היי
לפני כחודשיים לקחתי מכשיר מאורנג' בעלות של 50 והחזר מלא במסגרת החבילה.
בזמנו החבילה שקיבלתי באמת הייתה טובה, "רק" 150 שח על 500 דקות ו-550 סמס. אבל עכשיו, עם צאת החברות החדשות, גם הוויתקות יוצאות במחירים הרבה הרבה יותר זולים.
השאלה שלי - מה אני עושה עם המכשיר? אם אני עובר חבילה\חברה יש סיכוי עדיין לקבל עליו החזר כלשהו + המחירים של החבילות החדשות?
לקחתי מכשיר באורנג' לפני כחודשיים בחיוב-זיכוי - נדפקתי?
-
Playaz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
כרגע אין מה לעשות... לפחות על החבילה לא צריך לשלם ולא יהיו לך כל מני טריקים בחשבונית...
גם לאישתי יש מכשיר מאורנג', אך כרגע אני בשלבי ניוד לגולן.
אגב, לי יש חבילה של 149 ש"ח ל 1000 דקות, 1000 SMS, גלישה חופשית, 3000 דקות ברשת סלקום, ביטוח... (טוב אולי בלל שזה קו עסקי.)
גם לאישתי יש מכשיר מאורנג', אך כרגע אני בשלבי ניוד לגולן.
אגב, לי יש חבילה של 149 ש"ח ל 1000 דקות, 1000 SMS, גלישה חופשית, 3000 דקות ברשת סלקום, ביטוח... (טוב אולי בלל שזה קו עסקי.)
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
אני במצב דומה, אבל אני לא רואה את זה כאילו נדפקתי.
הרי קניתי מכשיר, לא זול, את האייפון. אז מתוך ה170 ש"ח לחודש שאני משלם לאורנג' 110-120 ש"ח זה תשלום על המכשיר.
גם ככה לא התכוונתי לנסות לקנות בחנות חיצונית או להביא מחו"ל אז העלות הייתה פחות או יותר דומה לא משנה איפה הייתי קונה.
תמורת שאר ה50 ש"ח אני מקבל 500\500 דקות\סמס ו2G גלישה.
זה מחיר מעולה אפילו יחסית לחבילות של היום.
כמובן שיגמרו התשלומים על המכשיר אני אעבור לחברה אחרת, אבל יש עוד שנה וחצי עד שזה יקרה.
הרי קניתי מכשיר, לא זול, את האייפון. אז מתוך ה170 ש"ח לחודש שאני משלם לאורנג' 110-120 ש"ח זה תשלום על המכשיר.
גם ככה לא התכוונתי לנסות לקנות בחנות חיצונית או להביא מחו"ל אז העלות הייתה פחות או יותר דומה לא משנה איפה הייתי קונה.
תמורת שאר ה50 ש"ח אני מקבל 500\500 דקות\סמס ו2G גלישה.
זה מחיר מעולה אפילו יחסית לחבילות של היום.
כמובן שיגמרו התשלומים על המכשיר אני אעבור לחברה אחרת, אבל יש עוד שנה וחצי עד שזה יקרה.
- puma1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
המכשירים אצל המפעילות עולים הרבה יותר מבחנויות הפרטיות, באיזור ה-1000 שח יותר ולפעמים גם יותר מזה, לכן זה בהחלט לא כדי לקנות מהם, כל החיובים זיכויים האלה זה עבודה בעיניים, בדיוק מהסיבות האלה, מי יודע מה יהיה מחר, אנשים מתחייבים למכשיר 3 שנים במכיר כפול מבחנות פרטית