שלום לכולם זאת המערכת הרצינית שאני קונה בפעם הראשונה.
אז ככה הרמקולים שבחרתי ולפי דעתי היו נשמעים מדהים זה Audio Monitor BX2 http://www.flickr.com/photos/51065334@N04/6539125837/
הריסיבר שבחרתי זה TXSR309 Onkyo
והנה החלק הבעייתי הסאב... morel SUB8 רציתי שתתנו לי חוות דעת על הסאב הזה עם מישהו משתמש בו..
סוגי המוזיקה שאני שומע זה מוזיקה אלקטרונית האוס היפ הופ פסיכודל..רציתי שגם תגידו לי איך המערכת הזאת תשמש אותי לסוגי המוזיקה הזאת. אני מאוד התרשמתי ממנה אך אני לא רוצה לעשות צעד לפני שאני מקבל כאן חוות דעת מקצועית. תודה לעזורים מראש!
אך ורק מוזיקה. דרך המחשב יעבור כבל HDMI לרסיבר ואני אשמע שירים מה-media player. את סגנון המוזיקה שלי ציינתי למעלה. בבקשה אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי עם עשיתי בחירה נכונה עם הסאב של מורל SUB8. תודה
taltol321 כתב:אך ורק מוזיקה. דרך המחשב יעבור כבל HDMI לרסיבר ואני אשמע שירים מה-media player. את סגנון המוזיקה שלי ציינתי למעלה. בבקשה אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי עם עשיתי בחירה נכונה עם הסאב של מורל SUB8. תודה
...
אם הייעוד של המערכת הוא מוזיקה, למה אתה קונה רסיבר לקולנוע ביתי ?
מגבר סטריאו יעשה עבודה טובה יותר.
taltol321 כתב:אך ורק מוזיקה. דרך המחשב יעבור כבל HDMI לרסיבר ואני אשמע שירים מה-media player. את סגנון המוזיקה שלי ציינתי למעלה. בבקשה אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי עם עשיתי בחירה נכונה עם הסאב של מורל SUB8. תודה
...
...
...
בקטגוריית מחיר הזו אין היום הבדלים יותר מדי גדולים באיכות הסאונד בין רסיברים למגברים משולבים (שמדובר במוצר חדש, ביד 2 תמיד אפשר למצוא מציאות) והרסיבר נותן לו אופציה לרכוש בעתיד רמקולים נוספים ולהנות גם מק"ב.