פניה למשרד התקשורת
כרגע אני חווה חוויה סיוטית מרשת פלאפון, היא לפי דעתי עושה לי עוול וממשיכה לגבות כסף שלא מגיע לה (כל חודש אקסטרא 100 שקל על חשבון הברון).
השאלה שלי היא כמה ממכם פנו למשרד התקשורת והוא התערב ועזר?
מעבר לזה, הם אני יכול לתבוע ולנצח ללא הקלטות של השיחות שלי איתם?
אני ממש רותח על החברה הזו ומבחינתי זה יריקה בפרצוף שלי ואני מוכן לקחת את העיניין עד הסוף.
בנוסף אם יש למישהו טיפ לעוד ערוצים להפעלת לחץ אני יותר ממוכן לשמוע.
אני ממש רותח על החברה הזו ומבחינתי זה יריקה בפרצוף שלי ואני מוכן לקחת את העיניין עד הסוף.
בנוסף אם יש למישהו טיפ לעוד ערוצים להפעלת לחץ אני יותר ממוכן לשמוע.
מה אתה רוצה שייצא לך מזה:
החזרים על כל התקופה שחייבו אותך, לטענתך, סתם?
שפשוט יפסיקו לחייב אותך?
החזרים על כל התקופה שחייבו אותך, לטענתך, סתם?
שפשוט יפסיקו לחייב אותך?
משרד התקשורת ? טוב שלא ביקשת לפנות לכחלון, באמת נראה לך שהם מטפלים בתלונות של אנשים ? פנה למועצה לצרכנות, רק שלוקח להם מיליון שנה להגיב, יש שם 2 וחצי אנשים, ככה שכמו שאמרו לך קודם בטל את התשלומים הבאים, ואל תחכה לשום 14 לחודש
נסה לפנות ל״אמון הציבור״.ohyaeli כתב:כרגע אני חווה חוויה סיוטית מרשת פלאפון, היא לפי דעתי עושה לי עוול וממשיכה לגבות כסף שלא מגיע לה (כל חודש אקסטרא 100 שקל על חשבון הברון).
בנוסף אם יש למישהו טיפ לעוד ערוצים להפעלת לחץ אני יותר ממוכן לשמוע....
בפעמיים שפניתי אליהם בעבר (אחת הפעמים עקב בעיה עם אורנג) הם מאד עזרו.
בן
אני יודע שיש כאן אנשים שפנו למשרד התקשורת, רציתי לשמוע איך ההתנהלות מולם עבדה ואם זה עזר.puma1 כתב:משרד התקשורת ? טוב שלא ביקשת לפנות לכחלון, באמת נראה לך שהם מטפלים בתלונות של אנשים ? פנה למועצה לצרכנות, רק שלוקח להם מיליון שנה להגיב, יש שם 2 וחצי אנשים, ככה שכמו שאמרו לך קודם בטל את התשלומים הבאים, ואל תחכה לשום 14 לחודש...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
כשאני הייתי בתקופת הסדיר שלי ובטמטומי פתחתי קו בפלאפון על מכשיר בררה של SK חוייבתי כל חודש 100 שקל אם אני לא מוציא שיחות מאותו נייד החוצה של מינימום 10 דקות ככשאלתי את הנציג למה הם עושים דבר כזה כי הרי שלא בזבזתי אז למה שאחוייב נעניתי במילים יפות שפלאפון לא פראיירים וקבלתי מהם מכשיר מוזל ואני חייב להוציא ממנו שיחות ואם לא יגבו ממני תשלום... אז פנרציפ התקשרתי לבית שלי כל חודש 10 דקות במשך 36 חודשי ההתחייבות איתם ואחרי זה ניתקתי את הקו ושלחתי אותם לחפש.
נראה הרמת השירות שלהם לא השתנתה מאז לפי הפוסט פה, תנתק את הקו הזה ותנייד אותו לחברה רצינית יותר הם לא שווים את העצבים שלך, אני מאמין שתראה את הכסף אבל זה יקח זמן ועדיף שתנתק איתם את ההתקשרות.
נראה הרמת השירות שלהם לא השתנתה מאז לפי הפוסט פה, תנתק את הקו הזה ותנייד אותו לחברה רצינית יותר הם לא שווים את העצבים שלך, אני מאמין שתראה את הכסף אבל זה יקח זמן ועדיף שתנתק איתם את ההתקשרות.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אין שום בעיה לפנות למשרד התקשורת.
יש את אגף פניות הציבור והם יושבים במגדל שלום בת"א.
לי הם בהחלט עזרו במאבק ממושך שנמשך למעלה מ- 4 חודשים על גביה עודפת של 100 ש"ח בחודש ע"י אורנג'. תוך שלושה שבועות מיום שליחת המכתב לאגף פניות הציבור במשרד התקשורת, אורנג' החזירה את כל הכספים שלקחה "בטעות" וסידרה את כל מערכת החיוב כך שהחיובים המיותרים לא יחזרו על עצמם.
ד"א, לנתק באופן חד צדדי את החיובים לא מומלץ מפני שאין לך שום הגנה משפטית במקרה הזה ואם חברת הסלולר תפתח לך הוצאה לפועל - אתה תפסיד.
ניתן לפנות לאגף פניות הציבור בכתובת הבאה:
משרד התקשורת - אגף פניות הציבור, רח' אחד העם 9, תל-אביב 61290
יש את אגף פניות הציבור והם יושבים במגדל שלום בת"א.
לי הם בהחלט עזרו במאבק ממושך שנמשך למעלה מ- 4 חודשים על גביה עודפת של 100 ש"ח בחודש ע"י אורנג'. תוך שלושה שבועות מיום שליחת המכתב לאגף פניות הציבור במשרד התקשורת, אורנג' החזירה את כל הכספים שלקחה "בטעות" וסידרה את כל מערכת החיוב כך שהחיובים המיותרים לא יחזרו על עצמם.
ד"א, לנתק באופן חד צדדי את החיובים לא מומלץ מפני שאין לך שום הגנה משפטית במקרה הזה ואם חברת הסלולר תפתח לך הוצאה לפועל - אתה תפסיד.
ניתן לפנות לאגף פניות הציבור בכתובת הבאה:
משרד התקשורת - אגף פניות הציבור, רח' אחד העם 9, תל-אביב 61290
משרד התקשורת מטפל, ומטפל לא רע בכלל.
שלח פקס או מכתב רשום עם פרטים מדויייקים צילומי חשבוניות וכו ותתפלא איך נציג פלאפון וותיק, מנוסה ורוצה מאד לעזור חוזר אליך.
אישית הייתי מנסה גם את פניות הציבור של פלאפון ישירות באתר עם פירוט מדוקדק ועם המשפט "פנייה בנושא הועברה למשרד התקשורת"...
שלח פקס או מכתב רשום עם פרטים מדויייקים צילומי חשבוניות וכו ותתפלא איך נציג פלאפון וותיק, מנוסה ורוצה מאד לעזור חוזר אליך.
אישית הייתי מנסה גם את פניות הציבור של פלאפון ישירות באתר עם פירוט מדוקדק ועם המשפט "פנייה בנושא הועברה למשרד התקשורת"...
נערך לאחרונה על ידי mikee8 ב 30/05/2012 9:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא יודע בדיוק מהו המקרה, אך אתה יכול גם לפנות באמצעות המייל, שמצויין באתר
(אליו הופנו צרכנים, בעקבות המהפכה בתחום וענייני הניוד)
זה המייל:
[email protected]
(אליו הופנו צרכנים, בעקבות המהפכה בתחום וענייני הניוד)
זה המייל:
[email protected]