ענייני Jukebox בProdigy(מגוון בעיות/חוסר הבנות)
אז בסדר, הבנתי שאם חשוב לי הjukebox כנראה היה עדיף לקנות את הפופקרן,אבל זה מה יש כרגע ואולי בכל זאת תוכלו לעזור לי להתגבר על חלק מהבעיות.
נתחיל מהבסיס-
הסרטרימר מעודכן לגרסא העדכנית ביותר(3.5 RC9), מותקן בו כונן פנימי ועליו כרגע 2 תיקיות-סרטים וסדרות(הכל באנגלית). את התיקיות העתקתי לכונן אחרי ש"הכנתי" בהן את כל ה"אינפורמציה"(פוסטר,תקציר וכו') בעזרת התוכנות Ember.
כשאני נכנס לJukebpx לא רואים כלום.
אם אני בוחר סרט(או תיקייה) ובתפריט בוחר Get movie info זה כן מוצג בג'וק אבל האינפורמציה בדר"כ לא נכונה, ויותר גרוע- לא מציג סדרות בצורה של סדרה-עונות-פרקים וגם אין תצוגות נפרדות לסרטים ולסדרות.
מעבר לזה- 2 בעיות-
1. כל פעם שאני מנסה לשנותא ת צורת התצוגה זה קורס(טוב, לא כל פעם.אבל מדי פעם)
2. המסך נחתך בצדדים ולמעלה(בג'וקבוקס בלבד). פשוט לא רואים את האפשרויות למעלה,למשל. בצדדים בנתיים אין שום דבר חשוב אבל גם הם נחתכים.
אז מה עושים?
בממשק ווב לא מצאתי שום דבר שקשור לזה(האמת שאין שם כמעט כלום באופן כללי) ואני לא יודע איך להתקדם מכאן.
אני יודע שיש גם את התוכנה thumbgen שאמורה לעזור(וראיתי את המדריך המפורט פה-תודה למי שכתב) אבל היא פחות נוחה לדעתי(והרבה יותר איטית) והעדפתי לא להשתמש בה אם יש ברירה אחרת. מה גם שלא מצאתי את האפשרות בממשק ווב להוסיף את ה"מעטפה" שלה(שזה חלק קריטי,מן הסתם)..
אני מאד אשמח לכל טיפ ועזרה.
תודה
נתחיל מהבסיס-
הסרטרימר מעודכן לגרסא העדכנית ביותר(3.5 RC9), מותקן בו כונן פנימי ועליו כרגע 2 תיקיות-סרטים וסדרות(הכל באנגלית). את התיקיות העתקתי לכונן אחרי ש"הכנתי" בהן את כל ה"אינפורמציה"(פוסטר,תקציר וכו') בעזרת התוכנות Ember.
כשאני נכנס לJukebpx לא רואים כלום.
אם אני בוחר סרט(או תיקייה) ובתפריט בוחר Get movie info זה כן מוצג בג'וק אבל האינפורמציה בדר"כ לא נכונה, ויותר גרוע- לא מציג סדרות בצורה של סדרה-עונות-פרקים וגם אין תצוגות נפרדות לסרטים ולסדרות.
מעבר לזה- 2 בעיות-
1. כל פעם שאני מנסה לשנותא ת צורת התצוגה זה קורס(טוב, לא כל פעם.אבל מדי פעם)
2. המסך נחתך בצדדים ולמעלה(בג'וקבוקס בלבד). פשוט לא רואים את האפשרויות למעלה,למשל. בצדדים בנתיים אין שום דבר חשוב אבל גם הם נחתכים.
אז מה עושים?
בממשק ווב לא מצאתי שום דבר שקשור לזה(האמת שאין שם כמעט כלום באופן כללי) ואני לא יודע איך להתקדם מכאן.
אני יודע שיש גם את התוכנה thumbgen שאמורה לעזור(וראיתי את המדריך המפורט פה-תודה למי שכתב) אבל היא פחות נוחה לדעתי(והרבה יותר איטית) והעדפתי לא להשתמש בה אם יש ברירה אחרת. מה גם שלא מצאתי את האפשרות בממשק ווב להוסיף את ה"מעטפה" שלה(שזה חלק קריטי,מן הסתם)..
אני מאד אשמח לכל טיפ ועזרה.
תודה
לגבי החיתוך של החלק העליון והתחתון ,זה נפתר ע"י שינוי ההגדרות בטלויזיה שכרגע מוגדרת על OVERSCAN או הוגדרה לסינמה או הגדרה דומה,
לגבי הjukebox אולי מה שכתבתי בעבר יעזור לך
http://www.hometheater.co.il/vt166918
לגבי הjukebox אולי מה שכתבתי בעבר יעזור לך
http://www.hometheater.co.il/vt166918
כבר מזמן ווירתי על הג'קבוקס מסיבה אחת פשוטה- כל התקלות כביכול שמתארים הן לא תקלות. הוא פשוט עדיין כושל.
זה לא היה לי כזה חשוב מהתחלה ואני אחיה עם זה גם עכשיו.
במכשירים קודמים אכן היתה אפשרות לגשת דרך ממשק הווב וגם לבחור מעטפה, בפורדיג'י גם את זה אין.
