שאלה למי שמשחק בטלוויזיה 3D
חברתי מחשב וחומרה מתאימה למשחקים 3D
הפעלתי את NVIDIA 3D VISION
ולא רואים משחקים בתלת מימד
הטלוויזיה רושמת שהיא עברה למצב תלת מימד ואין תלת מימד
בדקתי באינטרנט שצריך לרכוש NVIDIA 3D PLAY בעלות 40 דולר
סך הכל תוכנה
האם יש פיתרון אחר?
הפעלתי את NVIDIA 3D VISION
ולא רואים משחקים בתלת מימד
הטלוויזיה רושמת שהיא עברה למצב תלת מימד ואין תלת מימד
בדקתי באינטרנט שצריך לרכוש NVIDIA 3D PLAY בעלות 40 דולר
סך הכל תוכנה
האם יש פיתרון אחר?
Nvidia 3d vision ניתן להפעלה רק אם יש לך אם המשקפיים האקטיביים של Nvidia.
זה שיש לך טלוויזיה תלת מימד או 120HZ, לא אומר שאתה יכול לשחק משחקים בתלת מימד! אתה חייב אם אני לא טועה את המשקפיים שלהם.
ועכשיו גם יצא השידרוג של הטכנולוגיה Nvidia 3d vision2 שאם אתה רוצה אותה אז זה כבר משקפיים משודרגים וגם צריך מסך שתומך ספציפית בטכנולוגיה של Nvidia 3d vision2.
אחרי שיש לך את המשקפיים זה בסך הכל הפעלה של דקה של המשקפיים ENABLE 3D VISION יש לי אייקון כזה. ולהנות.
לא צריך תוכנה מיוחדת, יש את הדרייברים בדרייבר הכללי. רק המשקפיים זה הסיפור.
*אם יש לך את המשקפיים שלהם תבדוק בהגדרות המתקדמות של Nvidia ש STREOSCOPIC 3D מופעל
ואם אני לא טועה המקש הדיפולטיבי להפעיל ולכבות את התלת זה Ctrl-T תבדוק שם.
וגם יש סטאפ ראשוני לסנכרון עם המשקפיים שאתה חייב לעשות כדי שהוא יקבל אותם ויבין לאיפה הוא מעביר את התלת!!
זה שיש לך טלוויזיה תלת מימד או 120HZ, לא אומר שאתה יכול לשחק משחקים בתלת מימד! אתה חייב אם אני לא טועה את המשקפיים שלהם.
ועכשיו גם יצא השידרוג של הטכנולוגיה Nvidia 3d vision2 שאם אתה רוצה אותה אז זה כבר משקפיים משודרגים וגם צריך מסך שתומך ספציפית בטכנולוגיה של Nvidia 3d vision2.
אחרי שיש לך את המשקפיים זה בסך הכל הפעלה של דקה של המשקפיים ENABLE 3D VISION יש לי אייקון כזה. ולהנות.
*אם יש לך את המשקפיים שלהם תבדוק בהגדרות המתקדמות של Nvidia ש STREOSCOPIC 3D מופעל
וגם יש סטאפ ראשוני לסנכרון עם המשקפיים שאתה חייב לעשות כדי שהוא יקבל אותם ויבין לאיפה הוא מעביר את התלת!!
nvidia מזהה את הטלוויזיה וגם עשיתי SETUP ועבר בהצלחה ונתן לי לבחור 3DTVTheTurtle כתב:Nvidia 3d vision ניתן להפעלה רק אם יש לך אם המשקפיים האקטיביים של Nvidia.
וגם יש סטאפ ראשוני לסנכרון עם המשקפיים שאתה חייב לעשות כדי שהוא יקבל אותם ויבין לאיפה הוא מעביר את התלת!!...
אבל על מנת לשחק תלת מימד רשום יש צורך לקנות 3D PLAY ולשחק עם המשקפיים של הטלוויזיה
תודה, על זה שהראת לי את זה במקרה!!!!!!!!!!!! דוגרי לא הכרתי. חחח ואני מפנטז לי בראש על המשקפיים שלהם. חחחח
מסתבר שכל טלוויזיה עם תלת אפשר להפעיל באמצעות התוכנה הזאת.
בגלל שזה של נווידיה, לא נראה לי שיש חברה אחרת שתפעיל לך תלת במשחקים, חוץ מהם.
הם כאילו ממירים את התלת מימד לכזה שהטלוויזיה שלך תבין, אז כן צריך את התוכנה.
אתה כאילו חוסך את העלות בזה שאתה לא צריך את המשקפיים שלהם ב 300$ אז הם אמרו ניתן את זה במחיר יחסית נמוך לכולם.
