...
הצגת כתוביות מקובץ בלו ריי 3D עם תוכנת TotalMedia Theatre 5 או POWERDVD?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לא ניתן, התוכנות האלה לא תומכות בכתוביות חיצוניות
לניגון דיסקים פיזיים ולהוסיף להם כתוביות אני משתמש ב-MPC-HC לניגון הקובץ הגדול בדיסק, אם קיים כזה, והוספת כתוביות חיצוניות.
לניגון דיסקים פיזיים ולהוסיף להם כתוביות אני משתמש ב-MPC-HC לניגון הקובץ הגדול בדיסק, אם קיים כזה, והוספת כתוביות חיצוניות.
היי,Mistoffelees כתב:לא ניתן, התוכנות האלה לא תומכות בכתוביות חיצוניות
לניגון דיסקים פיזיים ולהוסיף להם כתוביות אני משתמש ב-MPC-HC לניגון הקובץ הגדול בדיסק, אם קיים כזה, והוספת כתוביות חיצוניות....
קודם כל תודה על התשובה והפיתרון.
תוכל בבקשה לפרט מהי בדיוק צורת העבודה עם ה MPC-HC ?
זה תופר את הכתוביות על הקובץ לפני?
זה עובד ישר בזמן הניגון?
מה קורה אם הסרט עצמו מחולק לכמה קבצים?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עובד ישר בזמן הניגון.
אם הסרט מחולק לכמה חלקים (יחסית לא קורה הרבה), אפשר לאחד את הקבצים עם TSMuxer, אבל הכי קל זה פשוט לחפש ברשת קובץ M2TS מאוחד.
אם הסרט מחולק לכמה חלקים (יחסית לא קורה הרבה), אפשר לאחד את הקבצים עם TSMuxer, אבל הכי קל זה פשוט לחפש ברשת קובץ M2TS מאוחד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הבעייה היא שאתה רוצה לצפות בM2TS תלת מימד, וההצעות שהציעו לך פה יעבדו יופי, אך רק על 2D.
אין דרך לצפות בסרטי תלת מימד מבלוריי מלא עם תרגום בעברית. בזבזתי על זה המון המון המון זמן כבר..
אולי אם ימציאו איזה תוכנה שמפעילה את התרגום בלי קשר בכלל לסרט, ככה אולי תהיה דרך לסנכרן בינו לבין הסרט בLIVE. (או שאולי קיימת תוכנה כזאת).
בנתיים, הפתרון היחידי שמצאתי, זה להוריד סרטי SBS בפורמט MKV ולצפות בהם דרך 3d stereoscopic player (שמשכפלת את התרגום ל2 תמונות הסרט).
בהצלחה.
אין דרך לצפות בסרטי תלת מימד מבלוריי מלא עם תרגום בעברית. בזבזתי על זה המון המון המון זמן כבר..
אולי אם ימציאו איזה תוכנה שמפעילה את התרגום בלי קשר בכלל לסרט, ככה אולי תהיה דרך לסנכרן בינו לבין הסרט בLIVE. (או שאולי קיימת תוכנה כזאת).
בנתיים, הפתרון היחידי שמצאתי, זה להוריד סרטי SBS בפורמט MKV ולצפות בהם דרך 3d stereoscopic player (שמשכפלת את התרגום ל2 תמונות הסרט).
בהצלחה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הבנתי שגם PotPlayer יודע להציג כתוביות 3D בלי בעייה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"