תקלה במגבר רב ערוצי 1075 של רוטל

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #1 

אהלן חברים

לצערי ,בגלל טעות של מתחיל, נדפק לי אחד מערוצי ההגברה של הפאור 1075 של רוטל.

לשמחתי ,מאחר ומדובר בפאור 5 ערוצים ואני משתמש רק ב 4 ערוצי הגברה, היה לי ערוץ אקסטרה :lol: ולכן אפשר להמשיך להנות אבל מענין אותי מה יכולה להיות התקלה ,כלומר האם נדרש להחליף את אחד הפיוזים שיש בפנים ,או שמדובר על תיקון רציני יותר, שמצריך שינוע למעבדה?

בתכלס מה שקרה הוא שצד אחד של כבל HDMI חשוף נגע באחד מהדקי ערוץ ההגברה .(אין צורך לשאול הכיצד? :) פשוט פשלה שלי) היה ניצוץ ורעש מהרמקולים ולאחר מכן שקט דממה.
בבדיקה שעשיתי הערוץ מת.(מזל שהרמקולים לא נדפקו ומזל גדול יותר שלא נגרם נזק לפרוססור ,שצידו השני של הכבל היה מחובר לאחת הכניסות בו).

בתמונה פנימית, שהורדתי מגוגל, ראיתי שיש על הלוח איזה 5-6 פיוזים, שאני מניח, שתפקידם להגן על המעגלים.

האם נראה לכם (למי שמבין כמובן) ,שיש מצב שאחד מהפיוזים נדפק והחלפתו תחזיר את הערוץ לחיים או שמדובר על תיקון רציני יותר, שמצריך מעבדה?

במידה ויש צורך במעבדה אז התיקון ימתין בסבלנות כי בתכלס , כמו שכתבתי, אין לחץ כי היה ערוץ פנוי.

במידה ויש סיכוי שמדובר רק בהחלפת פיוז אני אפתח אותו ואחליף על מנת להכין ערוץ פנוי לפשלה הבאה :lol: :lol:

תודה

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4965
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #2 

יואב,
אני חושב שבחגים יש לך יותר מדי זמן פנוי, אם אני לא טועה כל חג יש לך "חגיגה" :lol:
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #3 

niko כתב:יואב,
אני חושב שבחגים יש לך יותר מדי זמן פנוי, אם אני לא טועה כל חג יש לך "חגיגה" :lol:
...
(Y) (Y) :lol: :lol:
המסקנה שלי מהסיפור היא תמיד לרכוש ערוץ נוסף לכל צרה שלא תבוא.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”