שוב פעם תבדוק על זה קצת באינטרנט אני גם יחפור קצת, אולי יש תוכנה אחרת שמפעילה את אותו טריק...
אני יחזור אליך בנושא עם תשובה יותר מעמיקה בימים הקרובים,
או שמישהו אחר מהפורום שהפעיל את זה כבר אצלו יוכל להאיר לנו קצת אור בנושא. מה שיצא
תודה שוב פעם
טוב סיכום האשכול הזה
התקנתי את התוכנה
NVIDIA 3D PLAY גרסת ניסיון ל14 יום
וקבלתי שוק איזה איכות מטורפת במשחקים
תלת מימד אמיתי לחלוטין מדהים!!!
שווה להתקין לכל מי שיש 3DTV וכרטיס מסך NVIDIA שתומך ב 3D VISION
NVIDIA 3D PLAY גרסת ניסיון ל14 יום
וקבלתי שוק איזה איכות מטורפת במשחקים
תלת מימד אמיתי לחלוטין מדהים!!!
שווה להתקין לכל מי שיש 3DTV וכרטיס מסך NVIDIA שתומך ב 3D VISION
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אני משחק ב XBOX על ה LG שלי.soler כתב:איזה משחקים שיחקתה? יש לי BLACK OPS ואני מת לנסות אותו ב3D כשאני אקנה טלוויזיה, שמעתי שהתלת שמה לא רע...
השלב המלא של הטסת המסוק והלחימה בשמיים פשוט מדהימה בתלת מימד!
בכלל כל המשחק הזה בתלת פשוט מכפיל את החוויה.
גם CRYSIS 2 נראה מטורף\ עדיין לא שיחקתי אותו במלואו, אבל הוא נראה הרבה יותר טוב מה BO.
ואו לא ידעתי שלCRYSIS יש תלת עכשיו אני יהיה חייב לקנות אותוgal-cohen כתב:אני משחק ב XBOX על ה LG שלי.soler כתב:איזה משחקים שיחקתה? יש לי BLACK OPS ואני מת לנסות אותו ב3D כשאני אקנה טלוויזיה, שמעתי שהתלת שמה לא רע...
גם CRYSIS 2 נראה מטורף\ עדיין לא שיחקתי אותו במלואו, אבל הוא נראה הרבה יותר טוב מה BO....
Shay2040
תאמין לי עוברת בי תחושת קינאה קטנה
אני פה עם הכל מוכן חוץ מהטלוויזיה. בשדרוג הבא...
מה שטוב בכל הסיפור פה שהתלת של הטלוויזיות הרבה יותר רציני מהתלת עם המשקפיים של NVIDIA עם בעיית האור/חשוך.
לNVIDIA שדאגו לנו לתלת נורמלי.
*עכשיו רק צריך DisplayPort בכל טלוויזיה שנוכל לשחק 1080P 3D 60-120HZ ומעלה.
soler- כמעט כל משחק בשנים האחרונות תומך ב 3D שלא נדבר על CRYSIS המעולה!!!
תאמין לי עוברת בי תחושת קינאה קטנה
מה שטוב בכל הסיפור פה שהתלת של הטלוויזיות הרבה יותר רציני מהתלת עם המשקפיים של NVIDIA עם בעיית האור/חשוך.
soler- כמעט כל משחק בשנים האחרונות תומך ב 3D שלא נדבר על CRYSIS המעולה!!!
כן היה חכם לרכוש טלוויזיה 3D זה עולם אחר לגמריTheTurtle כתב:Shay2040
תאמין לי עוברת בי תחושת קינאה קטנה![]()
לNVIDIA שדאגו לנו לתלת נורמלי.
soler- כמעט כל משחק בשנים האחרונות תומך ב 3D שלא נדבר על CRYSIS המעולה!!!...
וכן יהיה מושלם לשחק ב 120HZ
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אני מזכיר שמדובר על CRYSIS 2.soler כתב:ואו לא ידעתי שלCRYSIS יש תלת עכשיו אני יהיה חייב לקנות אותוgal-cohen כתב:אני משחק ב XBOX על ה LG שלי.soler כתב:איזה משחקים שיחקתה? יש לי BLACK OPS ואני מת לנסות אותו ב3D כשאני אקנה טלוויזיה, שמעתי שהתלת שמה לא רע...
גם CRYSIS 2 נראה מטורף\ עדיין לא שיחקתי אותו במלואו, אבל הוא נראה הרבה יותר טוב מה BO.......
וכן, התלת שלו הוא ברמה אחת מעל כולם.. בכלל, כל משחק FPS רגיל בהמרה לתלת הופך לחוויה עוצמתית בהרבה מהמקור.