הדרך היא פשוט לבחור בget movie info ואז זה מתווסף לג'וקבוקס.
אם כבר יש בתיקייה מידע(דרך thumbgen או תוכנות אחרות) הוא ישאב את המידע משם,
אם לא מהאינטרנט.
בקשר לגודל- עניין הoverscan ידוע, לי יש טלווזיה CRT ישנה ואין איך לפתור את זה בה,
גם בטלוויזיות החדשות זה לא תמיד עוזר ואין לזה שום תיקון עדיין.
וגם אם אני אתעלם מהחיתוך הקריסות הפתאומיות והחוסר נוחות באיסוף מידע,
הג'וקבוקס עדיין לא יודע לעשות "עמוד" לסדרה או סרט.
כלומר סרט שמחולק לשני חלקים יופיע פעמיים ואם תנסה להוסיך את כל העונות של חברים(למשל) בכלל תאבד את עצמך.
חוץ מזה הסקין לדעתי מכוער ממש.
בקיצור,
התלונות בפורום שלהם חוזרות על עצמן. אולי בגרסאות הבאות יעשו משהו טוב יותר.
עד אז אני חי בשלום עם ניווט דרך התיקיות שלי, חוץ מזה שזה נראה פחות יפה הכל אותו דבר.
זה לא היה לי כזה חשוב מהתחלה ואני אחיה עם זה גם עכשיו.
במכשירים קודמים אכן היתה אפשרות לגשת דרך ממשק הווב וגם לבחור מעטפה, בפורדיג'י גם את זה אין.
הדרך היא פשוט לבחור בget movie info ואז זה מתווסף לג'וקבוקס.
אם כבר יש בתיקייה מידע(דרך thumbgen או תוכנות אחרות) הוא ישאב את המידע משם,
אם לא מהאינטרנט.
בקשר לגודל- עניין הoverscan ידוע, לי יש טלווזיה CRT ישנה ואין איך לפתור את זה בה,
גם בטלוויזיות החדשות זה לא תמיד עוזר ואין לזה שום תיקון עדיין.
וגם אם אני אתעלם מהחיתוך הקריסות הפתאומיות והחוסר נוחות באיסוף מידע,
הג'וקבוקס עדיין לא יודע לעשות "עמוד" לסדרה או סרט.
כלומר סרט שמחולק לשני חלקים יופיע פעמיים ואם תנסה להוסיך את כל העונות של חברים(למשל) בכלל תאבד את עצמך.
חוץ מזה הסקין לדעתי מכוער ממש.
בקיצור,
התלונות בפורום שלהם חוזרות על עצמן. אולי בגרסאות הבאות יעשו משהו טוב יותר.
עד אז אני חי בשלום עם ניווט דרך התיקיות שלי, חוץ מזה שזה נראה פחות יפה הכל אותו דבר.
אני קניתי PRODIGY במחשבה לעבור מה- POPCORN 110 שלי (עם YAMJ) לעולם ה- XTREAMER.
לאחר התקנה ובדיקה של ה- JUKEBOX גיליתי כי הוא אינו שמיש (מאד !!!!! איטי) עבור תכנים הנמצאים ברשת הביתית (NAS).
החזרתי אותו לחנות וקניתי POPCORN C-200 יד שניה והתקנתי YAMJ+EVERSION+EVZAP. עובד מעולה ומהיר גם מהרשת הביתית.
לאחר התקנה ובדיקה של ה- JUKEBOX גיליתי כי הוא אינו שמיש (מאד !!!!! איטי) עבור תכנים הנמצאים ברשת הביתית (NAS).
החזרתי אותו לחנות וקניתי POPCORN C-200 יד שניה והתקנתי YAMJ+EVERSION+EVZAP. עובד מעולה ומהיר גם מהרשת הביתית.
גם אצלי ה jukebox עובד על הפנים.
אני מחבר לו HD חיצוני וכשאני מפעיל אותו אני לא רואה אף סרט.
בצורה ידנית הוספתי כמה מעטפות לסרטים בעזרת הסטרימר.
אחרי restart כולם נעלמו ושוב הjukebox שלי ריק.
יש למישהו טיפים מה הצורה הנכונה לעשות את זה?
האם לבנות את הספריות, שמות הקבצים, התמונות וכו' דרך מחשב ורק אז לחבר לסטרימר?
איך כדאי לכוון את אופצית ה Auto Scan? האם יש לזה קשר?
מישהו נתקל בתופעות האלו?
אני מחבר לו HD חיצוני וכשאני מפעיל אותו אני לא רואה אף סרט.
בצורה ידנית הוספתי כמה מעטפות לסרטים בעזרת הסטרימר.
אחרי restart כולם נעלמו ושוב הjukebox שלי ריק.
יש למישהו טיפים מה הצורה הנכונה לעשות את זה?
האם לבנות את הספריות, שמות הקבצים, התמונות וכו' דרך מחשב ורק אז לחבר לסטרימר?
איך כדאי לכוון את אופצית ה Auto Scan? האם יש לזה קשר?
מישהו נתקל בתופעות האלו?