגום בעברית שיש לי מקובץ DIVX בעל 2 חלקים (2 קבצי תרגום).

כאשר אני מחבר את 2 הקבצים ומעלה את Subtitles Creator בכדי לסנכרן , הוא מציג לי רק כ 50דקלדוגמא סינכרון (מה VOB הראשון) לעומת מקרים אחרים שסנכרנתי כתוביות לDVD (לדוגמא הסרט Find Me Guildy) אז שבחרתי את ה VOB הראשון , הוצג לי כל הסרט בשביל לסנכרן (כלומר לא רק 50 דק' אלה שעה וחצי לדוגמא).

בדקתי מספר פעמים ואני עושה אותו תהליך , אין לי מושג למה אני לא מקבל את האופציה לסנכרן את כל הסרט במקרה הראשון , אלה רק את חלקו...

ד"א , אם ישנה דרך יותר פשוטה לסנכרן 2 קבצי תרגום ל DVD אשמח לשמוע...

תודה.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341

שליחה

הסברתי לך פעם איך לעשות את זה עם subtitle workshop לא? אם זה היה למישהו אחר חפש את השירשור ההוא.
HiFiMusic IL

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

aloni כתב:הסברתי לך פעם איך לעשות את זה עם subtitle workshop לא? אם זה היה למישהו אחר חפש את השירשור ההוא.
...
להכניס את התזמון של השורה הראשונה והאחרונה לא עובד כל כך טוב במקרה הזה (לפעמים מס' השורות בתרגום לא זהה..)

ומה עושים שיש 2 קבצי תרגום מסרטי SVCD שאני רוצה לסנכרן ולהתאים לגרסת DVD....

מה אני עושה אחרי שאני מאחד אותם ? איך אני מתזמן את המשך הקובץ השני ?

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955

שליחה

האם לגרסת ה DVD שיש לך יש תרגום כלשהו, באנגלית לדוגמא?
מכיוון שאם קיימת גרסה כלשהי של תרגום אחר, ניתן להלביש את התרגום העברי על הבסיס של הזמנים המסונכרנים בעזרת subtitle workshop

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

ערן, האם הקבצים של התרגום מתאימים לסרט מבחינת FPS או שגם זה לא תואם?
HiFiMusic IL

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

aloni כתב:ערן, האם הקבצים של התרגום מתאימים לסרט מבחינת FPS או שגם זה לא תואם?
...
לא בטוח , ה DVD נדמה לי הוא 30 FPS (זה מה שרשום ב בקובץ IFO...) אבל מה שהכי מוזר זה הדבר הבא :
בסרט המקורי , התרגום הראשון מתחיל בזמן של 3:34 נגיד... לאחר שאני עושה DEMUX ואז MUX לפי אותו זמן 3:34 אז התרגום מתחיל מוקדם מידי ובעצם אמור להתחיל ב 3:47 לפי השעון של ZP.... כלומר משום מה , איך שהוא.. שאו שהשעון סופר קצת יותר מהר או משהו כזה.. אבל אותו קטע מגיע בתזמון שונה.. (אולי הייתי עייף.... אבדוק את זה שוב היום בביית וליתר ביטחון אנסה לעשות screenshot של 2 המקרים...)

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

יש לי הצעה הכי טובה בשבילך, תשתמש בתוכנה שנקראת auto gk על מנת להפוך את הסרט ל- divx (כולל כל ערוצי הסאונד) ואז תסנכרן בנוחות עם ה- workshop. זה מה שאני עושה ותאמין לי ליגה אירופית.

(רק תבחר 100% quality)
HiFiMusic IL

חזור אל “תוכנה - KODI”