סאב של morel
שלום אני חדש בפורום אז יכול להיות שאני לא מכיר כלכך את החוקים אז סליחה מראש בקיצור קיבלתי מחר סאב אקטיבי של מורל הסאב עצמו עובד אבל המגבר מאחורה לא אציתי לדעת עם מישהו מכיר חנות שמוכרת ציוד של morel בארץ ואולי אני יקנה רק את המגבר של הסאב תודה רבה לעוזרים מראש
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
מה הדגם של הסאב?
בכל אופן מגבר בנפרד לא תוכל לרכוש...
מה שכן אולי ניתן לתקן את זה.
מהיכן אתה?אולי אני יכול לעזור לך...
בכל אופן מגבר בנפרד לא תוכל לרכוש...
מה שכן אולי ניתן לתקן את זה.
מהיכן אתה?אולי אני יכול לעזור לך...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תודה רבה רבה שניכם עזרתם לי מאוד ,ואופיר פתחתי את המגבר מאחורה ובעזרת בודק מתח ראיתי עד איפה מגיע המתח ושמתי לב שהמתח מגיע עד השנאי של המגבר והשנאי (שכנראה שרוף) פשוט לא מעביר את המתח ללוח השני של כל החיבורים. אז ניתקתי את השנאי והשארתי את המגבר כמו שהוא ואם תוכל למצוא פתרון פשוט וזול אני ישמח ויודה לך מאוד.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם פתחת את המגבר לבד, זול זה לא יהיה...
אגב, יש ממסר שפותח את המעגל הספקת מתח ליחידת הגברה, יכול להיות שדווקא הממסר תקוע ולא השנאי...
תשלח למעבדה... כמה יעלה? אני מאמין בין 300 ל 600 ש"ח אם לא יותר...
אגב, יש ממסר שפותח את המעגל הספקת מתח ליחידת הגברה, יכול להיות שדווקא הממסר תקוע ולא השנאי...
תשלח למעבדה... כמה יעלה? אני מאמין בין 300 ל 600 ש"ח אם לא יותר...
השאלה שלי היא, אם בכל זאת שכבר ניתקתי את השנאי מהמגבר עדיין אפשר לתקן במחיר סביר. אם לא יש לי עוד אופצייה פשוט לסגור את החור של המגבר בעזרת עץ ולהפוף את הסאב לפאסיבי. מיכיוון שאני לא רואה יתרונות רבים בסאב אקטיבי מה אתה אומר?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אמרתי לך אני אולי יוכל לעזור לך....123bar כתב:מישהו אולי מכיר בחור שמתעסק עם אלקטרוניקה ויכול לתקן לי את המגבר בזול?...
שלחתי לך הודעה בפרטי!