לקחתי מכשיר באורנג' לפני כחודשיים בחיוב-זיכוי - נדפקתי?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Playaz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 542

שליחה

היי

לפני כחודשיים לקחתי מכשיר מאורנג' בעלות של 50 והחזר מלא במסגרת החבילה.
בזמנו החבילה שקיבלתי באמת הייתה טובה, "רק" 150 שח על 500 דקות ו-550 סמס. אבל עכשיו, עם צאת החברות החדשות, גם הוויתקות יוצאות במחירים הרבה הרבה יותר זולים.
השאלה שלי - מה אני עושה עם המכשיר? אם אני עובר חבילה\חברה יש סיכוי עדיין לקבל עליו החזר כלשהו + המחירים של החבילות החדשות?

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241

שליחה

כרגע אין מה לעשות... לפחות על החבילה לא צריך לשלם ולא יהיו לך כל מני טריקים בחשבונית...
גם לאישתי יש מכשיר מאורנג', אך כרגע אני בשלבי ניוד לגולן.
אגב, לי יש חבילה של 149 ש"ח ל 1000 דקות, 1000 SMS, גלישה חופשית, 3000 דקות ברשת סלקום, ביטוח... (טוב אולי בלל שזה קו עסקי.)
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

Rיקושט
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218

שליחה

אני במצב דומה, אבל אני לא רואה את זה כאילו נדפקתי.

הרי קניתי מכשיר, לא זול, את האייפון. אז מתוך ה170 ש"ח לחודש שאני משלם לאורנג' 110-120 ש"ח זה תשלום על המכשיר.
גם ככה לא התכוונתי לנסות לקנות בחנות חיצונית או להביא מחו"ל אז העלות הייתה פחות או יותר דומה לא משנה איפה הייתי קונה.

תמורת שאר ה50 ש"ח אני מקבל 500\500 דקות\סמס ו2G גלישה.
זה מחיר מעולה אפילו יחסית לחבילות של היום.

כמובן שיגמרו התשלומים על המכשיר אני אעבור לחברה אחרת, אבל יש עוד שנה וחצי עד שזה יקרה.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574

שליחה

המכשירים אצל המפעילות עולים הרבה יותר מבחנויות הפרטיות, באיזור ה-1000 שח יותר ולפעמים גם יותר מזה, לכן זה בהחלט לא כדי לקנות מהם, כל החיובים זיכויים האלה זה עבודה בעיניים, בדיוק מהסיבות האלה, מי יודע מה יהיה מחר, אנשים מתחייבים למכשיר 3 שנים במכיר כפול מבחנות פרטית

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”