זקוק להמלצות על זוג מדפיים עד 2000 ש"ח
כבר זמן רב שאני מתעניין בנושא ועכשיו אני חושב שהגיע הזמן לעשות משהו בנדון.
אני מעוניין לבנות מערכת עם שני רמקולים, נצילים ככל האפשר בתקציב של עד 2000 ש"ח גג.
הם כנראה יחוברו דרך מגבר מיני CLASS T, עדיין לא החלטתי לגמרי.
בטווח המחירים שציינתי, הבנתי שהרמקולים של wharfedale מככבים ונחשבים לאיכותיים, כמה רמות מעל רמת המחיר שלהם.
כמו כן, אני מעוניין ללכת ולהאזין לרמקולים שונים בחנויות מתמחות ולכן אשמח לקבל המלצות לדגמים שכדאי שאקח בחשבון ולא אפספס במהלך ה"מחקר". אני שואף שהרמקולים יהיו נצילים כמה שאפשר. סגנון המוזיקה שאני שומע יותר מדי מגוון מכדי שאגדיר אותו ולכן אני מעוניין שהרמקולים יתנו סאונד כמה שיותר נקי/שטוח (לא יבליטו תדרים מסויימים יתר על המידה).
כרגע לא הוחלט אם ימוקמו בסלון או בחדר. בינתיים האפשרות של יד שניה לא עומדת על הפרק.
תודה רבה!
עדכון: לאחר שנוכחתי לדעת שאפשר למצוא מציאות רבות ביד שניה שיקפיצו את רמת האיכות לתקציב, אשמח לשמוע המלצות גם לרמקולים יקרים יותר.
אני מעוניין לבנות מערכת עם שני רמקולים, נצילים ככל האפשר בתקציב של עד 2000 ש"ח גג.
הם כנראה יחוברו דרך מגבר מיני CLASS T, עדיין לא החלטתי לגמרי.
בטווח המחירים שציינתי, הבנתי שהרמקולים של wharfedale מככבים ונחשבים לאיכותיים, כמה רמות מעל רמת המחיר שלהם.
כמו כן, אני מעוניין ללכת ולהאזין לרמקולים שונים בחנויות מתמחות ולכן אשמח לקבל המלצות לדגמים שכדאי שאקח בחשבון ולא אפספס במהלך ה"מחקר". אני שואף שהרמקולים יהיו נצילים כמה שאפשר. סגנון המוזיקה שאני שומע יותר מדי מגוון מכדי שאגדיר אותו ולכן אני מעוניין שהרמקולים יתנו סאונד כמה שיותר נקי/שטוח (לא יבליטו תדרים מסויימים יתר על המידה).
כרגע לא הוחלט אם ימוקמו בסלון או בחדר. בינתיים האפשרות של יד שניה לא עומדת על הפרק.
תודה רבה!
עדכון: לאחר שנוכחתי לדעת שאפשר למצוא מציאות רבות ביד שניה שיקפיצו את רמת האיכות לתקציב, אשמח לשמוע המלצות גם לרמקולים יקרים יותר.
נערך לאחרונה על ידי Jonny123 ב 31/05/2012 18:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
בוודאי שאלך לחנות כדי לשמוע מה יש להם להציע, כתבתי זאת למעלה.
בכל זאת, אני מעוניין לדעת לאילו דגמים כדאי לשים לב במיוחד או לכוון....
יש לי בעיה עם יד2 מכיוון שאינני בקיא ברמקולים ולכן אין לי את הידע כדי לבדוק שהרמקולים תקינים ואינם פגומים בצורה כלשהי...
בכל זאת, אני מעוניין לדעת לאילו דגמים כדאי לשים לב במיוחד או לכוון....
יש לי בעיה עם יד2 מכיוון שאינני בקיא ברמקולים ולכן אין לי את הידע כדי לבדוק שהרמקולים תקינים ואינם פגומים בצורה כלשהי...
ה10.2 של וורפידל הוא רמקול מצוין אבל לא מי יודע מה נציל בשביל ההגברה שיש לך, שווה בדיקה. ,תבדוק גם את הBX2 של מוניטור אודיו, רמקול שקיבל הרבה חוות דעת טובות ושאני אישית מאוד אוהב. הסאונד שלו מאוד טבעי ומפורט יחסית לרמקולים אחרים בקטגוריית מחיר שלו.
ראיתי ביד2 כמה מגברים ישנים של ROTEL במחירים גבוהים יחסית לגילם ואני תוהה אם הם יספקו לי הגברה טובה יותר ממגבר CLASS T כלשהו מבחינת איכות....
בכל מקרה, שווה להשקיע בדבר כזה?
(כמובן שבמחירים של 1000-2000 ש"ח אני לא רואה סיבה ואני גם סבור שזה לא באמת הערך שלהם)
הדגמים:
RA-960BX
RB-970BX
956
RA980BX
בכל מקרה, שווה להשקיע בדבר כזה?
(כמובן שבמחירים של 1000-2000 ש"ח אני לא רואה סיבה ואני גם סבור שזה לא באמת הערך שלהם)
הדגמים:
RA-960BX
RB-970BX
956
RA980BX
יש פה ביד 2 אופציה שלדעתי תגרום לך לאהוב לשמוע מוזיקה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=37700 , גם הרוטלים למיניהם לא רעים בכלל אבל הקיימבריידג ביחד עם רמקולים טובים יפיק סאונד הרבה יותר זורם ובמה יותר רחבה.
כן, אחד המגברים הכי טובים ששמעתי (ביחס למחיר והתמורה שהוא נותן) .התכוונת למגבר הזה? Cambridge Audio 640A...
אז מה השאלה? האם זה מוריד מערכו? ממש לא. מה עוד שהדגם החדש עולה באיזור ה4000 ש"ח ואני לא בטוח שהרמה שלו יותר טובה בהרבה אם בכלל.כמו שאני רואה בזאפ, יש גרסה חדשה למגבר הזה....
את הדגם הזה לא בטוח, את הדגם החדש כן. אני מניח שתוכל למצוא בגוגל שמות של חנויות באזור שלך. הוא יסתדר מצוין עם כל רמקול עד תקציב של 3000-4000 שקל, השאלה היא האם אתה תוכל לעמוד בדרישות שלו בכל הקשור למקור ורמקולים 
שמעתי אותו עם הRS 6 ומאוד אהבתי את הסאונד (חדש עלה באיזור ה6000 וביד 2 הוא נמכר בפחות מחצי מחיר בזמנו), זה הרמקול שאני אישית הייתי מחפש ושואף להגיע אליו כי התמורה עבור הכסף היא ענקית, הבעיה בשילוב הזה הוא שאתה צריך לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה כי כל פגם יתגלה בצורה ברורה.
הוורפידל 10.5 גם עבר בצורה טובה עם המגבר הזה אבל היות ואתה מחפש סאונד שטוח (המיד שלו מאוד בולט אבל זה מה שגם אהבתי בו) אז בתקציב מוגבל יחסית האופציה הראשונה צריכה להיות גם האופציה האחרונה (מוניטור אודיו).
הוורפידל 10.5 גם עבר בצורה טובה עם המגבר הזה אבל היות ואתה מחפש סאונד שטוח (המיד שלו מאוד בולט אבל זה מה שגם אהבתי בו) אז בתקציב מוגבל יחסית האופציה הראשונה צריכה להיות גם האופציה האחרונה (מוניטור אודיו).
אחלה רמקול וגם חוסך מגבר123tomer כתב:http://audioengine.co.il/products.htm...
קודם תקשיב לו ואחרי זה גבש דעה