Yes החליטו שהם מתנתקים ממני
-
YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
היום באופן פתאומי אני קם לגלות שכל הערוצים מנותקים,
אני מתקשר ולהפתעתי אני ביקשתי להלתנתק,
קשוש מוחלט אני עדיין מברר מאיפה הם קיבלו את הבקשה אבל בטוח שאני לא דיברתי עם החברה חודש האחרון,
אני יעדכן בהמשך
אני מתקשר ולהפתעתי אני ביקשתי להלתנתק,
קשוש מוחלט אני עדיין מברר מאיפה הם קיבלו את הבקשה אבל בטוח שאני לא דיברתי עם החברה חודש האחרון,
אני יעדכן בהמשך
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אחי נצל ת'הזדמנות ומהר! 
- אנטנות-אלי
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לפחות תרוויח זמן איכות 
אנטנות אלי 052-2507900
התקנת צלחות לווין +HD - התקנת אנטנות לקליטת שדורי עידן +.
http://www.1clickservice.co.il/%D7%90%D ... 7%9C%D7%99
התקנת צלחות לווין +HD - התקנת אנטנות לקליטת שדורי עידן +.
http://www.1clickservice.co.il/%D7%90%D ... 7%9C%D7%99
היי YardenBenlulu
נשמח לבדוק מי העביר אלינו את בקשת הניתוק.
אנא פנה אלי למייל עם פרטי בעל המנוי.
המייל שלי הוא [email protected]
המשך יום נעים!
נשמח לבדוק מי העביר אלינו את בקשת הניתוק.
אנא פנה אלי למייל עם פרטי בעל המנוי.
המייל שלי הוא [email protected]
המשך יום נעים!
האמת שעברתי להוט לפני חצי שנה, אני זוכר בוודאות שעד שהטכנאי של יס לא הגיע לא הורידו לי את הערוצים, כנ"ל בהוט, בכל מקרה, מקרה מוזרAviBiton כתב:Bonanja,
לא בדיוק, רק הערוצים הפתוחים אמורים לעבוד (1,2,10,33,99), כל השאר מוחשכים....
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אצלי זה היה אחרת, החשיכו לי את הכל חוץ מהפתוחים, לא יודע למה...Bonanja כתב:האמת שעברתי להוט לפני חצי שנה, אני זוכר בוודאות שעד שהטכנאי של יס לא הגיע לא הורידו לי את הערוצים, כנ"ל בהוט, בכל מקרה, מקרה מוזרAviBiton כתב:Bonanja,
לא בדיוק, רק הערוצים הפתוחים אמורים לעבוד (1,2,10,33,99), כל השאר מוחשכים.......
לא משנה, באמת מקרה מוזר.
-
YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

הזוי ביותר אבל זה המקרה:
לפני כחודש שוחחתי עם נציג בנוגע לערוץ כלשהוא וביקשתי הנחה לפחות 50%,
בכל מקרה מפה לשם, אני אמרתי לו שמע אחי אם אני לא מקבל את הערוץ הזה בהטבה אני מתנתק,
הוא אמר לי תן לי לחזור אלייך ולא חזר אליי, בינתיים דיברתי עם נציגה אחרת יום אחרי והיא בכלל נתנה לי את הערוץ בחינם..
הנציג שלא חזר אליי החליט לנתק אותי בלי להודיע לא לי ולא לשימור לקוחות, קבע בעצמו תאריך לאיסוף ממירים בלי לדבר איתי ובוקר אחד הכל למטה,
אני מתקשר ועושים לי "אדוני אתה התנתקת לפני חודש אני לא מבינה מה אתה רוצה"
בקיצור הזוי לחלוטין מעניין איך מקרה כזה קורה בחברה כזו...
לפני כחודש שוחחתי עם נציג בנוגע לערוץ כלשהוא וביקשתי הנחה לפחות 50%,
בכל מקרה מפה לשם, אני אמרתי לו שמע אחי אם אני לא מקבל את הערוץ הזה בהטבה אני מתנתק,
הוא אמר לי תן לי לחזור אלייך ולא חזר אליי, בינתיים דיברתי עם נציגה אחרת יום אחרי והיא בכלל נתנה לי את הערוץ בחינם..
הנציג שלא חזר אליי החליט לנתק אותי בלי להודיע לא לי ולא לשימור לקוחות, קבע בעצמו תאריך לאיסוף ממירים בלי לדבר איתי ובוקר אחד הכל למטה,
אני מתקשר ועושים לי "אדוני אתה התנתקת לפני חודש אני לא מבינה מה אתה רוצה"
בקיצור הזוי לחלוטין מעניין איך מקרה כזה קורה בחברה כזו...
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
-
YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

כן ביטלו את הניתוק,
הכי קטע זה הדבר היותר הזוי, נפלתי על נציגה ערסית אז היא עושה לי: תגיד אתה עושה צחוק, אתה ירדן? אני עושה לה כן אז היא עושה לי נו רשום פה שביקשת להתנתק מה הבעיה נותקת אפשר לסיים את השיחה, אני עושה לה לא ביקשתי להתנתק אז היא עושה לי, אז אתה אומר שמחשב שלי משקר ? חחחח איזה שבורות יש במוקד שלהם חבל על הזמן
הכי קטע זה הדבר היותר הזוי, נפלתי על נציגה ערסית אז היא עושה לי: תגיד אתה עושה צחוק, אתה ירדן? אני עושה לה כן אז היא עושה לי נו רשום פה שביקשת להתנתק מה הבעיה נותקת אפשר לסיים את השיחה, אני עושה לה לא ביקשתי להתנתק אז היא עושה לי, אז אתה אומר שמחשב שלי משקר ? חחחח איזה שבורות יש במוקד שלהם חבל על הזמן
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
השיחות מוקלטות ב-יס. לצערי יס עובדת בצורה של משווקים חיצוניים, מין כוורות שירות שעובדות פה ושם בארץ וכולן מאוגדות תחת טלפון אחד.
כשאתה מתקשר ומגיע לנציג הוא מזדהה מאיזו קבוצה הוא (רקפת סתם לדוגמה) בעוד אם תתקשר אחרי דקה ותבקש את אותו נציג יהיה בלתי אפשרי להגיע אליו כי תגיע לקבוצה אחרת בכלל... זו שיטה מעצבנת למדי אבל דבר אחד בטוח כל השיחות צריכות להיות מתועדות ובמלל כתוב בדיוק עם מי דיברת ומה היו פני הדברים - אם אותו נציג אומר X אזי שבהקלטת שיחה אפשר לאמת את דבריו ואם שקר בדבריו גם יפצו אותך וכנראה גם יטפלו בו במישור התעסוקתי. בכל מוקד שירות יש פאקצות, לצערי נפלת על אחת מהן, תעלה מכתב תלונה באתר של יס על השירות שלו זכית, בתור חברה שחורטטת את דגלה את נושא השירות והאיכות אני בטוח שיטפלו בכל הסוגיות הללו לגופן.
שמח שהסתדרו לך הדברים, פחות שמח שבחרת להשאר ולשלם על שירות כזה. במקומך הייתי מתנתק אבל אני זה לא אתה וכל אחד ובחירתו בהתאם לכיסו וצרכיו
כשאתה מתקשר ומגיע לנציג הוא מזדהה מאיזו קבוצה הוא (רקפת סתם לדוגמה) בעוד אם תתקשר אחרי דקה ותבקש את אותו נציג יהיה בלתי אפשרי להגיע אליו כי תגיע לקבוצה אחרת בכלל... זו שיטה מעצבנת למדי אבל דבר אחד בטוח כל השיחות צריכות להיות מתועדות ובמלל כתוב בדיוק עם מי דיברת ומה היו פני הדברים - אם אותו נציג אומר X אזי שבהקלטת שיחה אפשר לאמת את דבריו ואם שקר בדבריו גם יפצו אותך וכנראה גם יטפלו בו במישור התעסוקתי. בכל מוקד שירות יש פאקצות, לצערי נפלת על אחת מהן, תעלה מכתב תלונה באתר של יס על השירות שלו זכית, בתור חברה שחורטטת את דגלה את נושא השירות והאיכות אני בטוח שיטפלו בכל הסוגיות הללו לגופן.
שמח שהסתדרו לך הדברים, פחות שמח שבחרת להשאר ולשלם על שירות כזה. במקומך הייתי מתנתק אבל אני זה לא אתה וכל אחד ובחירתו בהתאם לכיסו וצרכיו